09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

uykum var ya uykum var :S calısamıyorum resmen

günaydınlar herkeseeee. benim ex le yeniden kavga ettik konuşmayacağız artık. (bakalım ne zamana kadar!!)

bu arada sabah 4te uyandım 7 ye kadar uyuyamadım hırsızlardan korktum. dün haberlerde izledim birsürü hırsızlık olmuş 4. kattan atlamışlar birde kaçmak için. yuhh yani betona atlamışlar. ben hem çatıda oturuyorum oradan girebilirler, hem 4. kattan beton değil topağa atlarlar evin önü bahçe çünkü yada çatıdan kaçabilirler. tırstm hemene tkileniveriyorum yaaa. slaonun yatakodasının mutfağın camı kapalı yattım sadece yattığım odanın camını açtım:18::18:

ayy bunlar hamişlik belirtisi dimi
folik asit kullanıyosun dimi

yenı basladım canım onuda esım yanlıs anlmıs ya folbiolmu ne ama bu sanırım cok etkı etmıyorum folic plus almalıymısız

valla bılemıyorum tembellıkmı nedır bu yanı hıc calısasım yok yahu ıttıre ıttıre nerdeyse

folibolu günde 1 kere içiyosun sadece folik asit var, folik plus ise günde 3 adet içilecek içinde kalsiyum folik asit ve d vitamini var ben de folik plus kullanıyorum

bende düşünürken yapmadan öncesinde içmeye başlamıştım solgar almıştım ilk alerji yaptı bana folbiole dönmüştüm. geçen ileçları düzenlerken çöpe attım folbiol, progestan ne varsa
hayallaerim suya düştü, hevesim içimde kaldı, en kötüsüde bu durumda olmak.. herkes mutlu ailsiyle ama biz bizimkinin salaklıkları yüzünden ayrıyız. tamam iyikide ayrıyız ama sile olmayı kim istemezki.. şimdi evli, mutlu, çocuklu olabilirdim...
mutlu kısmı bana da pek inandırıcı gelmemişti zaten neyse

kuzum sen bugün depresifsin valla
sanki çocuğunun olma ihtimali sıfırlandı mı, sen hala niye görüşüyosun eksle, yeni ufuklara yelken açsana

Bunalım takılma artık çıkar hayatından olumsuz olan şeyleri bak kendine yapıyorsun bunu üzülen sen oluyorsun sonuçta.
Hayatına beelkide başka birisi girerse daha huzurlu olabilirsin

kuzum sen bugün depresifsin valla
sanki çocuğunun olma ihtimali sıfırlandı mı, sen hala niye görüşüyosun eksle, yeni ufuklara yelken açsana

he canım öyleyim biraz
sıfırlanmadı ama minimalize oldu. çünkü yapacak aday kalmadı. ex benle görüşüyor bende hayır diyemedim bayram vesilesiyle oldu bittiye geldi işe. hem zaten ufuk varda bizmi gitmiyoruz canım yokki :26::26:

Bunalım takılma artık çıkar hayatından olumsuz olan şeyleri bak kendine yapıyorsun bunu üzülen sen oluyorsun sonuçta.
Hayatına beelkide başka birisi girerse daha huzurlu olabilirsin

işte o birisi yokki. armudun sapı üzümün çöpü, ayranımı açmadı, mesajıma dönmedi öyle böyle şeylere takılırken kuruyup kalıcam evde

sen tamamen yeni bi sayfa açsan adayda olur çocukta olur köprüleri atamıyosun daha, boşandınız yahu ötesi var mı, görüşme artık bayramı batsın kafan karışıyo

işte o birisi yokki. armudun sapı üzümün çöpü, ayranımı açmadı, mesajıma dönmedi öyle böyle şeylere takılırken kuruyup kalıcam evde

Olumsuz düşünme ama yaa,hiç ummadığın bir anda karşına birsi çıkabilir..
Yaşın daha çok geniç,hayatın keyfini çıkar,tamam daha seçici olabilirsin ama kuruyacam da deme sakın

sen tamamen yeni bi sayfa açsan adayda olur çocukta olur köprüleri atamıyosun daha, boşandınız yahu ötesi var mı, görüşme artık bayramı batsın kafan karışıyo
haklısın zaten dün akşamki kavgadan sonra bende bitmiştir. daha da eski telefonumu açmam o adamada pas vermem.
Olumsuz düşünme ama yaa,hiç ummadığın bir anda karşına birsi çıkabilir..
Yaşın daha çok geniç,hayatın keyfini çıkar,tamam daha seçici olabilirsin ama kuruyacam da deme sakın
saol abla inşallah çıkar hayırlısıyla. wechat varya program onu indirdim ya ne acayip tipler var ex in değerini anladım ondan konuşuyodum zaten. dünyanın çivisi çıkmış yaaaaa erkekler sapıtmış.

folibolu günde 1 kere içiyosun sadece folik asit var, folik plus ise günde 3 adet içilecek içinde kalsiyum folik asit ve d vitamini var ben de folik plus kullanıyorum

oyleymıs ama folbıol daha az yararlı gıbı geldı bana ben egedeyken hıc dıs problemı yasamadım cok ıyı beslendım sut olsun yogurt olsun
ama bunda
bundada sut ıcmıyorum k fleks yıyorum sutle
meyvelı yogurt yıyorum o kadar ıste

etrafımdakı herkezın dıslerı dokuldu mesela
kalsıyumu bebek aldıgı ıcın

bana prensesler gıbı bakıyolardı :)
kahvaltı gelıyor meyve gelıyor oglen yemegı gelıyor yogurt gıdıyor aksam yemegınden sonra meyve bır daha :)

Aralarında sapanlarda var tabi de kötüde düşğnmemek lazım diyorum hayırlısı olsun yinede

aynı derede ıkı kere yıkanılmaz yıkansanda yıkandıgını anlamazsın dere aynı dere su aynı su yahu

zıbıdı yapıyon bacı ne kadar kaldı nıkaha?

ne kadar iyi niyetlisin abla ya. böyle düşünmeyeli çok olmuştu
teşekkür ederim

Dünyanın çivisi çıktı evet ama olumsuz olmamak lazım yinede..
Herşeyi kötü yanından düşğnürsek yaşamanın da bir anlamı kalmaz yoksa..
Hayata niye geliyoruz yaşamak için değilmi,ama iyi yönleriyle tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…