Hiç etmezse parayı :1
Kardeşim de söylüyo imanın zayıf diye
Br kaç ay komada kalmak istiyorum
buraya gelince ağzını burnunu kırayımda gir komaya. ay hem zaten sen şu anda mal mal yazdığından komadasın bence. yoksa benim bildiğim elmy böyle ezik, umutsuz değildiii
etmezde, 6 ay olur bir yıl, banada beklemek düşer
bende bazen olurum öyle . bayılsam kalsam , uyandırmasalar falan derim. ama sonra çocuklar gelir aklıma . onları gözü yaşlı düşününce hemen tövbe ederim
etmezde, 6 ay olur bir yıl, banada beklemek düşer
bende bazen olurum öyle . bayılsam kalsam , uyandırmasalar falan derim. ama sonra çocuklar gelir aklıma . onları gözü yaşlı düşününce hemen tövbe ederim
enee sen evli miydin? yaş kaç? nereden? ne iş yapıyosun
geyik yapmaktan tanışmaya fırsat bulamamış olabilir miyiz acaba:44:
tövbeler tövbesi son durak filmi gibi , dua oku koltuğa otururken , pek enteresan , bende araba sürerken hayal kurarım kaza yapmışım başıma kötü şeyler gelmiş falan ama benimki halisülasyon değil hayal işte benimde öyle fantezilerim var
elmy hep bdv den oluyor bunlar hepppp
Yok la ezik ve umutsuz değilim ki, sadece iyi ve iyiyi oynuyorum
evet, iki çocuk var 33 yaşındayım, kamudayım
hepimizi korusunAllah korusun, sen annesin gerçi ben de anneyim, kedim var
torun bile var dermişimannnem senin çocukta mı var :S
gunaydın herkes
moral çok boktan bir ruh hali içindeyim hala ne zaman geçecek bu yaaaaaaa öffffffffff
işte bu yüzden eziksinn. kimseye çok mutlu olduğunu göstermek zorunda değilsinki. neden kendini iyi olamk gibi bir zorunluluğa sokuyorsun. insanız. iyi günümüzde olmalı kötü günümüzde ama biz kötü günümüzde de iyiymişiz gibi yaparsak sonra kafayı toplayamayız. for exp: elmayra
gunaydın herkes
moral çok boktan bir ruh hali içindeyim hala ne zaman geçecek bu yaaaaaaa öffffffffff
ahanda bi tane daha geldi.gunaydın herkes
maşallahhh. 33 yaşa gelene kadar çocukları ne araya sığdırdınevet, iki çocuk var 33 yaşındayım, kamudayım
Yok ben resmen görüyorum, son anda fren yapıyorum korkup
Haklısın son durak gibi.
Malız biz bence
Orayı hic tınlamıyorum ki, onların yaşadığı sorunları ben cebimden cıkarırım. Kocam parasını gaynanama verdi, ev mi alayım cocuk mu yapayım :S
allah bağışlasın
ben bu aralar ikinci çocuk fikrinden vazgeçtim sanırım korkuyorum hemde çok
ahanda bi tane daha geldi.dert anaları siziiiiiii
maşallahhh. 33 yaşa gelene kadar çocukları ne araya sığdırdınhelal olsun maşallah
la gidin var olan enerjimiz sizle harcayamam. bdv ye yazın rahatlayınbir derdim var ama ne olduğunuda tam bilmiyom die.
Toplayamıyorum evet. Neyse bi sigara yapayım.
ahanda bi tane daha geldi.dert anaları siziiiiiii
maşallahhh. 33 yaşa gelene kadar çocukları ne araya sığdırdınhelal olsun maşallah
la gidin var olan enerjimiz sizle harcayamam. bdv ye yazın rahatlayınbir derdim var ama ne olduğunuda tam bilmiyom die.
hepimizi korusun
torun bile var dermişimşaka tabi daha33 lik çıtırım
günaydın canım. hayırıdır çarşambanın lanetimi bu ne , herkes bi tuhaf
evlenir evlnmez deli gibi çocuk yaptm21 yaşında evlendim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?