kendin boyamak gibisi yok yaaa, ne o fön makinalarının gürültüsünün arasında saçlarını çekiştiren bi adam
bi kuaförden nefret ederim bi de dişçidenndişçide de ağzıma suyu çeksin diye koydukları hortum suyu çekmiyoo
1 ay oluyo boyayalı
Ama bayram ya yine boyayayım diyorum arefe günü, güzel olsun
bende içimden geçiriytorum alıyım kumral kendim boyuyum diye ama bayram üstü rezil olmiyim, bayramdan sonra deniyim barii
çek yaylaya gelmeden bi karakol varya köşede, huzurevinin orada hani. oraya çok yakın ucun bi kuaför buldum. içerisi baya kalabalık ama. 2.30 da gittik 6da bitti işimiz ctesi günü ki bu kalabalık olmayan haliymiş. boya 20 tl yaptı. şok oldum. ama randevulu çalışmıyor gidince bekliyorsun sıra gelince alıyor. içerisi mükemmel değil tabii ama kullandığı boya seçtiğin markaya göre dğeişiyor. deri koltukta oturmamda taburede oturum boyayı da yarı yarıya ucuza yaptırırım diye düşündüm. güneşlideki kuaförümden sonra oldukça vasat kaldı burası ama olsun idare edeceğim artık
İyiymiş evet ama ben o kadar sabırlı değilim
Eh Salih gibin olamaz kimse ama idare etcen
aqualili du bakalım belki o da kızgınlıktan mesafe koyar da az gelir gider, gerçi önümüz bayram ama
sen eşine bırak bakalımm haklıyı haksızı gören birisine benziyooo , o çizssin yönünüzü
sen zaten elini eteğini çekerek konuşamamkla üstüne düşeni yapmış olucaksınnn
teşekkür et güzelmiş
ne dedi senin görümce ben yeni girdim konuya. bende görümceye saydırmıştım ama artık eski görümce zaten az bile söyledim. ben buna kızıyordum bi gidip annesinee farklı anlatıyordu anneside bana neden öyle diyorsun o şöyle düşünüyo falan diyordu. uyuz şeyler. hepsinden kurtuldum çok şükür...
birde bugün ex aramış sen kaç beden giyiyordun dedi. neden dedim. sana bayram hediyesi alıcamda dedi. dedim sakın alma istemiyorum, alsanda bana veremezsin seninle görüşmüyorum görüşmeyeceğim. bi yanım o ne öyle bayram çocuğu gibi hediye almak diyor, bir yanım amanda aman benide düşünürmüş diyor.
üüüüf benimde dibim geldii ama kuaföre gidesim yokkk bi parmak çıktıı
eskiden ne güzel kendim boyuyodum düz siyaha 3-4 ayda birr
şimdi 2 ay zor dayanıyoo bide kuaföre gidiyo para , sırf para değil kuaföre gitmekten nefret ediyorum yaaa
kuaförü seven bayanlar nesini seviyo bilmiyorum
benimde canım un helvası çekti pazar günü. bu akşam yapıp getirecek arkadaşım. ne vefalı arkadaşlarım var
tatlı yapacaktım milföyden çek vermişti yanılmıyosam tarifi yok başka bri ama hatırlayamadım şimdi. öilföyleri çıkarttım yapmaya üşendim çöpe gitti. bu akşam olacak inşallah
GÜNAYDIN KIZLAR
Çekirgecik milföye bi dadandırdı beni gece gündüz milföy yiyorum
milföy bide un helvası
benimde canım un helvası çekti pazar günü. bu akşam yapıp getirecek arkadaşım. ne vefalı arkadaşlarım var
tatlı yapacaktım milföyden çek vermişti yanılmıyosam tarifi yok başka bri ama hatırlayamadım şimdi. öilföyleri çıkarttım yapmaya üşendim çöpe gitti. bu akşam olacak inşallah
günaydın kızlllarr
benimde canımı çektirdiniz helva yapim bari akşamm
nemmmss ne haberr,, haber varmıı hcg 'n yükseldimi
nemsss ben irmiğe bayılırım da hani 2 su bardağı un demişsin ya 1 su bardağı un bir su bardağı irmik koysam olurmu
Günaydın cemaat
Bende hem kolay hemde güzel diye seviyorum bi patatesli yapmıştım bi de peynirli yaptım geçen
Tatlıyla pek aram yok ama
Yok ben genelde börek tarzı tarifler veririm tatlıyla aram yok ama milföy tuzsuz olduğundan tatlı da yapılıyo evet
Milföyü tamamen sarıp tekrar buzluğa atabilirsin
Kullanacağın zaman çıkarırsın biraz çözüldükten sonra ne istiyosan onu yaparsın
bende birazını peynirli yaptım diğer yarısınada kaşar sosis ve domatesten oluşan bir iç hazırladım güzel oldu bunuda dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?