Günaydın ahali
Bi çay içtim , mama yedim geldim :122:
günaydınlar herkeseeee. benim ex le yeniden kavga ettik konuşmayacağız artık. (bakalım ne zamana kadar!!)
bu arada sabah 4te uyandım 7 ye kadar uyuyamadım hırsızlardan korktum. dün haberlerde izledim birsürü hırsızlık olmuş 4. kattan atlamışlar birde kaçmak için. yuhh yani betona atlamışlar. ben hem çatıda oturuyorum oradan girebilirler, hem 4. kattan beton değil topağa atlarlar evin önü bahçe çünkü yada çatıdan kaçabilirler. tırstm hemene tkileniveriyorum yaaa. slaonun yatakodasının mutfağın camı kapalı yattım sadece yattığım odanın camını açtım:18::18:
sebatiye abla yine farklı yorumu alığ farklı kişiye yorum yaparken çeke cevap yazmış gibi olmuşş
kuzum hangi arada konuştun görüştün, olmuyorsa olmuyorur bırak önüne bak,,, daha çok yeni sayılır ayrılığınız acele etme yeni ilişkiler için
elbet doğru insan, baba olacak adam karşına çıkacak, bunalıma bağlama salla gitsin yahuuuu
gençsin güzelsin sağlıklısın işin gücün yerinde kimseye muhtaç değilsin bundan güzeli var mı ?
Yol arkadaşında zamanı gelince bulacak seni . (inşallah.....Amin)
sebatiye abla yine farklı yorumu alığ farklı kişiye yorum yaparken çeke cevap yazmış gibi olmuşş
Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı.
Unutma bebeğim..
herkese günaydın
çeki kim bdv ye saldı
her konuda benden önce yorum yapıyo
sinir oldum
amin arkadaşım inşallah. zaman zaman bunalıyorum. arkadaşlarım hamile yada çocukları var. bu topik bile hamilelerle doldu. üzülüyorum biraz elimde değil
Rahmetli elmayra geldi aklıma
Rahmetli gibi sollama yapayım dedim
Gelmem gelmem bi geldim mi de hızlı gonzalese bağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?