09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evlenir evlnmez deli gibi çocuk yaptm 21 yaşında evlendim bu arada

maşallah bak ne güzel. genç yaşta anne olmuşsun şimdi yan gel yat osman

ay bende kocayı bulayım 2 çocuk patlatıcam daha kocayla işim olmaz. hep çocuklarımla ilgilnirim hayatım onlar olur ne güzell

ilki kaç yaşındaydı:44:

4,5 yaşında canım

çarşambadan kaynaklı bi durum herkeste var bi dengesizlik

elm bence de biz malız

bblim günaydın bu arada , mesajı tersten oku bari

gunaydın sovr

ya kızlar şöyle eşler için bi kampanya yokmu eskisini getir yenisi götür kampamyası falan ben sıkıldım bu heriften ya

4,5 yaşında canım

gunaydın sovr

ya kızlar şöyle eşler için bi kampanya yokmu eskisini getir yenisi götür kampamyası falan ben sıkıldım bu heriften ya

tansaşın tava kampanyası gibi mi en azından kamyoncular gibi zaman zaman psikolojik destek almaları şart olsa ne güzel olur

bence bbelli bi yıldan sonra son kullanma tarihleri geçiyo bakıma girmeleri şart oluyo da gelde onlara anlat en güzeli ağızlarını burunlarını dağıtmak bend egıcığımda bu aralar erkeklere

kızlar teftiş raporu hazırlamam laızm. onu yaparkende sizinle konuşursam saçma bi rapor çıkar ortaya. bu nedenle sizleriş saygıyla selamlıyor bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum

kendiniz iyi davranın

murat boz - gümbür gümbür size gelsinn

zaten eş eşi dinlemiiyorsa bi taraf çöküyor. ama oğlunun kilolarını dert etme. benimkide tam tersi zayıf. hatta biraz cılız. 12 yaşında ama ufak gösteriyo. güzel bir diyetle hale yola koyarsın onu. kardeş işi ise gerçekten zor bir karar . sadece seni değil oğlunuda etkileyecek. iyi düşün ve kendini ne zaman hazır hissedesen o zaman yap. ama şuda bir gerçekki bir zamnalar daha azıyla baş ederken birden iki katıyla baş etme gücünüde buluyo insan. ben şu anda yeni evlendiğim zamanlardan daha deneyimli ve pratiğim, her manada
bende evli olduğunu bilmiyodum çıtır gelin olmuşsun ben biraz kıtırımda Allah bağışlasın ne güzel erkenden aradan çıkarmışsın bebeleri :))

he , çıkardım rahatladım

maşallah bak ne güzel. genç yaşta anne olmuşsun şimdi yan gel yat osman

ay bende kocayı bulayım 2 çocuk patlatıcam daha kocayla işim olmaz. hep çocuklarımla ilgilnirim hayatım onlar olur ne güzell
çocuk yapana kadra koca, çocuklar büyüyene kadar çocuklar, onlar büyüdükten sonra gene koca
4,5 yaşında canım

gunaydın sovr

anladım canım. ikinci için ideal yaşmış
ne güzel olurdu öyle bi kampanya olsa ,

güle güle

aynen gidiyor evlilik ama bir gün tıkanacak diye korkuyorum inan, yoksa gidiyo pata küte
kardeş olayına gelince geçen yıl ekimden beri korunmuyorum aralıkta gebe kaldım zaten kendimi hazırda hissediyordum fakar şubatta düştü
şuansa bir aydır tekrar istediğimden emin değilim özellikle oğlumun ay başında olduğu ameliyat beni çok etkiledi, iki çocuk iki katı endişe demek
birde herşeyle tek başıma mücadele ediyorum sanki evet eşm fiziken var ama psikolojik olarak hiç yanımda değil kaldıramıyorum bazen öyle hissediyorum

ve şuan gebelik için uğraşsamda sanki bunu inattan yapıyomuşum gibi gelmeye başladı çevreden akrabalardan gebelik haberleri geliyor onları duyunca üzülüyorum ama bu sanki inattan istediğimden değilde

olmazmı diyorsun ?
yok yok olur bence
hiç bişi değilse çocuk için lazım olur bi oğlum var ona baba gerek
kendim için bişi istemiyorum yanlış anlaşılmasın

anladım anladım

oğlan kaç yaşındaydı bblim

benimde teyzemin kızı var elimde büyüdü sayılır 6 yaşında doktor obezite tehlikesi var demiş, ufacık çocuğu diyete de sokamıyoruz , abur cuburu azalttık ama ana yemeği çok yiyo kimisi büyüdükçe boya gider zayıflar diyo ama bizde korkuyoruz işte

4,5 yaşında
benimkide öyle işte abur cuburda çok yemezde ana yemeği çok yiyor dediğin gibi kimi çocuğun zayıflığından şikayetçi kimi fazla kilosundan
biz doktora götürmedik götürsekde bişi yapmıcakki dikkat etsin dicek
çocuk bu nasıl dikkat edecek

dün akşam biz gitmeden yemeğini yemiş biz varken tekrar oturmasın sofraya diye bende yemek yemedim ve müziği açıp oynadık 1 saat kadar benim içinde iyi oldu aslında banada spor oldu artık hergün bir kudurma etkinliği düzenleyeceğim

yastık savaşı düşünüyorum bugün
başka etkinlik bilen varsa evde yazsın
ki bunu yaparken bile tek yapıyorum baba o ara kanepede uzanmış yatıyor

sakın inada çocuk yapma. insanız başımıza ne zaman ne geleceği belli olmaz. elbette herkes evlilik güzel yürüsün der ama olaki aksi oldu . bir çocuk her zaman daha iyidir. eşinle olan problemlerin boyutunu bilmiyorum ve benim eşimde seninki gibidir. sabah bile delitrtti beni. ama bazen ya bu deve ya bu diyar olayı oluyor. şuan karışık durumlardasın ve ikinci cocuk olayını aklından çıkar. dolduruşada gelme. kafa dinç olduğunda tekrar düşünürsün

günaydın

ben kocamı sevıyorumda kaynanalarda değiştime kampanyasıvarsa kp.me şöyle ıyı huylu bı kayanayla evdekını değiişebilirim

diyom ya bilim eş bizdede aynı. dışarı çıkar, parka gidin. parktaki spor aletlerine binin. sen çalışıyo musun

her akşam enerji dayanmaz daha kuurksuz bişi yapın mesela arada bırde yuruyun ccanım gelirken dondurma almayın ama eşimle ben gıdıyoz öle 2 kılometre gelirken dondurma alıyoz hiç bı faydası kalmıyo yuruyusun

eşimle ciddi sorunlarımız yok çok şükür iyidir aslında hatta nötrdür diyebilirim ben ilerde derken yaşlanıncada bahsettim daha çok yaşlanınca çocukları büyüyüp evden gidince insan evde sohbet edebileceği birilerini arar ama bizim evde o yok olacağınıda sanmıyorum

yoksa eşimden ayrılma gibi bir düşüncem yok, daha doğrusu bunlar ayrılma nedeni değil bana göre düşünsene hakim soruyormuş neden ayrılmak istiyorsun sohbet edemiyorum hakim bey birde teselli vermeyi bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…