09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iştee yyaa kv altta olmasa kolay da illaki karşılaşılıırr

görümce çirkefleşmiş kendini belli etmişş

zaruri durumlar dışında bir araya gelmemeye çalışıcaksın ne güzel eşinde yanında

bir araya geldiğinde de onun seviyesine düşüp çirkefleşme haklıyken haksız duruma düşme

olaki sen ordayken gelirse de bir merhaba yeter içinden geliyorsa o da , üstüne gelip seni de kendi seviyesine çekmeye çalışırsa da

oralı olma derim daha da gıcık olsunn, nedne böyle olduki

Mümkün olduğunca bir araya gelmekten kaçınır
Görürsem de görmezden gelirdim ben olsam

asıl sebep kadın rahatsız. ciddi manada söylüyorum bunu hakaret falan değil. hasta ruhlu ve tam bir kötü. hastalık derecesinde de yalancı. sadece bana değil herkese böyle. şu an bana sarmasındaki sebep kayınvalide kayınpeder beni sever. en çok da kaynım kendi ablasından yani görümcemden daha çok sever. başta bu olmak üzere bir sürü kıskançlık var altında. ben farkediyordum ne zamandır da dile getiremiyordum eşim dışında kimseye çünkü sinsice yapıyordu. dayanamadı demek ki artık tutamadı içinde.

a

yok beğeniyomuşş

ben dedim özetçi çek var daha ne istiyon dedimm

beğenmemekten değil dedim ya sebatiye abla bu işin piridir diye ondan sordum

Mümkün olduğunca bir araya gelmekten kaçınır
Görürsem de görmezden gelirdim ben olsam

benim de planım bu yönde ama nasıl olacak aynı bahçedeyiz haftanın iki günü :/ okullar açılınca görmem gerçi.

eşime de dedim ben de mi böyle görümce nefret timi olacaktım inanamıyorum hala yazık koca kadın...

Birgün beni de bulamayacaklar ve asıl kıymetimi o zaman anlayacklar
Bir Barış Manço gibi bir Kemal Sunal gibi

öyle deme yahu allah gecinden versin

içinde tutmayıp dışa vurması senin için iyi bişi, herkes gözüyle görmüş oldu, şikayetlendiğinde herkes haklısından başka bişi diyemicekk

sende onun gibi yapma olurmu, kıskançlığından dhaa beter çatlasın , hiç tartışmaya bile girme derim ,

haklı konumdasın çünkü herkes sana destektir şu an belki belli ediyolar belki etmiyolar

o kendi kötülüğünde mutsuz olmaya devam etsinn ,paçoozzz

eed zaten asıl kıyamet o nedenle koptu bu içindekileri dökünce kaynım ayrı eşim ayrı kayınbabam ayrı bağırdı ona. siz beni sevmiyorsunuz beni tutmuyorsunuz ondan yanasınız diye bı ağladı bi ağladı koca kadın böööyle izliyordum ki eşim aldı götürdü evimize

hoşgeldin piyo bende yoktum bayadır, bizde sabah beri çekle dedikodu yapıyoz kimsecikler yok

herkes tatilde sanırsammm ooohhh

benide alın kimi çekiştiriyoruz
bizimde başkan yok işler yoğun bu nasıl tezatlık anlamadım. zaten biriyle azıcık zıtlaştık ama ben haklıydım. benim dediğim oldu gene. gizli zafermi kutluyorum. ama bana kötü kötü bakıyo sinir oluyorum. iyilik yap denize at eskidenmiş. artık iyilik yapıp suratına vurucam

Olmayınca olmuyo işte
Benim görümcem de gariptir ve birçok kişi anlar bunu
Yüzüne güler ama yeni bişey al veya güzel bi foto çektirin hayatta beğenmez
Hatta daha alıcak bişey kalmadı herhalde der, sanki parasını o veriyo gibi
Bi de küsüp bi köşeye geçip dik dik bakıyosa anlarsın ki yine bişeyi kıskanmış

