günaydın canım çay mis gibi gözüküyo
Günaydın kızlar napıyosunuz bakalım
günaydınnllarrrr ,
günaydın kızlar
uykum var ya uykum var :S calısamıyorum resmen
ayy bunlar hamişlik belirtisi dimi
folik asit kullanıyosun dimi
yenı basladım canım onuda esım yanlıs anlmıs ya folbiolmu ne ama bu sanırım cok etkı etmıyorum folic plus almalıymısız
valla bılemıyorum tembellıkmı nedır bu yanı hıc calısasım yok yahu ıttıre ıttıre nerdeyse
bende düşünürken yapmadan öncesinde içmeye başlamıştım solgar almıştım ilk alerji yaptı bana folbiole dönmüştüm. geçen ileçları düzenlerken çöpe attım folbiol, progestan ne varsa
hayallaerim suya düştü, hevesim içimde kaldı, en kötüsüde bu durumda olmak.. herkes mutlu ailsiyle ama biz bizimkinin salaklıkları yüzünden ayrıyız. tamam iyikide ayrıyız ama sile olmayı kim istemezki.. şimdi evli, mutlu, çocuklu olabilirdim...
mutlu kısmı bana da pek inandırıcı gelmemişti zaten neyse
bende düşünürken yapmadan öncesinde içmeye başlamıştım solgar almıştım ilk alerji yaptı bana folbiole dönmüştüm. geçen ileçları düzenlerken çöpe attım folbiol, progestan ne varsa
hayallaerim suya düştü, hevesim içimde kaldı, en kötüsüde bu durumda olmak.. herkes mutlu ailsiyle ama biz bizimkinin salaklıkları yüzünden ayrıyız. tamam iyikide ayrıyız ama sile olmayı kim istemezki.. şimdi evli, mutlu, çocuklu olabilirdim...
mutlu kısmı bana da pek inandırıcı gelmemişti zaten neyse
kuzum sen bugün depresifsin valla
sanki çocuğunun olma ihtimali sıfırlandı mı, sen hala niye görüşüyosun eksle, yeni ufuklara yelken açsana
Bunalım takılma artık çıkar hayatından olumsuz olan şeyleri bak kendine yapıyorsun bunu üzülen sen oluyorsun sonuçta.
Hayatına beelkide başka birisi girerse daha huzurlu olabilirsin
sen tamamen yeni bi sayfa açsan adayda olur çocukta olur köprüleri atamıyosun daha, boşandınız yahu ötesi var mı, görüşme artık bayramı batsın kafan karışıyohe canım öyleyim birazsıfırlanmadı ama minimalize oldu. çünkü yapacak aday kalmadı. ex benle görüşüyor bende hayır diyemedim bayram vesilesiyle oldu bittiye geldi işe. hem zaten ufuk varda bizmi gitmiyoruz canım yokki :26::26:
işte o birisi yokki. armudun sapı üzümün çöpü, ayranımı açmadı, mesajıma dönmedi öyle böyle şeylere takılırken kuruyup kalıcam evde
haklısınsen tamamen yeni bi sayfa açsan adayda olur çocukta olur köprüleri atamıyosun daha, boşandınız yahu ötesi var mı, görüşme artık bayramı batsın kafan karışıyo
saol abla inşallah çıkar hayırlısıyla. wechat varya program onu indirdim ya ne acayip tipler var ex in değerini anladım ondan konuşuyodum zaten. dünyanın çivisi çıkmış yaaaaa erkekler sapıtmış.Olumsuz düşünme ama yaa,hiç ummadığın bir anda karşına birsi çıkabilir..
Yaşın daha çok geniç,hayatın keyfini çıkar,tamam daha seçici olabilirsin ama kuruyacam da deme sakın
folibolu günde 1 kere içiyosun sadece folik asit var, folik plus ise günde 3 adet içilecek içinde kalsiyum folik asit ve d vitamini var ben de folik plus kullanıyorum
haklısınzaten dün akşamki kavgadan sonra bende bitmiştir. daha da eski telefonumu açmam o adamada pas vermem.
saol abla inşallah çıkar hayırlısıyla. wechat varya program onu indirdim ya ne acayip tipler var ex in değerini anladım ondan konuşuyodum zaten. dünyanın çivisi çıkmış yaaaaa erkekler sapıtmış.
Aralarında sapanlarda var tabi de kötüde düşğnmemek lazım diyorumhayırlısı olsun yinede
ne kadar iyi niyetlisin abla ya. böyle düşünmeyeli çok olmuştu
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?