Piyo dod tan baksana canım ne düşünüyorsu araba olarak??
Dod ta en azından bakımlı ve garantili alıyorsun.
En azından tanıdığınız usta varsa gösterin.
Ayrıca hazıran sonu yokum ben ,haziran 15 te kittyy kaçar.
Mayıs sonu gelin
herkeste pro olmuş gizli olmuş kim var kim yok görmek baya bi zorlaştı
canım mesajı atlamışım sorry. şekerim iyi hoş diyorsunda burası çok pahalıymış. muadili çok daha uygun araçlar var. 20 binin altında araç yok burada
ne iş yapıyorsun canım? istnabuldanmısın yaş kaç?ben çalışan kısımdayım cnmmm
tekrardan selam kızlar, nihayet işlerimi bitirdim, bi çay molası verecem birazdan. naıslsınzı
Bugün icimde bi zıpır var ama hayrolsun, ben ne zaman böyle olsam akşamına ağlarım
ben her gün garip kullnaıyodum ama bugün daha bi garibimPiyo pro ama grünüyo ya işte :)
dod nedir.
Ben bugünlerde klavyeyi bir garip kullanıyorum, boşluklar harf değişiklikleri falan kendime sinir oldum!
işte geldim burdayım, gözlük almıştım onu bile denemedim, geyik aşkı bu olsa gerekne iş yapıyorsun canım? istnabuldanmısın yaş kaç?
ben seni tanımıyorumda
selam verip verip kaçma bakayımm. muhabbete gelll
ben de gözüm seğirdiğinde ağlarım mutlaka
acemi pro pyoo
elmişş bu sefer mutluluktan ağla emi
hayra yorman laızm ama sen kendi ağzınla kendi sonunu hazırlıyrosunBugün icimde bi zıpır var ama hayrolsun, ben ne zaman böyle olsam akşamına ağlarım
Piyo pro ama grünüyo ya işte :)
dod nedir.
Ben bugünlerde klavyeyi bir garip kullanıyorum, boşluklar harf değişiklikleri falan kendime sinir oldum!
tövbe yarabbim,Ağlim de rahatlim
Hani hava kapalı olur, yağsa da rahatlasa derler ya o hesap benimki de.
Son iki gündür araba kullanırken saliselik bir halüsinasyon görüyorum.
Son hızla giderken kaza yapıyorum, soldan vuruyolar arabaya, kafam direksyonda, kendimi görüyorum, ölmüşüm.
Yalnız bu rüya değil. Bir kaç saliselik bir görüntü. Cok enteresan geldi.
Ölürsem merak edin :)
hayra yorman laızm ama sen kendi ağzınla kendi sonunu hazırlıyrosun
canım gizlilik ayarını buldum ama gizlenmek istemiyorum. önce pro oldum havasını ataym kırmızı kırmızı pörtleyeyim herkes aaa tebikler pro olmuşsun desin. belli bi zamndan sonra gizli yaparız kaçmıyoruz ya
dod=2. al araba satışı yapan bş yer. siteside var bakabilirsin ama çok pahalı.
klavyede de ben hep yanlış ayzıyorumda anlam bozulmadıkca öenmesmiyroum
tövbe yarabbim,
sıkıntıdan oluyordu belki, böyle şeyler yorumlamaya gelmez, ister rüya ister halisülasyon olsun
hiçte bileeeeee. havamı atıyorum ben ayrıca gizlim saklımda yokacemi pro pyoo
elmişş bu sefer mutluluktan ağla emi
ben her gün garip kullnaıyodum ama bugün daha bi garibimtüm mesajlarım düzeltmeli ya
işte geldim burdayım, gözlük almıştım onu bile denemedim, geyik aşkı bu olsa gerek
Ağlim de rahatlim
Son hızla giderken kaza yapıyorum, soldan vuruyolar arabaya, kafam direksyonda, kendimi görüyorum, ölmüşüm.
bende yıllar sonra maaş kartımı eşime verdim, 6 ay sonra bana araba alacakmış, tabi deve yapmazssa
hiçte bileeeeee. havamı atıyorum ben ayrıca gizlim saklımda yok
boşver wc ye gittiğinde dener bakarsın 2 kere iş yapmış olma şimdi. git dene gel, sonra wc ye git fln ne gerek var
şom ağızlı elmayra kızım dua edip rahatlayacağına ne düşünüyorsun tüüü sana. imanı zayıf elmii
hiçte bileeeeee. havamı atıyorum ben ayrıca gizlim saklımda yok
boşver wc ye gittiğinde dener bakarsın 2 kere iş yapmış olma şimdi. git dene gel, sonra wc ye git fln ne gerek var
şom ağızlı elmayra kızım dua edip rahatlayacağına ne düşünüyorsun tüüü sana. imanı zayıf elmii
bende yıllar sonra maaş kartımı eşime verdim, 6 ay sonra bana araba alacakmış, tabi deve yapmazssa
Hiç etmezse parayı :1
Kardeşim de söylüyo imanın zayıf diye
Br kaç ay komada kalmak istiyorum
Ağlim de rahatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?