Yok bunları bende düşündüm de asyalı sürekli tekme basmakta kararlı olduğunu söyleyince sormadım
Ben olsam bende görüşmek istemem böyle biriyle
Ous'a da derim benim ailem bize huzurluk verirse sende görüşme
Orta da iki evlat var, siz bir ailesiniz öncelikle. Benim ailem senin ailem çağları geçmedi mi ? Ben o yeni evlilerde oluyo sanıyodum
:))))))))))))))))))))
yanında kullanmadığım 1-2 parça bir şey götür bari.üstündekileri felan isterlerse verirsin
anlayan bi ous bulursam öyle söyleyecem aslında bu kadın 2 yıldır sardı bana ondan önce eşine sarmıştı hep küskün kırgınlardı hatta ben çiçek yaptırır götürürdüm barıştırıdım ne zamn doğum yaptım gel bizde kal demedi bende annemde kaldım kurbanıda geldim kapısında kestim bana o gün dediki buda unutur mu acaba dedi çok büyük bir yanlış olarak gördü 40 gün ağlamış oğluna oğlu ondan sonra soğudu dahada topralayamadık takmış durumdaYok bunları bende düşündüm de asyalı sürekli tekme basmakta kararlı olduğunu söyleyince sormadım
Ben olsam bende görüşmek istemem böyle biriyle
Ous'a da derim benim ailem bize huzurluk verirse sende görüşme
Orta da iki evlat var, siz bir ailesiniz öncelikle. Benim ailem senin ailem çağları geçmedi mi ? Ben o yeni evlilerde oluyo sanıyodum
çok döndük şimdi denemeye bile cesaretim yokkadında eziklik kompleksi var galiba
asyalım sen memurmuydun ?
daha öncede ayrılığın eşiğinden döndük dediğini hatırlıyorum sanki
pire için yorgan yakmasın eşin kaçmak en kolayı zaten
herkes kaçmasını bilir ama sorunları çözmenin yolu değil kaçmak
şimdi yapacağım tepki koz olurpis kadın ben de en son mesaj atmıştım.çok daha rahat olmuştu.döktürmüştüm.ne güzel olmuştu beee :)))))))
ivit bende resti çekerim , beni mutsuz eden insanın yüzüne gülemem , heme eşimi hem kendimi üzerim
çünkü orda eşime patlarım bizim huzurumuz kaçar neden; egosunu üstümde tatmin etmeye çalışan bi kaynana yüzünden
bundan hem karnımdaki hem yanımdaki çocuğumu neden etkilyim
asyalıı eşinin köteğe ihtiyacı var bence daha 0-6 yaş grunumda ya anasının lafına bakıyor yada kaçıp uzaklaşıyorr
elini masaya vurman lazım , seni artık kaybediceğini anlaması gerekiyorrr
yok artık öyle 2 çocuğum var nere gidim devri geçti giitti, sapa sağlam işinde gücünde yanında ailesi destekçi insansın
zor durumda kendine de çocuklarına da eşinden daha iyi yetersinn
ya düzelecek ya da sonuçlarına katlanıcakk,
Aynı şehirdeyiz ama onlar ilçedeler ve tenha bir yer uzak, öyle ha deyince gidilmiyor(çok şükür), en son kışın görmüştüm o yüzden çok özledim (ömür boyu görmesem aklımın işi değil)nickim sizdemi ayrı şehirlerdesiniz ?.
C.tesi günü gidiyorum kısmetse 1 yılın hasretini gidereceğiz :)
sorma bizde tatil dönüşü gideceğiz nasıl olacaksa artıkın.dua ediyorum gelininin yanına felan gitmiş olsun diye :)))))
eskiden toplanır döverlermiş böylelerini
nası yani adamı mı
beni miii ,
Aynı şehirdeyiz ama onlar ilçedeler ve tenha bir yer uzak, öyle ha deyince gidilmiyor(çok şükür), en son kışın görmüştüm o yüzden çok özledim (ömür boyu görmesem aklımın işi değil)
Benimkinin bi yere gitme gibi bi lüksü yok, mecburen görcez gül yüzünü
asyalının kocasını köteğe ihtiyacı var dedin ya
anlayan bi ous bulursam öyle söyleyecem aslında bu kadın 2 yıldır sardı bana ondan önce eşine sarmıştı hep küskün kırgınlardı hatta ben çiçek yaptırır götürürdüm barıştırıdım ne zamn doğum yaptım gel bizde kal demedi bende annemde kaldım kurbanıda geldim kapısında kestim bana o gün dediki buda unutur mu acaba dedi çok büyük bir yanlış olarak gördü 40 gün ağlamış oğluna oğlu ondan sonra soğudu dahada topralayamadık takmış durumda
çok döndük şimdi denemeye bile cesaretim yok
şimdi yapacağım tepki koz olur
ivit bende resti çekerim , beni mutsuz eden insanın yüzüne gülemem , heme eşimi hem kendimi üzerim
çünkü orda eşime patlarım bizim huzurumuz kaçar neden; egosunu üstümde tatmin etmeye çalışan bi kaynana yüzünden
bundan hem karnımdaki hem yanımdaki çocuğumu neden etkilyim
asyalıı eşinin köteğe ihtiyacı var bence daha 0-6 yaş grunumda ya anasının lafına bakıyor yada kaçıp uzaklaşıyorr
elini masaya vurman lazım , seni artık kaybediceğini anlaması gerekiyorrr
yok artık öyle 2 çocuğum var nere gidim devri geçti giitti, sapa sağlam işinde gücünde yanında ailesi destekçi insansın
zor durumda kendine de çocuklarına da eşinden daha iyi yetersinn
ya düzelecek ya da sonuçlarına katlanıcakk,
hamile hamile gitmek zorunda değilsin ki
Aynı şehirdeyiz ama onlar ilçedeler ve tenha bir yer uzak, öyle ha deyince gidilmiyor(çok şükür), en son kışın görmüştüm o yüzden çok özledim (ömür boyu görmesem aklımın işi değil)
Anlamıyorum bazı yerleri
Çok düz yazıyosun
Naptın da 2 yıl önce sana sarmaya başladı ?
Eşim de pek gitmek istemiyor, mecburen gitcez artık. Kendi ailem de uzakta ama onlara gidiyorum eşim izin veriyor, şimdi bunu bahane edersem aileme de gidemem.
ne yaptıysa yaptı.kaldı ki ne yapabilir.ortada 2 çocuk ve bir yuva var.
kadın huzursuz bir ruh hastası anlaşılan
Anlaşıldı merkez, tamam
Anlamıyorum bazı yerleri
Çok düz yazıyosun
Naptın da 2 yıl önce sana sarmaya başladı ?
ne yaptıysa yaptı.kaldı ki ne yapabilir.ortada 2 çocuk ve bir yuva var.
kadın huzursuz bir ruh hastası anlaşılan
Hem o da beni çok severHer gün arar, hatta günde 2-3 defa arar iyi olduğuma kanaat getirince ertesi gün tekrar hal hatır sorar canım kvalideciğim. (Hamile olduğumu eşim söylemiş kardeşi açmış telefonu, daha 1 kere arayıp hayırlı olsun demediler bana)
evet haklısın 12-13 yaş yeğeni iftarda annesine küsmüştü kv ye gelmişti aynı hareket yani oğlan yemeği sildi süpürdü kızımda uyuyordu kızıma bi parça et bıraksaydım dedim kv soğuyunca tadı olmaz ye oğlum ye dedi oğlan obezite sınırında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?