09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

dur şimdi durum gerçekten öyle mi?
hemen sinirleniyor olayı büyütüyor musun? her istediğin hemen olsun diye acele mi ediyorsun?

kendi ailene gidip 2-3 gün kalıyor musun?

nedense hiç böyle olduğunu düşünmüyorum, kendi yaptıklarına kılıf arıyor gibi hissettim...

neden dondurdunuzki sıkıntımı vardı abla? ilk defa duydumda öle bişi?

çek şoklardayım. nasıl söyledin öyle bişey
anane tek kişi değilmi alaydın gülüm ya toptan çıksaydı aradan şimdi nasıl söylesinler koca kadına sen gelme seni istemedi die. ayıp ama bu yaptığın ous ta anasıda mahcup olacaklar. şu anda böyle söyleyerek iyi etmişsin bidahakina ona göre ölçer tartar ama şimdi yazık arada gelsin bence. benim fikrim bu yönde.

sen dünürleri de mi çağırmıştın? Ben 2 kişi davet etmeye korkuyorum maşallah sana.

Ağırlığını koymakla çok iyi yapmışsın ağzına sağlık, gelinsin diye her istediklerini yapacak değiller ya herkesin de kendine göre bir hazırlığı hesabı var. Içinin yağları eridi mi doğru söyle

bence anneanneyi almamak ayıp olur, aynı binadalar nasıl olsa.yaa kadınla aran çok bozuk olacak yüzünü bile görmek istemeyecek durumda olacaksın ya da sabredeceksin

Ayıp hesabı yaparsak kendileri zararlı çıkar
İftar bu 5 çayı değil
Son dk o da geliy bu da geliyo denmez
Çağırılmayan yere gitmek ayıptır
Çoğu kez kendi diyodu söylemeden kaçtım diye, yine duyurmasaymış
Herşeyin bi adabı var ben onların ruh halini kestiremem

hiç de ayıp değil, hakedene hakettiği yeri göstermiş bence. Hem torunum da torunum diye ağlasın kıza bıçak bilesin, hem gelsin sofrasının baş köşesine otursun. Oh..

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet bu akşam 9 kişiydik
Şimdi dünürlerin oğlu da askerden gelmiş izne diyolar hatta anneanneleri de
Hadi onlar plansızdı diyeceğim kendileri de bilmiyormuş ama

Aynı binadaki öz annesini de mi bugün öğrendi
Geç bile kaldım
Patlama noktamdı bu benim, bu kadar kalabalıkta 1 kişinin lafını etmezdim ama öyle böyle değil her zaman bi huzurluk çıkaran bi kadın o
Onu istemiyorum, dünürlerin anneannesine bile razıyım

son zamnlarda evet

maalesef annemin aramasına üzüldüm

bak asyalı durum şimdi biraz değişti.karşılıklı fedakarlık yapacaksınız.kendi ailene gidip 2-3 kalmak sonrada kocaya hadi evimize hadi evimize demek özellikle senin kocana yapılacak şey değil.

sinirlerine hakim olmadan evlilik yürümez.

fedakarlık olmadan hele hiç olmaz.
erkekler bunları büyütürler çekemezler.

Hiç canını sıkma keyfini bozma, ağzınla kuş tutsan yaranamıyorsun o yüzden hiç de uğraşma. Saygı çerçevesinde içinden geldiği gibi davran.

hiç de ayıp değil, hakedene hakettiği yeri göstermiş bence. Hem torunum da torunum diye ağlasın kıza bıçak bilesin, hem gelsin sofrasının baş köşesine otursun. Oh..

şimdi kaç kişiyi davet etmiş ve kaç kişi geleceklermiş onu anlamadım ama 1 ananeyse ayıp bence. sevmesede saygıdan 2 saat katlanılır. zaten anladığıma göre kadın köyde kalıyormuş dr için gelmiş. yaşlı kadın kendinizle yaşıt görmeyin kaalede almayın bence. bırakın he deyin arada cevap verin ama lakayıt bi şekilde. adam yerine koyup sinirlendiğinizi çaktırmadan o zaman daha sinir bozucu olur..

Herkes kendi yaşadığını bilir Piyo
Burda yazılacak şey var yazılmayacak şey var
Anneanne değil aşka bişey de şimdi benim edebim el vermez yine de
Ous'u düşünmesem yüzüne bile bakmam ben o kadınında, toplumdur Ous'un durumudur kaynanamlarda görünce öpüyorum
Yatıp kalkıp buna şükretmeleri lazımken son dk normal biri bile emri vaki yapılmazken o kadını hiç yapamazlar

Benimde annem ve kardeşlerim var ama biz sürüyle gezmiyoruz
Ve benim annemin ağzı var dili yok.

ramazan ayı mübarek gün büyütme boşver.yaptıgın yemeklerle bir dünya kişi doyar.kulak asma yanında bulunma.Allah bir şekilde yardım eder.bir kişi fazla olsun daha fazla sevabın olsun.hem yaşlı bunak bir kadın

Asyalıcım sıkıntına pek hakim değilim, okuduğum kadarıyla bir çatırtı mı duyuyorum evliliğinizde Eğer öyleyse düşüncen ne, ne yapmayı planlıyorsun?

Hayır anneanne kaynanamla aynı bina da
Kaynana ile aynı bina olunur genelde değil mi bu öz annesi ile aynı binada ? Burdan bile yola çıkarak nasıl baskın olduklarını anlayabilirsiniz

Köyden gelen anneanne, dünürlerin anneannesi
Ona bişey demedim zaten bana zararı olmayan 5 kişi daha eklenebilir , O hariç

Son düzenleme:
nedense hiç böyle olduğunu düşünmüyorum, kendi yaptıklarına kılıf arıyor gibi hissettim...
hem kılıf arıyor hemde annesiin dolduruşuna geliyor ama son zamnlarda en ufak şeyde bile tartışıyoruz
mutsuzluğumu bahtsızlığımı sizede mi bulaştırıyorum acaba
yanlış düşünüyosun bence yaşanması gerekiyormuş

kendini ezdirme canım iyi etmişin

buraya yazılmayacak bişi yapmış o zamn sana çok merak ettim ne yaptıki :44:
la bu ouslar yanınızdaysa takmayına rtık kimseyi. hatta gıcık olduklarınızla daha çok bir araya gelince çatlasın düşmenlarınız laaa.

Habersiz gelecek olan kişi dünürlerdeki anneanne. Ousun anneannesi annesigille aynı binada yaşıyorlar. Aynı evde otursalar tamam ev halkı ayrılmaz ama, bi de onun kapısına gidip misafirliğe gideceğin yere sen de takıl bize demek olmaz çünkü davet etmesi gereken ev sahibidir misafir değil. Ayrıca çekirgeye de düşman o kadın, bi de gelip sofrasına mı oturacak.

Ous tamam derdi ben kabul etmedim, yeter zaten sürü halinde gezdikleri
Biraz yol yordam öğrensinler
Ben çok sabrettim de anlayan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…