şaşıracak bir şey yok.dediğim gibi.
Asyalı'nın eşi fazla agresif
O yüzden bir plan yapmaktan çekiniyorum ben
Tepkiyi kestiremediğimden
olan bişi yok canım kvvar benim oğlunu kıskanan herzaqmn dert yanıyordum farkındaysan
bu sefer çomağı tam soktu
her fırsatta adamı doldurup üstüme salmasından eşimle sürekli tartışmaktan bıktım
cumartesi günü davet bile edilmeden kvlere iftara gittik orda kaldık (pazar)
öğleden sora evimize gidelim dedim
işim var dedim eşim illaki kalalım dedi
sora öfkelendi gidelim yaptı kızgın bi şekilde tavırla arbayı sürdü falan benim aileme yansıdı bu kadar
inanın kızlar bilmiyorum arayıp konuşmakta istemiyorum böyle devam edecek sanırım şuanki düşüncem son derece olumsuz hatta boşanma hakkında herşey diye bi yazı okuyorum
ailem yanımda
psikolojik destek te alacağım
kzımda dün baba falan demedi
evet şuanda hiç bişi gelmiyor aklıma arasam üstüne düştüğümü düşünüp iyice tribe girecek
Hyırlsı olsun yinede ,bir süre ayrı yaşayın tartın biçin durumunuzu,baktınız olmuyor ona göre karar veriri artık..
Dediğin gibiyse durum, bence de bekle
Hep ilk adımın senden gelmesine alışmış paşamız
Ondan kapının önüne geldiği halde bişey yapmadı, biraz da o çabalasın
asyalıı eşinin cidden sorunları varr, kapıya kadar gelmiş içeri girmek istiyor ama gururuna yediremiyoor
haksızlığını kabullenmek istemiyorr , belkide farkında yanlışlarının ama birdaha yapmıyacağının garantisini veremiyor
aman ne büyük ne büyükWuhuuuakşama büyük buluşma var
nazar etme nolur çalış seninde olurpiyoooo kıskandımm laa hayat sana güzel valla
keşke bende gidebilsem öyle kendimi bıraksam ooooohhh
yaa nerden aklıma geldiyse bizim love diye bi arkadaşımız vardı
dedim zaten dün. evlenmeyi düşünmüyorum hele sneinle hiçbişey düşünmüyorum dedim. ama illa görüşelim dedi iyi dedim ok.ex e tatilinden bahset başka konulara girmesine fırsat verme.resim felan göster hayat bana güzel dersin
asyalıı eşinin cidden sorunları varr, kapıya kadar gelmiş içeri girmek istiyor ama gururuna yediremiyoor
haksızlığını kabullenmek istemiyorr , belkide farkında yanlışlarının ama birdaha yapmıyacağının garantisini veremiyor
Hyırlsı olsun yinede ,bir süre ayrı yaşayın tartın biçin durumunuzu,baktınız olmuyor ona göre karar veriri artık..
bence arama derim asyalıı
ararsan yine sen üstüne düşmüş olucaksın , hani demiştin ya bi seferde o kurtarmaya çalışsın diye
bence kurtarmaya çalışıcak gibi biraz daha bekle bakalımm dayanamıycakk çünküü
ne kadar anacı da olsa seni çocuğunuzu evini özlüycekk kendi düzenini
evet 15-20 km yolu tepip gelmiş geri arkasına bile bakmadan kaçıyor
dedim zaten dün. evlenmeyi düşünmüyorum hele sneinle hiçbişey düşünmüyorum dedim. ama illa görüşelim dedi iyi dedim ok.
bence arama derim asyalıı
ararsan yine sen üstüne düşmüş olucaksın , hani demiştin ya bi seferde o kurtarmaya çalışsın diye
bence kurtarmaya çalışıcak gibi biraz daha bekle bakalımm dayanamıycakk çünküü
ne kadar anacı da olsa seni çocuğunuzu evini özlüycekk kendi düzenini
merhaba kızlar
işlerim cok yoğun bugün en azından öğle tatilinde gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?