- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
İyilik yap denize at diye boşa demiyolar
Geçen dünürleri çağırdım ya hani iftara
Damadın annesi gelmedi, kendi annesi köyden gelmiş doktor için. Hasta diye onla kalıyım demiş dediler
2 gelini ( biri aday , görümcem nişanlı yani ), 2 oğlu geldi
Ama öyle değil galiba
Neden derseniz o kadın da facebooka üye
Kızlar benim soframı çekmişti, size de gösterdim hani yemek filan yok diye face de attım sade masa tabaklar vs.
Normalde bu kadın benim her fotomu beğenir, bunu beğenmedi
Gelinlerine de yorum yapar canlarım ne güzel birlikte anlaşıyosunuz geziyosunuz vs, onu da yapmadı
Ve o gün bugündür hep ana başta taç imiş gibi şeyler paylaşıyo, yok kıran şöyle olur böyle olur
Ne iftarmış arkadaş
Kayınvalidemin annesinden sonra bi de dünürlerde sorun çıktı
cute benimde değerim hastalığıma 1 hafta kala 2.0 çıkmıştı. ama sonra hastalandım tutmamıştı. kötü haber tellallığı yapmak istemem ama bil istedim. değerin kaç çıktı senin?
çekicann eğer düşündüğün gibiyse bile senlik durum yok aslında
kadın birine bozulduysa da yaptığı paylaşımlardan anlaşıldığı üzere kendi oğluna yada gelinine bozulmuş demekki
acaba ben gidemiyorum annem hasta onlarda gitmeseydi diyemi düşündü ki, öyle bile düşünse haksız
TÖBEEEEEEE nie kız ne oldudaaaaa
kan testı yaptırmadım canım ıdrar testı yaptım 4 gun varken cıft cızgıyı gordum
ama 2.0 zaten hamılelık deıgl 5 uzerı gebelık sanırım dımı
kan testı yaptırmayı dusunmuyorum
kızlar merhaba,döndüm ben tatilden,özlediniz mi beni
kan testı yaptırmadım canım ıdrar testı yaptım 4 gun varken cıft cızgıyı gordum
ama 2.0 zaten hamılelık deıgl 5 uzerı gebelık sanırım dımı
kan testı yaptırmayı dusunmuyorum
Hoş geldin keyfin gıcırdır şimdi
piyocum haberler sende nasılsın neler yaptın nasıl geçti anlat hemenhoşgeldin canım özledik tabi özlemez miyiz? ben topiğin eski muhabbetlerini çok özlüyorum birde
Söyledım canım tepkisiz kaldık boyle aha bırde 1 saat uzerınde hıc konusmadıkya kendımıze sasırdımcute birde eşine söyledin mi? nasıl söyledin tepkisi ne oldu gülüm?
ve diğer kızlar kendi adıma söylüyorum ki; benim adıma asla bir gerginlik yok gayet güzel de başladım güne. umarım böyle de devame der...
Ya Tutarsa (Gülşen) - YouTubeelmeyrada msj vaaar
sovr: bende özledim bendee
nick: sipirim bankasına yollatcaniz beni az kaldı
Kadesa gozun aydın olsun canım İnşallah darısı basımakızlar günaydın:)
geçen hafta bugün sıkıntımı paylaşmıştım sizlerle çok sağ olun dinleyip dua etmiştiniz bugünde mutluluğumu paylaşmak istedim..
salı doktora gittik bebeği ve kalp atışını gördük şükür..doktor herşey yolunda dedi :) İnşallah da hep böyle devam eder.
