09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Eşin iyi değil
Dün de dedim
Psikolojik tedaviyi önce kendi için zaten kabul etmek zorunda

acaba evden bişeyler mi alacaktı kıyafet faln diyorum sorada diyorum gündüz de ben işteyken gelebilirdi
rüyama girdi bu durum
rüyamda bi pencereden giriyor bişiler alıyor sorada diyoki babamdan ötürü kp çok üzülmüş benim bu yaptıklarıma ailemle gönlünü almaya gidiyoruz hallolsun bu mesele geleceğim diyip öpücük kondurup gidiyor

hoşbuldum hanım abla
sende istanbuldaydın dimi
akrabaların yokmu buralarda

Kıyafet veya başka bişey sebepse
Gelirsin alırsın gidersin
Kapının önüne kadar gelmişken durup , basıp gitmek niye

dun aksam cocugu uyuttuk
cıps cola ve pringles eşilğinde güle oynaya bebek işi adlı diziyi izledik
11 gibi uyuya kalmışım

Konuyu bilmediğim için eşinle ayrımısın yoksa :26:

Gazı aldımı tutma diyon yani kayganayı demi
Kalabalık olacaksınız yine

Hanım abla kaygana deyince bende gaza gelmişim meğer

Boşver kaygana demek espri demektir

hoşbuldum hanım abla
sende istanbuldaydın dimi
akrabaların yokmu buralarda

Evet buradayım bende,yengemler var sadece,bide kayganaım ve eltiml var o kadar

canım benim şimdiden özlemiş kocasını.keşke ailelerden uzak baş başa bir aile olsaydınız.eminim eşin daha farklı biri olacaktı.

Kıyafet veya başka bişey sebepse
Gelirsin alırsın gidersin
Kapının önüne kadar gelmişken durup , basıp gitmek niye

alışmış canım hep benden iyi kötü bi tepkiye şimdi sessiz duruyorum ya tedirgin korkuyor bence çünkü geçenlerde söylemiştim ben vırvır edersem sevin ama ne zamnki susarsam olacaklardan kork demiştim

hoşbulduk arkadaşlarım.çek, sovr, hanım abla, gofrettommm
sizi kocaman özledimm.

ilk iş günüm olduğu için çok yoğunum ama size mutlaka yazacağım. muhtemelen yarın daha uzun ve detaylı konuşabiliriz. elm için üzüldüm bu ne çene arkadaş :) asyalının sıkıntıları umarım hallolur aile içinde huzursuzluk çok kötü bişeymiş maalesef. Allah yardımcısı olsun. sizin iyiymiş iftar falan Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
benim ex deli gibi arıyor bu akşamda görüşmek istedi okd edim bakalım ne olacak. ama ben yüz<binkere söyledim olamz diye tamam ama bi göreyim dedi bakalım ne yumurtlayacak gene akşam..

gittim gezdim gördüm heryer çok iyiydi prag hariç. hem kazıklandık, hem otobüsümüze hırsız girmeye çalışırken yakalandı, hemde akşam hırsız girdi ve çantalarımız çalındı. ama onun dışında Amsterdam harikaydı, Brüksel rezaletti ama yapıları güzeldi. Köln fena değildi ama nerede İstanbuldaki canlılık, Frankfurt hayalet şehir gibiydi, makedonya ayrı bir dünyaydı çok ciciydi insanları samimi ve iyiydi, Ambert güzeldi insanların neden yaşlanmadıklarını çok iyi anlıyorum havası çok iyiydi, Paris başka bi yer ama fikrimi söylemeyeyim herkes bayılıyor neticede:), Budapeşte iyiydi ama çok sıcaktı kızları fıstık gibiydi, Dubrovnik harika yapılmıştı ve erkekleri dehşett

buda benim özetim detaylara yarın gireceğim

asyalı topu topu 3-4 gun ugramadım buraları
kocanı ne ettın kızım
benım habeırm yok okuduklaırmdan bısey anlayamadım polisiye hikaye gibi geldi

ben senı avşaya gıttın sanıyom :26::26::26::26::26:

evet ayrıyız annesinin evine gitti
canım benim şimdiden özlemiş kocasını.keşke ailelerden uzak baş başa bir aile olsaydınız.eminim eşin daha farklı biri olacaktı.

keşke ablacım yanlışı burda yaptık yıllardırda hep aynı yanlışın içindeyiz

Gazı aldımı tutma diyon yani kayganayı demi
Kalabalık olacaksınız yine

Çaktığından değil hangi yöne çekersen işte

Evet ama olsun
Ben onun kardeşlerini de annesini de çağırırdım da
Laf sokmaya bayılıyolar, bana özel değil birbirlerine bile öyleler
Ve çok sesliler, benim sesim duyulmuyo çünkü bağırırsan duyulur ancak :2:
Ben bunu sevmiyorum ve bu yüzden onlar beni çağırdığı halde çağırmıyorum
Mümkünse onlarda beni çağırmasın
Samimiyetine inanmadığım kişilerle fazla muhabbet ortamı oluşturmak adetim değil

Dünürler normal yurdum insanı, iyi niyetliler
Beni çağırmadılar ( henüz )
Çağırmasalar da olur
Ben iftarın manasına uygun gördüğüm kişiyi alıyorum iftara
Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…