09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence böylesi daha iyi
Torunu veliaht ilan edip o bahaneyle zırt pırt gelmelerinden daha iyidir

Selvi boylum al asyalım yazdıklarını anlamıyorum ben ya ben demi sorun var çözemedim ne oldu ne bitti kim gitti kurban ne oldu bişi anlamadım yahu

Selvi boylum al asyalım yazdıklarını anlamıyorum ben ya ben demi sorun var çözemedim ne oldu ne bitti kim gitti kurban ne oldu bişi anlamadım yahu

asyalı ilk çocuğunu doğurduğunda kv sinin işi olmadığı halde gelmemiş yardıma asyalıya da gel dememişş

asyalı da kendi annesini çağırmışş annesinin de bi dünya işi varmış sen gel buraya ben nasıl geleyim demiş

asyalı da annesine gitmiş sonra kv sorun çıkarmış var efendim anasına gitti diye

sonracuma kurban da da kurbanlığı annesinin kapısının önünde kesmiş o zaman da kıskanmış

oğluna söylenmiş doldurmuş sanırım bunu anladım ben

Son düzenleme:
ayol telefon açıp niye KV ciğine müjde verdedin ki ondan aramıyordur

anneciğim sana bir müjdemiz var.babaanne oluyorsun torun sevgisini tadacaksın bıla bıla bıla.aklıma bir şey gelmiyor.hayatta yaptıgım şey değildir.uzman tv ye mi sorsak acep

evet değmez ama işte
bu kv nin babamdan korkan hliymiş
eltime gittik önceki akşam 13 yıllık gelini yazık küçük bebeği var oruç tutuyo zayıflamış kadını kasbanın delisine benzetti dediki aynen( aynı deli emine benzedin )

anlama zaten canım ben yeterince kırıldım onlara

Nesi ayıp
Çok biliyodu kendi yardım etseydi de gitmeseydin
Hayret bişey
Hem onunda torunu, annenin de torunu. Kim müsaitse o bakmış ne var ki

Bizimkilerde tam tersi
Beni istemeye geldiklerinde ortada fol yok yumurta yoktu
Ous'un anneannesi anneme dedi ki torun olursa sen bakarsın ben hala ablam için dediklerini ümit ettim
Bana diyolarmış, bi durun beni verdiler mi ki söz bile olmamış öyle dediler
1,5 yıldır evliyim çocuk yapmadım, bi daha sorarlarsa o laflarını hatırlaticiym sıkıldım

boşver allah yardımcın olsun.benim de başımda başka versiyonu var.çekmeyen bilmez.oğlunu doldurmaya çok çalıştı da oğlu oralı olmadı yoksa neler neler yani

kurbanı nasıl kesem annemde abovvvvvvvvvvv
kızıma adağım vardı 7 günlükken kestik götürp kapısında işte onda dedi buda unutulur mu acep dedi benim yaptığım sanki o.....

ayy ayılır bayılırsın canın neler ister neler di mi

kaynanacığın bir güzel agırlar seni
Sorma abla sorma, nasıl yetişecek beni doyurmaya merak ediyorum, gönlümü hoş tutabilse bari
ayol telefon açıp niye KV ciğine müjde verdedin ki ondan aramıyordur
Sonuçta öğrendi, insan sevinmez mi. Aman çok da lazımdı.
Bence böylesi daha iyi
Torunu veliaht ilan edip o bahaneyle zırt pırt gelmelerinden daha iyidir

Aman aman, uzak olsun o zaman. Gölgesi bile istenmiyor.

