benim ex deli gibi arıyor bu akşamda görüşmek istedi okd edim bakalım ne olacak. ama ben yüz<binkere söyledim olamz diye tamam ama bi göreyim dedi bakalım ne yumurtlayacak gene akşam..
yok anacım ne avşası avrupa turuna çıktım ben
evet ayrıyız annesinin evine gitti
keşke ablacım yanlışı burda yaptık yıllardırda hep aynı yanlışın içindeyiz
nick eşinde hatırlar gibydim sonra acaba başkası mıydı dedim emin olamadım
Çaktığından değil hangi yöne çekersen işte
Evet ama olsun
Ben onun kardeşlerini de annesini de çağırırdım da
Laf sokmaya bayılıyolar, bana özel değil birbirlerine bile öyleler
Ve çok sesliler, benim sesim duyulmuyo çünkü bağırırsan duyulur ancak :2:
Ben bunu sevmiyorum ve bu yüzden onlar beni çağırdığı halde çağırmıyorum
Mümkünse onlarda beni çağırmasın
Samimiyetine inanmadığım kişilerle fazla muhabbet ortamı oluşturmak adetim değil
Dünürler normal yurdum insanı, iyi niyetliler
Beni çağırmadılar ( henüz)
Çağırmasalar da olur
Ben iftarın manasına uygun gördüğüm kişiyi alıyorum iftara
Allah kabul etsin
hoşbulduk arkadaşlarım.çek, sovr, hanım abla, gofrettommm
sizi kocaman özledimm.
ilk iş günüm olduğu için çok yoğunum ama size mutlaka yazacağım. muhtemelen yarın daha uzun ve detaylı konuşabiliriz. elm için üzüldüm bu ne çene arkadaş :) asyalının sıkıntıları umarım hallolur aile içinde huzursuzluk çok kötü bişeymiş maalesef. Allah yardımcısı olsun. sizin iyiymiş iftar falan Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
benim ex deli gibi arıyor bu akşamda görüşmek istedi okd edim bakalım ne olacak. ama ben yüz<binkere söyledim olamz diye tamam ama bi göreyim dedi bakalım ne yumurtlayacak gene akşam..
gittim gezdim gördüm heryer çok iyiydi prag hariç. hem kazıklandık, hem otobüsümüze hırsız girmeye çalışırken yakalandı, hemde akşam hırsız girdi ve çantalarımız çalındı. ama onun dışında Amsterdam harikaydı, Brüksel rezaletti ama yapıları güzeldi. Köln fena değildi ama nerede İstanbuldaki canlılık, Frankfurt hayalet şehir gibiydi, makedonya ayrı bir dünyaydı çok ciciydi insanları samimi ve iyiydi, Ambert güzeldi insanların neden yaşlanmadıklarını çok iyi anlıyorum havası çok iyiydi, Paris başka bi yer ama fikrimi söylemeyeyim herkes bayılıyor neticede:), Budapeşte iyiydi ama çok sıcaktı kızları fıstık gibiydi, Dubrovnik harika yapılmıştı ve erkekleri dehşett
buda benim özetim detaylara yarın gireceğim
maşallah canım bu ne hız bakma sen bana böyle daha iyiym sadece kırgınım oda zamnla geçecek dün yanlızlığın tadını çıkardım işlerim çabuk bitti kitap okudum derli topluydum dinlendimhoşbulduk arkadaşlarım.çek, sovr, hanım abla, gofrettommm
sizi kocaman özledimm.
