canım korkma bence hıc bısey yoktur gecmıs olsun kremı nerene surecen?günaydın herkese
sabah kadın doğuma çıktım genel kont. amaçlı
smear amaçlı
kadın muayene ederken rahim ağzına hiç müdale edildi mi hayır dedim
peki kaşıntın var mı dedi
hayır dedim
rahim ağzında beyaz lezyonlar var dedi
ve bunlar genelde mantardan oluşurmuş.tahriş sebebi ile olurmuş
peki birliktelikle alakası var mı dedim
hayır yok bi krem vericem kullan bir hafta dedi
ama korktum ben smearda inş. birşey çıkmaz :26:
İnşallah bi misafir gelince yaparım abla
Biz pek tüketmiyoruz ısraf olmasın
Evet onu da biliyorum ama benim sosisle bi hikayem var odur budur yemiyorum
tek tek tsk ederim hanımlar
inş. bişi çıkmaz içimi ferahlattınız yumurtalıklarım ve rahmim çok güzelmişşş
evet sebamedin entiminle kafayı yicem cnm ben yıkarken artık bırakıcam onu
Çok iç açıcı bi hikaye değil aslında
Ben yemeği fazla abartırım genelde
O dönem bulunduğum işyeri de bi yerle anlaşmalıydı ordan söylüyoduk
Goralı söyledim, kola, üstüne tatlı
Zehirlendim
Kustum
Ama 2 gün bişey yiyemedim
İşe gitmedim
cevızlı ıcıne guzel olmaz yab en sevmem ama mılfoye sucuk fılan yakıstırıyorum normal yufkayada acıktım yanı kousmayalım
ay nefissss canım çekti. hemen akşam deniycem ben bunlarıııHiç gerek yokyaptığın böreğin resimi filan varmı çekkkkk
Bende milföyü elmalı yaptım oda çok güzel oluyor üzerinede pudra şekeri serpiyorum
ekledim kuzum.benide ekle brctsdmr
Bekliyorum resimleri :)
İkinci çocuğu hep istedim arasını açmakta istemedim, çünkü uykusluk yorgunluğa alışıktım e yaşım itibarı ile de bekleme şansım yoktu, bir de ben arayı açsaydım esas haksızlığı o zaman yapmış olacaktım çünkü kardeş yapamazdım.. İlk kuzum çok anlamadı çünkü ufaktı daha ikiz gibi büyüttüm onları, ikisini de bir emzirdim birini kucağımda salladım birini ayağımdahiç ayırmadım onları ne alıyorsam çift aldım, aynı ilgi aynı özen aynı sevgi, kıskançlık her yaşta oluyor arada fark bırakan arkadaşlarımda bile bunu gördüm ben, bu yüzden bendeki kıskançlık daha dozunda oldu ve ikinci kızıma da aynı aşkla bağlandım. Daha güzeli ikinci kızım rahmetli annemin kopyası gibi, annem gitti yerine kuzucum geldi diyorum, baktıkça annemi görüyorum onda...
Şimdi çok keyifli ikisi bir oynuyor bana ihtiyaç duymuyor, anneee benle oyna diyen yok, ayrı duramıyorlar, kreşte sınıfları ayrıldı diye kıyamet koptu ilk iki gün ama olması gerekiyordu artık alıştılar şimdi :) bazen birbirlerine sarılıp uyuyorlar ya bitiyorum o zaman :)
ay nefissss canım çekti. hemen akşam deniycem ben bunlarııı
ekledim kuzum.
gofrettom sende hoşgeldim bebeğimmm
güzel geçmesine sevindim çeeek,,
masanın resmini göremeden kaldırmışsın
kolayındaysa eklermisin yinee
Benim genç ergen kardeşim ünv. sınavını kazandı bu sene burada bir de sevgilisi vardı kızı terk etmiş gerekçede beni göstermiş ablam okurken destek olmam bırakacaksın kızı dedi demiş kızda beni aradı abla ben çok sevmiştim diye apıştım kaldım telefonda allahım sana geliyorum dedim resmen dövecem eşşek kadar çocuğuuu... kıza akıl veriyourm şimdi bırak gençsiniz değmez filam diye
senin kardeşten korkulur :)
oo süperrr eline sağlıkkkk pampaaaa
Sağ ol pampa
Ablama da attım
Ablam diyo ki sen fazla özeniyosun, kaynananda gösteriş yapmaya bayıldığından mileti toplayıp getiriyo
Sağ ol pampa
Ablama da attım
Ablam diyo ki sen fazla özeniyosun, kaynananda gösteriş yapmaya bayıldığından mileti toplayıp getiriyo
bence de süper ama başka türlü bir masa örtüsü ayrıca güzel bir runner ve mumlar daha bir farklı yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?