Habersiz gelecek olan kişi dünürlerdeki anneanne. Ousun anneannesi annesigille aynı binada yaşıyorlar. Aynı evde otursalar tamam ev halkı ayrılmaz ama, bi de onun kapısına gidip misafirliğe gideceğin yere sen de takıl bize demek olmaz çünkü davet etmesi gereken ev sahibidir misafir değil. Ayrıca çekirgeye de düşman o kadın, bi de gelip sofrasına mı oturacak.
perşembe kardeşim ve eşimle çarşıya indik anneme yeni bi baza aldık taksitle annnem ödeyecekbak asyalı durum şimdi biraz değişti.karşılıklı fedakarlık yapacaksınız.kendi ailene gidip 2-3 kalmak sonrada kocaya hadi evimize hadi evimize demek özellikle senin kocana yapılacak şey değil.
sinirlerine hakim olmadan evlilik yürümez.
fedakarlık olmadan hele hiç olmaz.
erkekler bunları büyütürler çekemezler.
Asyalıcım sıkıntına pek hakim değilim, okuduğum kadarıyla bir çatırtı mı duyuyorum evliliğinizdeEğer öyleyse düşüncen ne, ne yapmayı planlıyorsun?
perşembe kardeşim ve eşimle çarşıya indik anneme yeni bi baza aldık taksitle annnem ödeyecek
eşim bazadan önce gidelim bizde dedi kardeşimde ısrar etti tamamdedim ama benle tartışmayacaksın
kv leri bize çağıracaz dedim alalım malzemeyi orda yapalım dedi bend eannemlerde yaparız onları çağırırız deidm
cuma günü hazırlık yaptık kv leri çağırdık onlar gidince bozuldu adam anası ne laf çarptıysa
cumartesi daha çağrılmadan oraya gittik iftarımzı ettik kadının yüzü turşu
pazar sabah eşim stresle uyandı hiç uyumadım dedi sahurda bi güzel doldurmuş
öğleye doğru bana laf çarpıyor bende eşime gidelim evimize gidelim dedim oda ısrarla akşama kalalım yaptı hani bi geçerli sebebi olsa bende bastırdımki yarın işe gidece evde işlerim var oda illaki kalacaz yaptı
evet deprem var
bir süre iki tarafı da uzak tutun.sen ailenle görüştükçe diğer taraf kuduruyor
Ous tamam derdi ben kabul etmedim, yeter zaten sürü halinde gezdikleri
Biraz yol yordam öğrensinler
Ben çok sabrettim de anlayan olmadı
kızlar benim ex evi kiraya verecekmiş. bana ne istersen al evden diyor. gururum zırnık istemiyor alsın başına çalsın. onada iğne bile istemem senden dedim ama o ısrarla sana haksızlık ettim lütfen neye ihtiyacın varsa al diyor.
bi arkadaşımda ne koparsan kar bulaşık makinesi yemek takımlarını falan al diyor.
siz ne dersiniz? sizede sormak isterim
susup karşı tarafın anlamasını beklemek bu tarz insanlar için geçerli değil ki
Mubarek gün insanı günaha sokuyorlar,
Anlayışlı olmak bu kadarmı zor yaaa
şimdi ben nasıl bi yolizleyeceğim koynumda beslediğim insan bi anda bana karşı o kadar gaddar olduki herşeyi bendn biliyo
kızlar benim ex evi kiraya verecekmiş. bana ne istersen al evden diyor. gururum zırnık istemiyor alsın başına çalsın. onada iğne bile istemem senden dedim ama o ısrarla sana haksızlık ettim lütfen neye ihtiyacın varsa al diyor.
bi arkadaşımda ne koparsan kar bulaşık makinesi yemek takımlarını falan al diyor.
iki canınla seni üzüyorlar ya, allah bilsin bişey diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canım, inşallah karanlığın aydınlığa ulaşır tez zamanda.