ilk iş günüm olduğu için çok yoğunum ama size mutlaka yazacağım. muhtemelen yarın daha uzun ve detaylı konuşabiliriz. elm için üzüldüm bu ne çene arkadaş :) asyalının sıkıntıları umarım hallolur aile içinde huzursuzluk çok kötü bişeymiş maalesef. Allah yardımcısı olsun. sizin iyiymiş iftar falan Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
gittim gezdim gördüm heryer çok iyiydi prag hariç. hem kazıklandık, hem otobüsümüze hırsız girmeye çalışırken yakalandı, hemde akşam hırsız girdi ve çantalarımız çalındı. ama onun dışında Amsterdam harikaydı, Brüksel rezaletti ama yapıları güzeldi. Köln fena değildi ama nerede İstanbuldaki canlılık, Frankfurt hayalet şehir gibiydi, makedonya ayrı bir dünyaydı çok ciciydi insanları samimi ve iyiydi, Ambert güzeldi insanların neden yaşlanmadıklarını çok iyi anlıyorum havası çok iyiydi, Paris başka bi yer ama fikrimi söylemeyeyim herkes bayılıyor neticede:), Budapeşte iyiydi ama çok sıcaktı kızları fıstık gibiydi, Dubrovnik harika yapılmıştı ve erkekleri dehşett
buda benim özetim detaylara yarın gireceğim
evt biraz polisiye gibi aslında o romanları ben okumuştum ama eşim etkilenmişasyalı topu topu 3-4 gun ugramadım buraları
kocanı ne ettın kızım
benım habeırm yok okuduklaırmdan bısey anlayamadım polisiye hikaye gibi geldi
şimdilik bi tepki vermicem eğer herhangi bi akrabası ararsa beni yok saysın hayatından diyeceğimyoksay kendin gibi beni de delirtemeyeceksin dersin zorlarsa
piyoooo kıskandımm laa hayat sana güzel valla
keşke bende gidebilsem öyle kendimi bıraksam ooooohhh
yaa nerden aklıma geldiyse bizim love diye bi arkadaşımız vardı
naber pampaaa
love kk pek takılmıyor artık
Laf sokan insandan uzak duracan zaten,şaka niyetine de olsa ucunda başka şeyler ararım bende..
Ses olayına feci takılrım bende hiç sevmemkarşı tarafın duyabileceği seviyede konuşsalar amenna ..
Dünürler çağırır belkde belliolmaz..
Daha vakit var nasılsa ..
cute sana bişi sormuştuuumm
oğluşun nasıl olduu
Başkası değil bendim
canım gormedım kusura bakma
bıraz daha ıyı ama ıce basması gene var hafıfte olsa doktora gıdıcek cuma gunu bakalım
aysalı cok sasırdımda sı zne zaman ayrıldınız yahu
olan bişi yok canım kvvar benim oğlunu kıskanan herzaqmn dert yanıyordum farkındaysanahaa
kızım ne ara ayrıldınız pardonda
asyalı durumun bu kadar ciddi olduğunu düşünemmiştim ben çek sıkıntıları var demişti. çok üzüldüm canım. sen ne düşünüyorsun peki. hamilesinde şimdi nasıl br psikolojiki bu senin tripyapman gerekirken snei bu halde bırakıp gidebiliyorum. umarım hakkında hayırlısı olur ve Allah sana güç versin canım. senin fikrin düşüncen nedir sıkıntı nedir daha çok üzülmezsen öğrenebilirmiyim?
Ne olacak peki birde bebek bekliyorsun ..
Başkası değil bendim
Laf sokan insandan uzak duracan zaten,şaka niyetine de olsa ucunda başka şeyler ararım bende..
Ses olayına feci takılrım bende hiç sevmemkarşı tarafın duyabileceği seviyede konuşsalar amenna ..
Dünürler çağırır belkde belliolmaz..
Daha vakit var nasılsa ..
asyalı ne oldukı :S sen tekmısın cocukla evde
Evet
Bende vardım şaşıranlar arasında
Evet laf sokan insan bana samimi gelmez, kaynanam ablaları oluyo ona bile laf sokuyolar
Benim babam biz çocukken bile gürültü yapmayın derdi, öyle bi ortamda büyüdüm ben
Ses kaldıramıyorum
Bağırınca daha iyi anlaşıldım sanıyolar galiba
Çağırmasalarda olur
Ben daha önce onlara gitmiştim, damat bohçasıdır şudur budur
Onun dışında da çağırdılar, biz müsait değildik gitmedik
Hem iyi niyetli bulduğumdan bende çağırmak istiyordum, nasip iftaraymış
Evet
Bende vardım şaşıranlar arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?