09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ctesi kumral yapmıştım saçımı. dün denize gittim çok fena açıldı. 2 hafta sonra bidaha boyatıcam. çok üzüldüm

1 ay oluyo boyayalı
Ama bayram ya yine boyayayım diyorum arefe günü, güzel olsun

çek yaylaya gelmeden bi karakol varya köşede, huzurevinin orada hani. oraya çok yakın ucun bi kuaför buldum. içerisi baya kalabalık ama. 2.30 da gittik 6da bitti işimiz ctesi günü ki bu kalabalık olmayan haliymiş. boya 20 tl yaptı. şok oldum. ama randevulu çalışmıyor gidince bekliyorsun sıra gelince alıyor. içerisi mükemmel değil tabii ama kullandığı boya seçtiğin markaya göre dğeişiyor. deri koltukta oturmamda taburede oturum boyayı da yarı yarıya ucuza yaptırırım diye düşündüm. güneşlideki kuaförümden sonra oldukça vasat kaldı burası ama olsun idare edeceğim artık

İyiymiş evet ama ben o kadar sabırlı değilim
Eh Salih gibin olamaz kimse ama idare etcen

İyiymiş evet ama ben o kadar sabırlı değilim
Eh Salih gibin olamaz kimse ama idare etcen

tek gitsem bende beklemezdim ama arkadaşım götürdü beraber sohbet muhabbet bekledik işte. birde boya rengine karar verene kadr sıra geldi bile. ama bidahakine yaptıracağım renk belli olduğu için son gidişim olabilir
aman salihte kimmiş

az gelir gider mi hiç o? kendi evinde durmuyor ki iki gün burda iki gün görümcesinde. hayaımda böyle bi insan görmedim. kayınbabamdan çekinmese gelir aşağı oturur ailesiyle kocası da içgüveys olmak için yanıp tutuşuyor zaten

kıymete binmişindir evdeki kuş uçtu ya.

benim görümceyi allah bildiği gibi yapsın artık diyecek bi şey bulamıyorum.

ben bahçedeydim bu olaydan sonra kediyi eve alacaktım, kızlarının da biri kucağımda biri elimdeydi. sen gel çocukları zorla al döve döve götür yazık yavrum yengeee ynege diye ağlıyordu küçük olan bi üzüldüm bi üzüldüm. çcoukların benim yanımda olasını bile kıskanıyor böyle bi psikopat ruh hastası.

ben de hiç sevmem aylardır gitmiyordum desem yeridir. zaten bayrama ordan da tatile gidecez diye gittim. zaten önceden söylemiştim beni boşken ara diye. en nefret ettiğim şey sıra beklemek kuaförde

aqually bırak ditsin ya.. çocuklarında psikolojisini bozacak bu akılla. inşallah çocukların aklı ermeye başladıktan sonra annesinin tesiri altında kalmaz ve sende yeğen sevgisiyle dolup taşarsın..

günaydın ey ahalii. yinemi bi sessizlik, kaçaklık, kimsesizlik, vurdumduymazlık
neredesiniz yahuuuuuuuuuu

benimde canım un helvası çekti pazar günü. bu akşam yapıp getirecek arkadaşım. ne vefalı arkadaşlarım var
tatlı yapacaktım milföyden çek vermişti yanılmıyosam tarifi yok başka bri ama hatırlayamadım şimdi. öilföyleri çıkarttım yapmaya üşendim çöpe gitti. bu akşam olacak inşallah

yarın su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 1,5 su bardağı şeker, 2 su bardağı süt ben bu şekilde yapıyorum suyla yapanda varmış, yuvarlak borcama koyuyorum kaşıkla düzlüyorum, üstü içinde fındık çektiriyorum incecik, helva sıcakken fındığıda serpiştiriyorum,ama epey fındık koyuyorum bir katman halinde fındık oluyo üstünde, dondurma ile serviş ediyorum

günaydın kızlllarr

benimde canımı çektirdiniz helva yapim bari akşamm

nemmmss ne haberr,, haber varmıı hcg 'n yükseldimi

nemsss ben irmiğe bayılırım da hani 2 su bardağı un demişsin ya 1 su bardağı un bir su bardağı irmik koysam olurmu

Günaydın cemaat

GÜNAYDIN KIZLAR
Çekirgecik milföye bi dadandırdı beni gece gündüz milföy yiyorum
milföy bide un helvası

Bende hem kolay hemde güzel diye seviyorum bi patatesli yapmıştım bi de peynirli yaptım geçen
Tatlıyla pek aram yok ama

Yok ben genelde börek tarzı tarifler veririm tatlıyla aram yok ama milföy tuzsuz olduğundan tatlı da yapılıyo evet
Milföyü tamamen sarıp tekrar buzluğa atabilirsin
Kullanacağın zaman çıkarırsın biraz çözüldükten sonra ne istiyosan onu yaparsın

günaydın kızlllarr

benimde canımı çektirdiniz helva yapim bari akşamm

nemmmss ne haberr,, haber varmıı hcg 'n yükseldimi

valla canım ilk şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra test yapmıştım negatif çıktı, müdürlükteki hemşire ablalar hemen çıkmaz test yapma adetin gecikene kadar dediler, negatif çıktıkça moralin bozlur dediler onları dinliyorum beklenen adet tarihim 20 ağustos çok var daha çalışmalara devam, belimde ağrımaya devam ediyo

nemsss ben irmiğe bayılırım da hani 2 su bardağı un demişsin ya 1 su bardağı un bir su bardağı irmik koysam olurmu

hiç o şekilde denemedim ama neden olmasın güzel olabilir

bende birazını peynirli yaptım diğer yarısınada kaşar sosis ve domatesten oluşan bir iç hazırladım güzel oldu bunuda dene

Ben bi kareden iki börek çıkartıyorum, çok şişince yemesi zor oluyo çünkü
Ama havuz böreği tek kat olduğundan bi tam kare ideal olur
Minik pizzacıklar da yapılabilir, kahvaltı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…