09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bence set işi hikaye ortada set felan yok varsa da çok çok cüzzi miktarı.bence yemiş

ahhaha nası yemiş yahuı koltuk takımı mı almış, üzerine kürk mü? Eşek mi o koca da görmüyor bunları? her akşam biftek mi yemişler adam demez mi kuzum paramız yok nereden çıktı bu diye...

ahhaha nası yemiş yahuı koltuk takımı mı almış, üzerine kürk mü? Eşek mi o koca da görmüyor bunları? her akşam biftek mi yemişler adam demez mi kuzum paramız yok nereden çıktı bu diye...

O takıların farkında olmadığına göre bu adam çok zengin olmalı
Yoksa her çift daha evlenmeden o takıların yerini belli eder, borç harç eşya vs. için

heheheh biz nikahtan çıktık altınları saydık bunları bozduralım koltukları kapatalım bunlarla sana kolye alalım, bunlarla da krediyi kapatalım didik sen saağğğ ben selamet :))) ama diyorum ya bak ben hala oustan ayrıyım adam bugün bile üzerimde yeni bir şey görse farkeder, ne güzel olmuş güle güle giy der... ben anlamıyorum, kafam basmıyor bunu.

Allah korusun hastanelik bi durum olsa acil para lazım olsaydı ne olacaktı? adam dese çıkart hanım altınları... düşünemiyorum.

bence öyle olmuş adam karısına güvenmiş sonra ihtiyaç olmuş çıkar altınları ama kadın yemiş altınları.böyle yapan daha ne düşüncesizlik sorumsuzluk yapmıştır.ben de kocadan gizli altın alırım takı bile alsam 22 ayar alırım ki çok değer kaybetmesin.hatta kuyumcumun outletine takılırım işçilik vermemek için

O takıların farkında olmadığına göre bu adam çok zengin olmalı
Yoksa her çift daha evlenmeden o takıların yerini belli eder, borç harç eşya vs. için

çiftleri geçtim bazen görümceler bile düşer takı derdine
kendileri 1 çöp takmamış olsalarda :)

hatta şabanın karısının setinden olan seti de hiç işçilik vermeden aldık

ya ben maaşımdan oradan buradan gelen üç kuruşu biriktirip küçük altın dolar neşeme göre atarım kenara benim ousta çok sıkıştığında ki ama artık son noktaya geldiğini görünce çıkartır verirdim adam kirli çıkı derdi bazen sıkışınca sende var silkelen bi derdi ahahahhaha yok derdim de öyle inanırdı ki genelde olurdu yine de :) ben böylesini ne duydum, ne gördüm ama kızın rahatlığına hasta oldum ne var yani olan oldu modunda...

benım esım eve aldıgım yıyecegı fark eder yahu ama bence hatun bunu su aldı bunu bu aldı dıye hepsıne gıydırdı

Okul kayıtları açıklandı
tabi ki tahmin ettiğim gibi kuzum hiç biryere yerleşememiş
ertu halledicem ben diyor ama
Ama işteee
o ne demek kız yerlesememıs yasımı kurtarmıyor

çiftleri geçtim bazen görümceler bile düşer takı derdine
kendileri 1 çöp takmamış olsalarda :)
sebaıtye eltı
sende görümce gofret
hatta şabanın karısının setinden olan seti de hiç işçilik vermeden aldık
agzını yedıgım

Her gün baş ağrısı olur mu ya bugün yine başım ağrıyor. Bir gün olmazsa ertesi günü mutlaka.. Yoruldum bu ağrıdan. Beyin Mr, Tomografi, EEG ne varsa çekildi, göz muayenesi yapıldı maşallahım var! ama beni bu ağrı bitirecek akşam ilk defa ağladım ben artık bıktım bu ağrıdan diye

sana mesaj attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…