09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iyi bişi senin içinn , eşine bişi deme de gözü açılmasınn

babasının yolunda gitsin işte, ezilmek babında demiyorum , eşinin sözünden çıkmasın anlamında

Bazen kimse yokken zaten şakasına diyorum ki
X gel bakim buraya, şunu didikle, bunu doğra
Kaynanamdan bişiler kaptım diyorum
Gülüyo

Ben esprisine yapıyorum da kaynanam toplum içinde böyle çağırıyo adamı
Kızına demez misal

aslında kızının durumu daha kötü

evleniceği adam babası gibi değilse çok bocalar

annesi gibi bi kaıdn olmayı hedefliyorsa, ki hedeflemese de öyle gördüğü için öyle davranabilir

eşi tam tersi bi adamsa duvara toslar , o da zamanla öğrenirr gerçekleri yaşayarak

Evet
Zaten şimdiden diyo ki
Nişanlım bişeyden anlamıyo ki yardım etsin, ancak tabak kaldırır
Annesi herşeyi önüne getirmiş diye yakınıyo
Daha evlenmedi

benim ous ta anca tabak kaldırır,

annesinin ameliyat sonrası çorba yapmışlar birlikte ne kolaymış diyo

dedim öğren ilerde bne hasta olurum çocuk olur yapamam bişi olur sana işim düşerse yapmasanda bil en azından

annem var diyoo yaaa ben nekadar insanlara muhtaç olmaktan kaçsamda bu adam muhtaç olmak için elinden geleni yapıyo

sürünsemde kendi işimi kendim yapmaktan başka çare yok sanırım

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Amin
Bende öyleyim
Annemleri geçen iftara çağırdım ya, yardıma gelelim dediler
Dedim istemiyorum, ben kendi başımın çaresine bakmak istiyorum her zaman
Hep başımda siz olmayabilirsiniz
Ayrıca herkes sürüyle geliyo, kimse de yardımcım olmuyo
Biz alışalım Ous'la anne dedim, içi rahat etmemiş ama akşam üstü geldi, bişey yaptırmadım
Maşallah dedi yapıyomuşsunuz siz zaten de ben yine de ihtiyaç olursa diye ablanlardan erken geldim
Sağ ol anne dedim keşke herkes sizin kadar anlayışlı olsa

Sovr milföyü denedin mi
Ben dünkü misafirler için peynirlisini yaptım
Ama peynir akabilir ya, uçlarını da kapattım aynı şekilde yapıp
Misafirler çok beğendi
Bizimki bu kadar güzel olmuyo dedi kızlar

Dedeim ben elde biraz açıyorum, gereksiz derecede kabarmasını engelliyo
Bi de pilav gibi sona bırakıyorum, tazeyken daha güzel

yok çek daha denemedim , ous sevmiyo hamur işini, o yüzden misafir geliceği zaman denemeyi düşünüyorum aklımda yani

ben bişi yaptım ama daha doğrusu ben yapmadım da şöyle ki, ben biraz buzluk dondurucu özrlüyümdür, herkes herşeyini atıyo ben kolay kolay atmam, bundan 3-4 ay önce kv sıcak börek yapmış getirmişti biraz yemiştik çoğu kalmıştı attım buzluğa

unutmuşum düşün üstünden 4 ay geçmiş yemekten bir saat önce çıkardım bide tavada ters düz yaptım ısıttım bildiğin daha ynei fırından çıkmış gibi, belki sen yapıyosundur da ben ilk defa yaptığımdan çok oldum hoşuma da gitti, fazla gelen ikramları atçam artık buzluğaa

Yok ben duydum da yapmadım
Bizimki de seviyo ama kilo alırım diye yemiyo
Misafir gelince yapıyorum yeniyo
Kalırsa bende buzluğa koyim, iyi fikir :13:

milföyde işe yarar mı bilmem tabi ama neden olmasınn

evet kimsecikler yokk herkes bu haftayı bayram tatiliyle birleştirdi galiba

milföyde işe yarar mı bilmem tabi ama neden olmasınn

evet kimsecikler yokk herkes bu haftayı bayram tatiliyle birleştirdi galiba

Benimde çalışasım yok çeneme vurdu
Çok uykusuz kaldım ben
Zaten uykumu alamıyodum sahur nedeniyle hepten uykusuz kaldım
Bayramda uyurum inşallah

ilk iki günü atlat sonra uyursunn İnşallahh

Birinci gün en fazla 10 a kadar uyuyabilirim, geleneksel kahvaltı 11 de çünkü millet erken geliyo da ben kalkamam öyle

İkinci gün 12 ye kadar yolu var

Üçüncü gün serbest

o zaman ilk günü atalattınmı tamamdırr

ivit bugün sakin buralarr herkes kaçmış sanırımm

selam kızlar ben geldim. sabah sayfa bakımda diyordu giremedim maalesef o nednele yoktum. birde yoğundu azıcık deneyemedim pek açıldımı die.
haftasonu muhabeti yaptınızmı ona göre konu açayım yada eski sayfaları okuyayım

deliye her gün bayram misali bana her gün tatil bu aralar da çalışanlar birleştirmiştir belki bayramla bu üç günü.

oysa benim havadislerim vardı

oo onları beklerseenn anca haftaya pazartesi

en önemli özetçi çekirge burda sen anlat biz herkese özet geçeriiz

hoşgeldin piyo bende yoktum bayadır, bizde sabah beri çekle dedikodu yapıyoz kimsecikler yok

herkes tatilde sanırsammm ooohhh

dün gece beğen ve teşekkür et diye iki buton koymuşlardı şimdi baktım yok herhalde ondan dolayı bakımda yazmıştır.

oo onları beklerseenn anca haftaya pazartesi

en önemli özetçi çekirge burda sen anlat biz herkese özet geçeriiz

sebatiye ablayı görümce kaynana konusunda pir olarak gördüğümden onu aradı gözlerim

cumartesi kıyamet koptu kayınvalidemlerde. görümcem artık içindekileri tutamadı benle ilgili şok oldum ben de. beklemiyordum bu kadarını, sevmediğini hissediyordum zaten ben de pek sevmem ne yalan söyleyeyim ama çirkefleşti cumartesi günü. napıcamı şaşırdım herkes gergin bu aralar o yüzden, bilmiyorum bundan sonra nasıl davransam
konuşup görüşmicem tabii ki eşim de aynı şekilde kesinlik görüşmiceksin bundan sonra dedi ama kayınvalidemler altta oturuyorlar her hafta mutlaka gelir görümce aşağı bi gece de kalır. nasıl olcak bilmem, yanımdan geçse kafamı mı çevircem yani?

ne saçma şeyler başıma geldi inanamıyorm hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…