Eşin iyi değil
Dün de dedim
Psikolojik tedaviyi önce kendi için zaten kabul etmek zorunda
Gümnaydınnn hoş geldin
Yamuk filan yapar diye şey ettiydimmmm
Menün gayet güzel hemde doyurucu,daha nne olsun yani bir dinya yemek var ellerine sağlık
Bizim pek kşmsemiz olmadığı için burada bizde böyle bir alışkanlık yok hiç
Günaydınnnn hoş geldinn
acaba evden bişeyler mi alacaktı kıyafet faln diyorum sorada diyorum gündüz de ben işteyken gelebilirdi
rüyama girdi bu durum
rüyamda bi pencereden giriyor bişiler alıyor sorada diyoki babamdan ötürü kp çok üzülmüş benim bu yaptıklarıma ailemle gönlünü almaya gidiyoruz hallolsun bu mesele geleceğim diyip öpücük kondurup gidiyor
adamda bir iletişim bozukluğu var ciddi ciddi.deli gibi asabi kendini begenmiş. zor yani.
hiç bi değişiklik yok normal yaşamımı sürdürüyorum sadece dün şey oldu
lojmanda küçücük bahçem var yatsı namazı sıralarında suyunu değirtirmek için indim o arada hızla bi araba geldi durdu baktım eşim karanlık tabi o beni görmedi kapıyı açtı inecek sandım inmedi o sırada ben içeri girdim çöp atacaktım yukardan çöpü aldım indim çöp arabaların durduğu yönde yönümü döner dönmez arabanın kapısını kapatıp hızla uzaklaştı anlam veremedim
Kıyamam
Bende yusuf yusuflardayım
Dün şirketin iftar yemeği vardı
Neyse yine dönüşte bazı şeyleri hallettim
O dediğim pasta dolapta hazır
Akşam genelde son işlemler ile salata ve pilav kaldı
Erken çıkacağımdan panik olmadan yetiştiririm, Ous ta erken çıkacak zaten
Gazamız mübarek olsun :13:
Günaydın hoş geldin
Tek başınayken pek çakmıyo o işlerden, annesi veya kız kardeşleri olmalı yanında gazlamalı filan
O yüzden onlara haber bile vermedim, dünürleri çağırdım sevaba girerim bari ( Görümcemin nişanlısı ve ailesi )
Ben bi annemleri alıyorum, bi kayınvalidemleri
Çalıştığım için çok vaktim olmuyo abla koşuşturmaca içerisindeyim zaten iftar, sahur, iş
Hanım abla kaygana deyince bende gaza gelmişim meğer
hoşbuldum hanım abla
sende istanbuldaydın dimi
akrabaların yokmu buralarda
acaba evden bişeyler mi alacaktı kıyafet faln diyorum sorada diyorum gündüz de ben işteyken gelebilirdi
rüyama girdi bu durum
rüyamda bi pencereden giriyor bişiler alıyor sorada diyoki babamdan ötürü kp çok üzülmüş benim bu yaptıklarıma ailemle gönlünü almaya gidiyoruz hallolsun bu mesele geleceğim diyip öpücük kondurup gidiyor
Evet buradayım bende,yengemler var sadece,bide kayganaım ve eltiml var o kadar
Kıyafet veya başka bişey sebepse
Gelirsin alırsın gidersin
Kapının önüne kadar gelmişken durup , basıp gitmek niye
Günaydın Piyonist hoş geldin
Bi değişiklik yok
Elmayra yine banlıhemde öyle böyle değil 1 ay yedi bu sefer
Asyalı'nın biraz eşi ile problemleri var şu ara, inşallah aşarlar
Ben, Sovr, Gofretto iftarlarla uğraşıyoruz
Sende ne var ne yok
yetmiyor gibi dedin
benden bi tepki bekliyor olabilir bu sayede konuşma veya kavga etme ortamı yaratacak ama çok bekler kılımı bile kıpırdatmayacağım
ben senı avşaya gıttın sanıyom :26::26::26::26::26:hoşbulduk arkadaşlarım.çek, sovr, hanım abla, gofrettommm
sizi kocaman özledimm.
ilk iş günüm olduğu için çok yoğunum ama size mutlaka yazacağım. muhtemelen yarın daha uzun ve detaylı konuşabiliriz. elm için üzüldüm bu ne çene arkadaş :) asyalının sıkıntıları umarım hallolur aile içinde huzursuzluk çok kötü bişeymiş maalesef. Allah yardımcısı olsun. sizin iyiymiş iftar falan Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
benim ex deli gibi arıyor bu akşamda görüşmek istedi okd edim bakalım ne olacak. ama ben yüz<binkere söyledim olamz diye tamam ama bi göreyim dedi bakalım ne yumurtlayacak gene akşam..
gittim gezdim gördüm heryer çok iyiydi prag hariç. hem kazıklandık, hem otobüsümüze hırsız girmeye çalışırken yakalandı, hemde akşam hırsız girdi ve çantalarımız çalındı. ama onun dışında Amsterdam harikaydı, Brüksel rezaletti ama yapıları güzeldi. Köln fena değildi ama nerede İstanbuldaki canlılık, Frankfurt hayalet şehir gibiydi, makedonya ayrı bir dünyaydı çok ciciydi insanları samimi ve iyiydi, Ambert güzeldi insanların neden yaşlanmadıklarını çok iyi anlıyorum havası çok iyiydi, Paris başka bi yer ama fikrimi söylemeyeyim herkes bayılıyor neticede:), Budapeşte iyiydi ama çok sıcaktı kızları fıstık gibiydi, Dubrovnik harika yapılmıştı ve erkekleri dehşett
buda benim özetim detaylara yarın gireceğim
evet ayrıyız annesinin evine gittiKonuyu bilmediğim için eşinle ayrımısın yoksa :26:
Gazı aldımı tutma diyon yani kayganayı demi
Kalabalık olacaksınız yine
Boşver kaygana demek espri demektir
Evet buradayım bende,yengemler var sadece,bide kayganaım ve eltiml var o kadar
canım benim şimdiden özlemiş kocasını.keşke ailelerden uzak baş başa bir aile olsaydınız.eminim eşin daha farklı biri olacaktı.
Yeter fazlasını istemem ,dün seni hatırlyorum dedin ama neden hatırlıyorsun söylemedin yada ben kaçırdımmesajını
ben senı avşaya gıttın sanıyom :26::26::26::26::26:
Gazı aldımı tutma diyon yani kayganayı demi
Kalabalık olacaksınız yine
evet ayrıyız annesinin evine gitti
keşke ablacım yanlışı burda yaptık yıllardırda hep aynı yanlışın içindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?