09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bugün icimde bi zıpır var ama hayrolsun, ben ne zaman böyle olsam akşamına ağlarım

canım mesajı atlamışım sorry. şekerim iyi hoş diyorsunda burası çok pahalıymış. muadili çok daha uygun araçlar var. 20 binin altında araç yok burada

herkeste pro olmuş gizli olmuş kim var kim yok görmek baya bi zorlaştı

Piyo pro ama grünüyo ya işte :)

canım mesajı atlamışım sorry. şekerim iyi hoş diyorsunda burası çok pahalıymış. muadili çok daha uygun araçlar var. 20 binin altında araç yok burada

dod nedir.

Ben bugünlerde klavyeyi bir garip kullanıyorum, boşluklar harf değişiklikleri falan kendime sinir oldum!

dod nedir.

Ben bugünlerde klavyeyi bir garip kullanıyorum, boşluklar harf değişiklikleri falan kendime sinir oldum!
ben her gün garip kullnaıyodum ama bugün daha bi garibim tüm mesajlarım düzeltmeli ya
ne iş yapıyorsun canım? istnabuldanmısın yaş kaç?

ben seni tanımıyorumda

selam verip verip kaçma bakayımm. muhabbete gelll
işte geldim burdayım, gözlük almıştım onu bile denemedim, geyik aşkı bu olsa gerek

ben de gözüm seğirdiğinde ağlarım mutlaka

acemi pro pyoo

elmişş bu sefer mutluluktan ağla emi

Ağlim de rahatlim

Hani hava kapalı olur, yağsa da rahatlasa derler ya o hesap benimki de.

Son iki gündür araba kullanırken saliselik bir halüsinasyon görüyorum.

Son hızla giderken kaza yapıyorum, soldan vuruyolar arabaya, kafam direksyonda, kendimi görüyorum, ölmüşüm.

Yalnız bu rüya değil. Bir kaç saliselik bir görüntü. Cok enteresan geldi.

Ölürsem merak edin :)

Bugün icimde bi zıpır var ama hayrolsun, ben ne zaman böyle olsam akşamına ağlarım
hayra yorman laızm ama sen kendi ağzınla kendi sonunu hazırlıyrosun

dod nedir.

canım gizlilik ayarını buldum ama gizlenmek istemiyorum. önce pro oldum havasını ataym kırmızı kırmızı pörtleyeyim herkes aaa tebikler pro olmuşsun desin. belli bi zamndan sonra gizli yaparız kaçmıyoruz ya

dod=2. al araba satışı yapan bş yer. siteside var bakabilirsin ama çok pahalı.

klavyede de ben hep yanlış ayzıyorumda anlam bozulmadıkca öenmesmiyroum

tövbe yarabbim,
sıkıntıdan oluyordu belki, böyle şeyler yorumlamaya gelmez, ister rüya ister halisülasyon olsun

sahibinden.com a orası daha uygun.

tövbe yarabbim,
sıkıntıdan oluyordu belki, böyle şeyler yorumlamaya gelmez, ister rüya ister halisülasyon olsun

Haklısın.

İşte ben böyle bir hal içindeyim :)

bende yıllar sonra maaş kartımı eşime verdim, 6 ay sonra bana araba alacakmış, tabi deve yapmazssa

acemi pro pyoo

elmişş bu sefer mutluluktan ağla emi
hiçte bileeeeee. havamı atıyorum ben ayrıca gizlim saklımda yok

ben her gün garip kullnaıyodum ama bugün daha bi garibim tüm mesajlarım düzeltmeli ya

işte geldim burdayım, gözlük almıştım onu bile denemedim, geyik aşkı bu olsa gerek
boşver wc ye gittiğinde dener bakarsın 2 kere iş yapmış olma şimdi. git dene gel, sonra wc ye git fln ne gerek var

şom ağızlı elmayra kızım dua edip rahatlayacağına ne düşünüyorsun tüüü sana. imanı zayıf elmii

bende yıllar sonra maaş kartımı eşime verdim, 6 ay sonra bana araba alacakmış, tabi deve yapmazssa

Hiç etmezse parayı :1

Kardeşim de söylüyo imanın zayıf diye

Br kaç ay komada kalmak istiyorum

hee hayatımın kuralıdır yani aynı şeyleri gruplandırıp yapmak,bi taşla iki kuş

enee sen evli miydin? yaş kaç? nereden? ne iş yapıyosun

geyik yapmaktan tanışmaya fırsat bulamamış olabilir miyiz acaba:44:

Hiç etmezse parayı :1

Kardeşim de söylüyo imanın zayıf diye

Br kaç ay komada kalmak istiyorum

buraya gelince ağzını burnunu kırayımda gir komaya. ay hem zaten sen şu anda mal mal yazdığından komadasın bence. yoksa benim bildiğim elmy böyle ezik, umutsuz değildiii

tövbeler tövbesi son durak filmi gibi , dua oku koltuğa otururken , pek enteresan , bende araba sürerken hayal kurarım kaza yapmışım başıma kötü şeyler gelmiş falan ama benimki halisülasyon değil hayal işte benimde öyle fantezilerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…