Onun kızını alabilirim :)Çok güzel bir şehir
Ramazanda Sultanahmet daha bi başka
Mehtere bayılıyorum ben, Çarşamba ve Cuma günleri var yoğunluktan gidemedim bu yıl pek
Dün arkadaşımla gittim Cuma da Ousla gideyim diyorum Ramazan bitmeden
İnşallah Kadesa çok sevindim
Artık birinin kız birinin erkekse, Cute de hamile beşik kertmesi yaparsınız
bu kadar ateslı sohbetlerden sonra olacagı buyduselam kızlarrrrrrrr bi dolu gebemiz oldu burda haaaaaaaaaaaa
kadesa hayırlı olsun canım seninde gebeliğin bir ara gebeydin dış gebelik demiştin geri sanırım :26::26::26: neyseki yanlış tercihmiş sanırım gözün aydın hayırlı olsun
cutede gebeymiş
siz kös kös oturun çekirge ve sovr
nerdeydin nasıl geçri h.g. quarta
sızdede danstı dansozdu gobek havasında kocektı hepsı var masallah nerelılerkı?İlk kez duyuyorum ama komik gelmedi hoş bence de
Evlenmeden önce bilseydim keşke
Eşimin memleketinde de köçek oynatılırmış
Köçek ne biliyo musunuz, hani böyle şıngır şıngır eteklerden giyen adamlar davulcunun önünde oynuyo ya ondan
Bize de teklif ettiler yok dedim ben istemem öyle şeyOus ta istemiyodu zaten
İyilik yap denize at diye boşa demiyolar
Geçen dünürleri çağırdım ya hani iftara
Damadın annesi gelmedi, kendi annesi köyden gelmiş doktor için. Hasta diye onla kalıyım demiş dediler
2 gelini ( biri aday , görümcem nişanlı yani ), 2 oğlu geldi
Ama öyle değil galiba
Neden derseniz o kadın da facebooka üye
Kızlar benim soframı çekmişti, size de gösterdim hani yemek filan yok diye face de attım sade masa tabaklar vs.
Normalde bu kadın benim her fotomu beğenir, bunu beğenmedi
Gelinlerine de yorum yapar canlarım ne güzel birlikte anlaşıyosunuz geziyosunuz vs, onu da yapmadı
Ve o gün bugündür hep ana başta taç imiş gibi şeyler paylaşıyo, yok kıran şöyle olur böyle olur
Ne iftarmış arkadaş
Kayınvalidemin annesinden sonra bi de dünürlerde sorun çıktı
ne bilim çek ya,tatil pozitifliği 2 gün sürüyo,benim böyle sıkıntılı ve atresli işim olduğu sürece böyle olur..ama bayramda yine gideceğim için yeni motivasyon kaynağım
sen nasılsın canım?
h.g ? onu anlamadım:):)
fallen cım güzel geçti tatil,oğluşumla öyle pek dinlenme olmadı ama deniz kum güneş,en azından stresten uzak olmak harikaydı..
sen nasılsın?
ayy topik hamile dolmuş kuzular
hayırlı uğrulu olsun hepinize,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsın yavrularınızı..ben de 2 gündür hamile ve lbebek görüyodum rüyamda,sizinkiler malum olmuş demek bana :):)
Parkon hoş geldin iyi şükür seni sormalı
Kız bunda ne varmıs bısey yok bunda
h.g ? onu anlamadım:):)
fallen cım güzel geçti tatil,oğluşumla öyle pek dinlenme olmadı ama deniz kum güneş,en azından stresten uzak olmak harikaydı..
sen nasılsın?
ayy topik hamile dolmuş kuzular
hayırlı uğrulu olsun hepinize,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsın yavrularınızı..ben de 2 gündür hamile ve lbebek görüyodum rüyamda,sizinkiler malum olmuş demek bana :):)
Olsun yine de bi nefes almış oluyo insan
Ben aynıyım ya
Ev, metrobüs, iş. İftar davetleri, eve geç dönme, sahur, uykusuzluk vs
Ağustos'un sonu bende bi nefes alacağım inşallah 1 hafta
hoş geldin demek istedim valla canım benım :))))))))
ohhh ne güzel bende bugun çıkıyorum otelide ayarladım nasip bakalım
biraz rahatsızım ruhsal olarak sanırım kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?