şu saatten sonra onlada olmuyor onsuzda olmuyor bunu yaşayan arkadaşlar nası-l bşardınız
şu saatten sonra onlada olmuyor onsuzda olmuyor bunu yaşayan arkadaşlar nası-l bşardınız
kesinlikle gaza geliyor. sende bi süre ailenle görüşmesen naısl olur. hani yalnız kalmışsın gibi duygu sömürüsü yapsan. inan o kadar farklı bişeyki insan akıl veremiyor. en güzeli içinden ne geliyorsa öyle davranmanki acaba şöyle davransaydım farklı olurmuydu diye pişmanlıkların kalmasın.şimdi ben nasıl bi yolizleyeceğim koynumda beslediğim insan bi anda bana karşı o kadar gaddar olduki herşeyi bendn biliyo
çocuğum yok bu nedenle sizi anlayamıyor olabilirim ama. iyikide boşanmışım 1 an bile pişman olmadım. şimdi daha rahatıkm ayaklarımın üstünde duruyorum, kendi evimi yönetebliyorum en önemlisi kendi kararlarımı kendim alabiliyorum. ona ihtiyacım yokmuşç bi eksiklik değil fazlalıkmış hayatımda. iyikide boşanmışım.şu saatten sonra onlada olmuyor onsuzda olmuyor bunu yaşayan arkadaşlar nası-l bşardınız
Bir eş sana söylemeye cesaret edemediği şeyi çocuk gibi gidip annene söyleyebiliyorsa oturup düşünmek lazım! Ben olsam sürterdim burnunu ciddi şekilde. Eşyalarını kapı önüne koyar madem çok sıkıldın şimdi buyur bizsiz yaşa derdim... Tartışmazdım, uzatmazdım. Bu şekilde yaşamak çok sıkıntılı... Ama senin benden bir farkın var hamilesin
inşallahiki canınla seni üzüyorlar ya, allah bilsin bişey diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canım, inşallah karanlığın aydınlığa ulaşır tez zamanda.
hiç mi kendisinin tartışmalarımızda kabahati yok hem şimdi biz iyi olsak kararlar alacak annenlere gitme babama şunu yaptın şöle oldu böle oldu diyecek hiç ihtimali bile yok inandırmanın ikna etmeninBir eş sana söylemeye cesaret edemediği şeyi çocuk gibi gidip annene söyleyebiliyorsa oturup düşünmek lazım! Ben olsam sürterdim burnunu ciddi şekilde. Eşyalarını kapı önüne koyar madem çok sıkıldın şimdi buyur bizsiz yaşa derdim... Tartışmazdım, uzatmazdım. Bu şekilde yaşamak çok sıkıntılı... Ama senin benden bir farkın var hamilesin
((((((((((((((
Allahım en hayırlı kararı vermenizi nasip etsin,
bazen şer diye düşündüklerimiz aslında hayırlı olan oluyor.
Asyalım sen hangi ildeydin
inşallah
hiç mi kendisinin tartışmalarımızda kabahati yok hem şimdi biz iyi olsak kararlar alacak annenlere gitme babama şunu yaptın şöle oldu böle oldu diyecek hiç ihtimali bile yok inandırmanın ikna etmenin
beni aldattığı halde bir güne bir gün kabul edip af dilemedi hep inkar etti bak şimdi söylerken ben utanıyorum onun yaptığı hatayı çünkü gruruma yediremedim hiç bi zamn kabullenemedim affedemedim iki yıl geçti üstünden hala acısını yüreğimde hissediyorum
iki yıl önce anladım ailesinin ne mal olduğunu oğlnuzu uyarın bakın yanlışta dediğimde boşanacağım dedğimde beni suçladılar kv sende cilve işve et kendine çek dedi ya daha lohusayım cesaret edemedim kopamam sandım salklığıma doymayayım ondada beni ailesine kötülemişti
haklı bulmuşlardı
k.maraş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?