09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kuzum hangi arada konuştun görüştün, olmuyorsa olmuyorur bırak önüne bak,,, daha çok yeni sayılır ayrılığınız acele etme yeni ilişkiler için
elbet doğru insan, baba olacak adam karşına çıkacak, bunalıma bağlama salla gitsin yahuuuu
gençsin güzelsin sağlıklısın işin gücün yerinde kimseye muhtaç değilsin bundan güzeli var mı ?
Yol arkadaşında zamanı gelince bulacak seni . (inşallah.....Amin)

yeni gelenlerimize günaydın.

benipek bayram maceralarını dinlemek isteriz

sebatiye abla yine farklı yorumu alığ farklı kişiye yorum yaparken çeke cevap yazmış gibi olmuşş

amin arkadaşım inşallah. zaman zaman bunalıyorum. arkadaşlarım hamile yada çocukları var. bu topik bile hamilelerle doldu. üzülüyorum biraz elimde değil

Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı.
Unutma bebeğim..

o diilde ben severim bit pazarından alışveriş yapmayı. ıncık cıncık güzel şeyler oluyor. mesela fransada tablo aldım 5 euro, mumluk aldım 2 euro, bardak takımı aldım 6 şampanya 6 şarap 6 su bardağı için 3 euro. ucuzcuyum kahretsin

sabah sabah muhabbetinize bayıldımgündüz aslında beni kabul ederseniz:2:,Kpss çalışma ile beraber muhabbetlerinize devam etmek isterim.

amin arkadaşım inşallah. zaman zaman bunalıyorum. arkadaşlarım hamile yada çocukları var. bu topik bile hamilelerle doldu. üzülüyorum biraz elimde değil

Bunun sonu yok ki Piyonist
Ona bakarsan ziyagillere gelin gitmedik bizde
Kıyas hoş bişey değil bence
Her çocuğu olan da mutlu değil ayrıca
Mutlu musun ona bak sen

Rahmetli elmayra geldi aklıma
Rahmetli gibi sollama yapayım dedim
Gelmem gelmem bi geldim mi de hızlı gonzalese bağlarım

ürperdim bak yine irahmetli dua istedi zaar
ne bileyim her konuda kırmızı kırmızı yazmışın
bende senden sonra yazınca sönk kalıyo yazım
1 sayfa ara verelim ilişkimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…