Süper translate oldu şimdi anladım. Benim kv'de de hamileyken sen bana yakın taşın ben bakarım demişti çocuğu ben de salak salak evi taşımıştım güvenip, sonra ofise atarsın bi beşik dediği günü dün gibi hatırlıyorum Sallamadım, çocuk büyüdü ikinci oldu bu arada kv gitti eltinin çocuğunu büyüttü hadi dedim ilkine yardımcı olmadı eltinin ki de büyüdü bakar artık bakar mısın dedim aa yok ben yaşlandım dedi iyi peki dedim bi duydum yine eltinin çocuğuna gidiyor... doğum yaptım eve geldim evde bi tabak çorba yoktu yemin ederim... bir tepem attı açtım ağzımı yumdum gözümü.. Sonrasında bir sürü olay daha ve en son hayatımdan çıkartmıştım pek rahattım...

Kusura bakma ama fazla taviz vermişsin oğluda anasının kuzusu silkelenme vakti gelmiş ama bu adam laftan sözden anlayacak bir adam değil bu da net, güzel bi plan yapmak lazım sana

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

midemi bulandırıyor böyleleri

kurbanı nasıl kesem annemde abovvvvvvvvvvv
kızıma adağım vardı 7 günlükken kestik götürp kapısında işte onda dedi buda unutulur mu acep dedi benim yaptığım sanki o.....

ee orayı karıştırmışımm neyse

asyalı bunlarda bi grm iyi niyet yok haberin ola

tek dertleri gösterişşş

çocuğa dokumayalım el gibi iki görüp gidelim

ama adağı bizde kessinler gösterişini yapalım

evet iyi bir plan.bir dilekçeyle mi başlasa ne

(bende sebatiye abla gibi alıntılayım üşendim o mesajı bulmaya cevabım asyalıya)

ne patavatsız kadınmış asyalı kv , öbür gelinine de çektiriyor mu arası iyimii

o ne dedi, gelin kv toprağından olurmuş anne diyeydi,

Eşim genelde kvleri akşam arar, gündüz evde olmazlar. Hep de kv açar telefonu, selam bile göndermem. Geçenlerde kayınpederim açtı telefonu, gerçekten çok severim kendisini, aldım telefonu eşimden hal hatır sordum nasılsın baba falan filan, kaynanayı hiç sormadım masus Hep nasılsın napıyorsunla geçti sohbetim, bilerek yaptım. Bir selam bile göndermedim :) Telefona bile istemedim. Oh

Son düzenleyen: Moderatör:
boşver allah yardımcın olsun.benim de başımda başka versiyonu var.çekmeyen bilmez.oğlunu doldurmaya çok çalıştı da oğlu oralı olmadı yoksa neler neler yani

Asyalı bu kv'nin hiç kızı yok mu hep erkek mi evlatları?

midemi bulandırıyor böyleleri

çeken bilir benim zihnimi vede aklımı aldılar iki kızı var biri uzak diğeri dibinde her işini yapar birlikte yerler birlikte içerler zaten 12-13 yaşındaki torunda onun oğlu diğeri yılda 1 ay gelir kalır kimse karışmaz ama bu kadın benim izinlerimi bayramlarımı zehir ediyo halbuki devlet kadrosundayım oğullarının işini düşünmeleri gerekiyor bunların derdi başka

Yani Asyalı kısaca hepimiz bazı şeyler yaşamışız
Sana cevap verirken iki satırda onları iliştiriyoruz
Bunlar boşanmayı gerektirecek sebepler değil, 3.kişiler yüzünden evlilik bozulmamalı

Ama öte yandan senin Ous'ta dolduruşa pek bi müsait ve höt höt bi tip gibi geldi bana
Hemen köprüleri yıkmayı düşünme sende
Kabul ederse birlikte yardım alın ve bundan sonra sorunlarınızı sadece ikiniz halledin, hiç kimseye yansıtmayın
Milletin eline koz vermeyin

Kabul ederse derken de rica minnet sunma bu teklifi Ous'a
Durum bu bu, ben artık çok yoruldum, hem ben çaba gösterdim
Bu sefer sıra sende, ben kendi kendimize düzeleceğimize inanmıyorum
Hem ikinci çocuğumuz yolda, birlikte yardım alalım, son şansımız da bu de
Kendine çeki düzen versin paşamız
Madem dolduruşa müsait azıcıkta sen doldur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…