senin bu oğlan çok yakışıklı yaa maşallahhhh
sende güzelsin ama sana pek benzemiyor bu kuzu :)
Biyolojik babaya benziyormu
ahahaha doğru demiş :)
neyse sneeye kızına toplar gösteriş yapmak istediklerini
aslında bana benzıyor canım resımler uzakmı ne gozler kaslare burun agız aynı ben hatta cocukluk fotomla ap aynı
bıyolojık babaya benzemıyor cok sukur bır kulakları onun gıbı onlarıda buyuyunce estetık yaptırıcam
Sanmam
O kızı şekerim onu düşünür, biz kimiz elin kızı
yada kızının becerip sofra çıkaracağına güvenmeyebilir.
hoşbuldum canım
sen nasılsın
naptın akşam
kadının teki 10 yıl önce düğünde takılan altınları ki anladıgım kadarıyla epey de varmış
kocasından habersiz yemiş bitirmiş
Akşam yine soruyodu
Bunu nasıl yaptın şunu nasıl yaptın
Annesi yapar ona
Benim annemde teklif ediyodu, ben müsade etmedim
Her zaman kendi işimi kendim görmeyi tercih ederim. Böyle daha mutlu oluyorum ben tabi herkesin kendi tercihi
nereden baksan 30 mılyar eder yahu bırde bana bırı laf atmıs alta kalırmıyım :) kalamam ben turkıye degılıme getırdımde anlamazkı ama dogru ben sonradan geldım buraya banane :)
bende sevmem
kendi işimi kendim göremeyceksem neden evlendim kiii
çok ihtiyaç olursa elbet yardım alırım ama genelde istemem
bu arada milföylerin içinde patates mi vardı ?
Ben anlamıyorum biz de mi var tuhaflık ben eve kıytırık pazardan cam kase alsam o ufacık tabağı ous yemekte farkeder aa yeni mi aldın kuzum hayırlı olsun derdi, üzerimde yeni tshirt görse güle güle giy cnm derdi anında fark ederdi, bu nası iş çözemedim.
şu an canım öyle bi milföy istedi ki kolumu milföy olarak düşünüp ısırabilirim yani o derece
Ben anlamıyorum biz de mi var tuhaflık ben eve kıytırık pazardan cam kase alsam o ufacık tabağı ous yemekte farkeder aa yeni mi aldın kuzum hayırlı olsun derdi, üzerimde yeni tshirt görse güle güle giy cnm derdi anında fark ederdi, bu nası iş çözemedim.
o kadar altını bozdurup set yapmaya nasıl cesaret ettin sen dimi ama, set tekrar bozdurulsa yarı yarıya değer kaybediyo ben setimi 1600e aldım 900e sattım
o kadar altını bozdurup set yapmaya nasıl cesaret ettin sen dimi ama, set tekrar bozdurulsa yarı yarıya değer kaybediyo ben setimi 1600e aldım 900e sattım
Okul kayıtları açıklandı
tabi ki tahmin ettiğim gibi kuzum hiç biryere yerleşememiş
ertu halledicem ben diyor ama
Ama işteee
Çok pardonsayın hamile adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?