09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bugun iftar olur mu ki? olursa nasıl olur eve gidip yatmalıyım bir an önce aslında.sahura kalkamadık bugun

neyii:26:

istiyodun sanki bi ara da ondan sordummm , vazgeçtin sanırımm

eeşin istemiyo mu

bizim dondurulmuş embriyolarımız var.hastane 5 yıl sakladı.sonra ses çıkmayınca ben de imha ettiler diye düşündüm sonra 1 telefon 1 yıl uzatın dediler koca heyecanlandı.1 yıl daha düşünelim dedi.para verdik uzattık.o aralar gündeme gelmişti.şimdi ses yok.

kızlar dün annemle ous konuşmuş
annem bana söylemiyormuş
zorla ağzından aldım
bitti artık diyomuş
benim dayanacak gücüm kalmadı
sizde 2-3 gün kalıyoruz annemlere gidelim deyince surat asıyo diyomuş
tartışma esnasında evimize gidelim derken ağaçtan bi erik almıştım ekşiydi o esnasında yere atmıştım kp de arkamdaymış görmemiştim
babamın karşısında yere erik çarptı demiş
artık bunaldım
yoruldum demiş
çocuklar için bu zamna kadar dayandım demiş hemen sinirleniyor acele ediyor sahura bile kaldırmıyorum her işi yapıyorum diyomuş annemde onları katma demiş
aranızda ne soru vardı demiş kp i çağırıp konuşturmak istemesine bozuldum gittim demiş saçım sakalım kalmadı demiş ki bu son laf anasının lafı

Son düzenleme:
dile bak dile Ben yoktum ki dışarı çıkmıştım, şimdi geldim öyle gördüm.

O zaman tek sana anlatacam
Bu hain dom domlara söyleme

Şimdik ben hem çalışıyorum hem hafta içi demeden dünürlerini de alayım, insanlık edeyim dedim ya iftara
Sevaptan çok yine insanı günaha sokmayı başarıyolar
Kayınvalidem eşimi aramış az önce
Anneannen de gelir demiş
Cinlendim

İnanın normal yaşının başının olgunluğunda bi kadın olsa umrumda olmaz, o da buyursun derim
Ama bilen bilir evlendik evleneli bu kadından çekiyoruz
Eşim ilk torunu, sevmekten çok tapıyo gibi kafayı onla bozmuş beni düşman görüyo
Bi saygısızlığım olmadı yine de ama sevemiyorum tabi bu yaptıkları sebebiyle onu

Ne demek anneannende geliyo , biz onu çağırdık mı ?
Hem her zaman annen geliyosa ya teyzeleirn ya anneannen de geliyo ama insan azıcık Allah'tan korkar
Ben çalışıyorum ve dünürleri bile çağırmış incelik etmişken hala niye kuyruk takıyolar, istemiyorum dedim
Mesajla yani

O sırada kayınvalidem aradı
Hiç görüşmeyiz telefonda demiştim ama hoşnut olmadığımı biliyo, eşimde olmaz demiş sanırım aradı işte
Önce meşgule verdim sinirliydim, konuşmak istemedim
Sonra ben döndüm ( Müsait değilsem bunu yaparım normalde de )
Çekirge nasılsın ? İyiyim sağ olun siz ?
İyi nolsun sürpriz misafirlerin var dedi güldü ( genelde bunu yapar sempatik görünmeye çalışıyo istemedğim bişeyi sunduğunda )
Dedim ben sürpriz misafir sevmem biliyorsunuzdur artık dedim
Hı mı efendim dedi ? Kekeledi ( Çünkü ilk kez böyle konuşuyorum kendisiyle )
Ben sürpriz misafir sevmem, kim çağırılmışsa o gelir dedim
Dünürlerinde anneannesi köyden gelmiş doktor kontrolüne, ona saydırıyo bilmiyoruz ya bizde dün öğrendik canım kocakarı doktora gelmiş bizim suçumuz mu dedi

Dedim X ablaya ilk kez geliyo zaten onlar misafir onlara bişey denmez
Ama ben size 2 hafta önceden haber verdim görümceme ve size söyledim sadece, tüm binanızı davet etmedim
Ben çalışıyorum, dün de iftar yemeği vardı şirketin, istediğim kadar hazırlık yapamadım. Kişi başı yaptığım yemekler var
O yüzden siz annenizi getirmeyebilirisiniz, zaten istemediğiniz yere böyle yaparak ayrı gidiyosunuz dedim
Hı tamam şey dedi
İyi akşama görüşürüz o zaman dedim

Şok oldu ama yeter yani

Bu adamı alıp artık duvara vurma zamanı geldi de geçiyor sanırım!!... Çok sinirlendim, az sakinleşeyim öyle yazıcam!

dur şimdi durum gerçekten öyle mi?
hemen sinirleniyor olayı büyütüyor musun? her istediğin hemen olsun diye acele mi ediyorsun?

kendi ailene gidip 2-3 gün kalıyor musun?

Çok üzüldüm Asyalı..

bence anneanneyi almamak ayıp olur, aynı binadalar nasıl olsa.yaa kadınla aran çok bozuk olacak yüzünü bile görmek istemeyecek durumda olacaksın ya da sabredeceksin

okudum ve cevap yazacağım çekirgecimm,
dünürler yabancı onlara gelen misafir gelebilir yapacak bişey yok yani
Kv nin yaptığı hoş değil ama ince ince benzetmişsin
severim böyle benzetmeleri daha anlamlı oluyor
tabii anlayana
ousun senin yanında olmasını tuttum aklı başına geliyor bu erkeklerin yavaş yavaş da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…