bence set işi hikaye ortada set felan yok varsa da çok çok cüzzi miktarı.bence yemiş
ahhaha nası yemiş yahuı koltuk takımı mı almış, üzerine kürk mü? Eşek mi o koca da görmüyor bunları? her akşam biftek mi yemişler adam demez mi kuzum paramız yok nereden çıktı bu diye...
heheheh biz nikahtan çıktık altınları saydık bunları bozduralım koltukları kapatalım bunlarla sana kolye alalım, bunlarla da krediyi kapatalım didik sen saağğğ ben selamet :))) ama diyorum ya bak ben hala oustan ayrıyım adam bugün bile üzerimde yeni bir şey görse farkeder, ne güzel olmuş güle güle giy der... ben anlamıyorum, kafam basmıyor bunu.
Allah korusun hastanelik bi durum olsa acil para lazım olsaydı ne olacaktı? adam dese çıkart hanım altınları... düşünemiyorum.
O takıların farkında olmadığına göre bu adam çok zengin olmalı
Yoksa her çift daha evlenmeden o takıların yerini belli eder, borç harç eşya vs. için
bence öyle olmuş adam karısına güvenmiş sonra ihtiyaç olmuş çıkar altınları ama kadın yemiş altınları.böyle yapan daha ne düşüncesizlik sorumsuzluk yapmıştır.ben de kocadan gizli altın alırım takı bile alsam 22 ayar alırım ki çok değer kaybetmesin.hatta kuyumcumun outletine takılırım işçilik vermemek için
Oof offf........
Hayat o kadar tuhaf ki, saçmasapan tesadüfleri var. Bazen olacak şey mi dedirtiyor ama malesef oluyor.
Hayat o kadar tuhaf ki, saçmasapan tesadüfleri var. Bazen olacak şey mi dedirtiyor ama malesef oluyor.
noldu ki??? Bişiy mi kaçırdım bu altınlara bakarken hahahhaha bana neyse :))
,şöyle içimi sere serpe dökesim var ama bu kadar genele anlatamam. En iyisi özel bir albüm yapıp altına yorum yazayım :)
,
hayır olsun inşallah....
benım esım eve aldıgım yıyecegı fark eder yahu ama bence hatun bunu su aldı bunu bu aldı dıye hepsıne gıydırdıBen anlamıyorum biz de mi var tuhaflık ben eve kıytırık pazardan cam kase alsam o ufacık tabağı ous yemekte farkeder aa yeni mi aldın kuzum hayırlı olsun derdi, üzerimde yeni tshirt görse güle güle giy cnm derdi anında fark ederdi, bu nası iş çözemedim.
o ne demek kız yerlesememıs yasımı kurtarmıyorOkul kayıtları açıklandı
tabi ki tahmin ettiğim gibi kuzum hiç biryere yerleşememiş
ertu halledicem ben diyor ama
Ama işteee
sebaıtye eltıçiftleri geçtim bazen görümceler bile düşer takı derdine
kendileri 1 çöp takmamış olsalarda :)
hatta şabanın karısının setinden olan seti de hiç işçilik vermeden aldık
Her gün baş ağrısı olur mu ya bugün yine başım ağrıyor. Bir gün olmazsa ertesi günü mutlaka.. Yoruldum bu ağrıdan. Beyin Mr, Tomografi, EEG ne varsa çekildi, göz muayenesi yapıldı maşallahım var! ama beni bu ağrı bitirecek akşam ilk defa ağladım ben artık bıktım bu ağrıdan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?