09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

asyalı durumun bu kadar ciddi olduğunu düşünemmiştim ben çek sıkıntıları var demişti. çok üzüldüm canım. sen ne düşünüyorsun peki. hamilesinde şimdi nasıl br psikolojiki bu senin tripyapman gerekirken snei bu halde bırakıp gidebiliyorum. umarım hakkında hayırlısı olur ve Allah sana güç versin canım. senin fikrin düşüncen nedir sıkıntı nedir daha çok üzülmezsen öğrenebilirmiyim?

benim ex deli gibi arıyor bu akşamda görüşmek istedi okd edim bakalım ne olacak. ama ben yüz<binkere söyledim olamz diye tamam ama bi göreyim dedi bakalım ne yumurtlayacak gene akşam..

Wuhuuu akşama büyük buluşma var

evet ayrıyız annesinin evine gitti

keşke ablacım yanlışı burda yaptık yıllardırda hep aynı yanlışın içindeyiz

Ne olacak peki birde bebek bekliyorsun ..

nick eşinde hatırlar gibydim sonra acaba başkası mıydı dedim emin olamadım

Başkası değil bendim

Laf sokan insandan uzak duracan zaten,şaka niyetine de olsa ucunda başka şeyler ararım bende..
Ses olayına feci takılrım bende hiç sevmem karşı tarafın duyabileceği seviyede konuşsalar amenna ..

Dünürler çağırır belkde belliolmaz..
Daha vakit var nasılsa ..

piyoooo kıskandımm laa hayat sana güzel valla

keşke bende gidebilsem öyle kendimi bıraksam ooooohhh

yaa nerden aklıma geldiyse bizim love diye bi arkadaşımız vardı

asyalı ne oldukı :S sen tekmısın cocukla evde

maşallah canım bu ne hız bakma sen bana böyle daha iyiym sadece kırgınım oda zamnla geçecek dün yanlızlığın tadını çıkardım işlerim çabuk bitti kitap okudum derli topluydum dinlendim
asyalı topu topu 3-4 gun ugramadım buraları
kocanı ne ettın kızım
benım habeırm yok okuduklaırmdan bısey anlayamadım polisiye hikaye gibi geldi
evt biraz polisiye gibi aslında o romanları ben okumuştum ama eşim etkilenmiş
yoksay kendin gibi beni de delirtemeyeceksin dersin zorlarsa
şimdilik bi tepki vermicem eğer herhangi bi akrabası ararsa beni yok saysın hayatından diyeceğim

Evet laf sokan insan bana samimi gelmez, kaynanam ablaları oluyo ona bile laf sokuyolar
Benim babam biz çocukken bile gürültü yapmayın derdi, öyle bi ortamda büyüdüm ben
Ses kaldıramıyorum
Bağırınca daha iyi anlaşıldım sanıyolar galiba

Çağırmasalarda olur
Ben daha önce onlara gitmiştim, damat bohçasıdır şudur budur
Onun dışında da çağırdılar, biz müsait değildik gitmedik
Hem iyi niyetli bulduğumdan bende çağırmak istiyordum, nasip iftaraymış

cute sana bişi sormuştuuumm

oğluşun nasıl olduu

canım gormedım kusura bakma
bıraz daha ıyı ama ıce basması gene var hafıfte olsa doktora gıdıcek cuma gunu bakalım

aysalı cok sasırdımda sı zne zaman ayrıldınız yahu

ex e tatilinden bahset başka konulara girmesine fırsat verme.resim felan göster hayat bana güzel dersin

canım gormedım kusura bakma
bıraz daha ıyı ama ıce basması gene var hafıfte olsa doktora gıdıcek cuma gunu bakalım

aysalı cok sasırdımda sı zne zaman ayrıldınız yahu

İnşallh hiçbişi çıkmıcakk , okumuşsundur diğer yazanları herkes yaşamış buna benzer ama sonucu temiz durumlar

ahaa
kızım ne ara ayrıldınız pardonda
olan bişi yok canım kvvar benim oğlunu kıskanan herzaqmn dert yanıyordum farkındaysan
bu sefer çomağı tam soktu
her fırsatta adamı doldurup üstüme salmasından eşimle sürekli tartışmaktan bıktım
cumartesi günü davet bile edilmeden kvlere iftara gittik orda kaldık (pazar)
öğleden sora evimize gidelim dedim
işim var dedim eşim illaki kalalım dedi
sora öfkelendi gidelim yaptı kızgın bi şekilde tavırla arbayı sürdü falan benim aileme yansıdı bu kadar

asyalı ne oldukı :S sen tekmısın cocukla evde

inanın kızlar bilmiyorum arayıp konuşmakta istemiyorum böyle devam edecek sanırım şuanki düşüncem son derece olumsuz hatta boşanma hakkında herşey diye bi yazı okuyorum
ailem yanımda
psikolojik destek te alacağım
kzımda dün baba falan demedi

Asyalı'nın eşi fazla agresif
O yüzden bir plan yapmaktan çekiniyorum ben
Tepkiyi kestiremediğimden

Aman uzak dur zaten o kişilerden işim olmaz..
Sese bende tahammül edemyiroum yaşlandım mı nedir,h,ç çekemiyorum artık..

İyi niyetli olduktan sonra gelsinler demi.
Ho sohbet güzel de geçer yemek

Evet
Bende vardım şaşıranlar arasında

Sen niye şaşırdın bakalımm

Günaydın herkese, toplantım vardı bugün geciktim biri özet geçebilir mi desem? (Asyalı ne durumda? Var mı bir gelişme..? )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…