09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hiç etmezse parayı :1

Kardeşim de söylüyo imanın zayıf diye

Br kaç ay komada kalmak istiyorum

etmezde, 6 ay olur bir yıl, banada beklemek düşer

bende bazen olurum öyle . bayılsam kalsam , uyandırmasalar falan derim. ama sonra çocuklar gelir aklıma . onları gözü yaşlı düşününce hemen tövbe ederim

buraya gelince ağzını burnunu kırayımda gir komaya. ay hem zaten sen şu anda mal mal yazdığından komadasın bence. yoksa benim bildiğim elmy böyle ezik, umutsuz değildiii

Yok la ezik ve umutsuz değilim ki, sadece iyi ve iyiyi oynuyorum

Allah korusun, sen annesin gerçi ben de anneyim, kedim var

annnem senin çocukta mı var :S

gunaydın herkes
moral çok boktan bir ruh hali içindeyim hala ne zaman geçecek bu yaaaaaaa öffffffffff

Yok ben resmen görüyorum, son anda fren yapıyorum korkup

Haklısın son durak gibi.

Malız biz bence

elmy hep bdv den oluyor bunlar hepppp

Orayı hic tınlamıyorum ki, onların yaşadığı sorunları ben cebimden cıkarırım. Kocam parasını gaynanama verdi, ev mi alayım cocuk mu yapayım :S

Yok la ezik ve umutsuz değilim ki, sadece iyi ve iyiyi oynuyorum

işte bu yüzden eziksinn. kimseye çok mutlu olduğunu göstermek zorunda değilsinki. neden kendini iyi olamk gibi bir zorunluluğa sokuyorsun. insanız. iyi günümüzde olmalı kötü günümüzde ama biz kötü günümüzde de iyiymişiz gibi yaparsak sonra kafayı toplayamayız. for exp: elmayra

Toplayamıyorum evet. Neyse bi sigara yapayım.

gunaydın herkes
moral çok boktan bir ruh hali içindeyim hala ne zaman geçecek bu yaaaaaaa öffffffffff

çarşambadan kaynaklı bi durum herkeste var bi dengesizlik

elm bence de biz malız

bblim günaydın bu arada , mesajı tersten oku bari

gunaydın herkes
ahanda bi tane daha geldi. dert anaları siziiiiiii
evet, iki çocuk var 33 yaşındayım, kamudayım
maşallahhh. 33 yaşa gelene kadar çocukları ne araya sığdırdın helal olsun maşallah

la gidin var olan enerjimiz sizle harcayamam. bdv ye yazın rahatlayın bir derdim var ama ne olduğunuda tam bilmiyom die.

evlenir evlnmez deli gibi çocuk yaptm 21 yaşında evlendim bu arada

deli yaa cidden hastayım o konulara ve gelen yorumlara

Hande Yener Ya Ya Ya - YouTube

dinleyin kendinize gelin bakem

hepimizi korusun

torun bile var dermişim şaka tabi daha33 lik çıtırım

günaydın canım. hayırıdır çarşambanın lanetimi bu ne , herkes bi tuhaf

bilmiyorum ya dünde böyleydim ben, bir yanım çocuk istiyor bir yanım istemiyor ayrıca oğlumun kiloları beni üzüyor ilerde şişman bir birey olmasından endişe ediyorum, sonra yeğenimin durumunu düşünüyorum büyüyüp ailesinden kopup hatta küsüp gitti yaban ellere benimde oğlum öyle olur diye korkuyorum ilerde, sonra bi tane daha doğrursam odamı öyle diyorum o yüzden doğurmak istemiyorum biliyorum çok seçme şeyler ama takıyorum işte, bunca şeyi anlatıp beni teselli edebilecek bir eş te yokki yarısını bile dinlemez iki kelime etmez ha ettiği iki kelime var oda hayırlısı olsun sanki ben bunu bilmiyormuşum gibi ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…