Ama toplum da yenge de yenge der
Dersin ki bu kız yengesini ne kadar seviyo

Ben onu görmezden geliyorum
Merhaba-merhabayım
Ama şimdi nişanlı mesela çeyizine bile yardım edelim derim eşime
Üstümüze düşeni fazlasıyla yaparız da dengesiz biri diye samimi olmaktan kaçınıyorum

şimdi bi kuaföre gidim acil, kadın aradı kimse yok gel dedi bayram boyamı cilamı yaptırim yine gelicem. en iyisi dediğiniz gibi yok saymak bakalım nasıl olcaksa artık.

öpüyorum ikinizi de

aqualili du bakalım belki o da kızgınlıktan mesafe koyar da az gelir gider, gerçi önümüz bayram ama

sen eşine bırak bakalımm haklıyı haksızı gören birisine benziyooo , o çizssin yönünüzü

sen zaten elini eteğini çekerek konuşamamkla üstüne düşeni yapmış olucaksınnn

kıskançlık kötü ya :/ insan hiç mutlu olamıyor. ben de görümcemde gördm bunu. dünya güzeli çocukları var evi var arabası var ama yok işte kadının gözü hep başkalarınınkinde.

kaçtım şimdi acilinden

üstüne düşeni yapıp aşırı samimiyete de kaçmayabilirsin çekk

hem senin vicdanın rahat olur hem eşinin hem de arkanızdan konuşacak lafı olmaz eğer öyle bi niyeti varsa

hoş konuşcak insan illaki bişi bulur ama cevap hazır olur en azından

aaahh elticiğim hemen evlen kaynımla da benimde iki çift lafım olsun

teşekkür et güzelmiş

ne dedi senin görümce ben yeni girdim konuya. bende görümceye saydırmıştım ama artık eski görümce zaten az bile söyledim. ben buna kızıyordum bi gidip annesinee farklı anlatıyordu anneside bana neden öyle diyorsun o şöyle düşünüyo falan diyordu. uyuz şeyler. hepsinden kurtuldum çok şükür...

birde bugün ex aramış sen kaç beden giyiyordun dedi. neden dedim. sana bayram hediyesi alıcamda dedi. dedim sakın alma istemiyorum, alsanda bana veremezsin seninle görüşmüyorum görüşmeyeceğim. bi yanım o ne öyle bayram çocuğu gibi hediye almak diyor, bir yanım amanda aman benide düşünürmüş diyor.

üüüüf benimde dibim geldii ama kuaföre gidesim yokkk bi parmak çıktıı

eskiden ne güzel kendim boyuyodum düz siyaha 3-4 ayda birr

şimdi 2 ay zor dayanıyoo bide kuaföre gidiyo para , sırf para değil kuaföre gitmekten nefret ediyorum yaaa

kuaförü seven bayanlar nesini seviyo bilmiyorum

piyooo yaaa senin exx ayrıldığınızın farkına varamammış daha bide ayrı ilk bayramınız demii

bocalııyoo paşa, kıız eskiden de üstüne düşermiydi böyle

kuş yuvadan uçunca mı kıymete bindii, ne alcak acaba elbise yada gömlek galiba

Piyonist daha önce de dedim
Ondan bir çöp bile kabul etme
Tribünlere oynuyo bu ara

Sovr ben sarışınmışım sonra kumrala döndüm
Kumral tonlarında kendim boyuyorum , daha bi açılıyo rengim
Bende kuaförden nefret ederim, çok gereksiz konuşuyolar ve çok sıra bekliyosun vs.

kendin boyamak gibisi yok yaaa, ne o fön makinalarının gürültüsünün arasında saçlarını çekiştiren bi adam

bi kuaförden nefret ederim bi de dişçidenn dişçide de ağzıma suyu çeksin diye koydukları hortum suyu çekmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…