zaten ev almayıp kirada oturuyo olsaydınız şu an , senin ousun başının eti hep yenicekti
boşa kira veriyosunuz gelin buraya gibilerinden, kiraya çıkmakta çözüm değilmiş yanii
birde o yemeğe anane gelmedi ya senin kv de de sana karşı hiç tripli falan değilmiş hani
bu harekette güzel bence , en azından hatasını anlamış belli ki,
Allah aradaki sıcaklığınızı bozmasınn
çek o apartmana gitmemekle en doğru kararı vermişsin..aile apartmanları kabus gibi oluyor.ben düşünemiyorum bile,kesin katil olurdum
çek o apartmana gitmemekle en doğru kararı vermişsin..aile apartmanları kabus gibi oluyor.ben düşünemiyorum bile,kesin katil olurdum
Bende aile binasında oturanları görmesem he tamam derdim belki saf gibi
Baktım ama curcuna oluyo hep aynı binadakilerde
Yok dedim ben böyle büyümedim, yapamam
açardık sana da bir facebook sayfası
orda döktürdün
amin amin de valla bazen benimkinin yüzüne karşı da söylüyorum..çok doluyum ben yaa offff offfff
kızlar bişi sorcam
normalde adetim 6 gün ve yoğun şekilde gelir, bu ay 3 gün sürdü ve yoğunda değildi , azdı yani
neden olabilir, doktora gitmeme gerek var mı hani kist gibi bişi mi acaba , hiç böyle olmamıştım
doğrusun canım..keşke ailesi olmayan biriyle evlenseydim offff..gebermeyesiceyi de seviyorum işte offff offfffff..benim kv buzdolabı güldüğünü henüz görmedim,ee o öyle olunca bende derin dondurucuya bağlıyorum kendimi.
üste görme olmasın yani hamile olabilir misin
üstüne görme denen şey yerleşme kanaması işte, oda öyle koyu kırmızı kan gibi olmaz
ben üstünme gördüğümü düşünmüyorun nems, neden dersen saçma olcak belki ama hissetmiyorum, duyanda sanki 10 kere hamile kaldım sanır
birde hiçbi gebelik belirtim yok hemde test yaptım negatif çıktı
yani şöyle 6 yerine 3 gün sürdü normalde baya yoğun ve kıpkırmızı olur daha az ve daha pembemsi geldi ama öyle çok az da değil yani
birde 3 gün sürdü 4. günde kahverengi lekelenme gibi bişi oldu, idrar yolu iltihabı ilacından belki de
e zaten korunmayıda bırakmadınız daha
aynen öyle, bakalım önümüzdeki ayda böyle olursa gideyim doktora
en azından bi sorun varsa da bebek düşünmeden halledeyim
yine saçma bişi söylücem ama içimde kalmasın hani erken menopoz olanlar falan varya öyle bişi değildir İnşallahh
kız yok sende Allah iyiliğini versin, ilaçtandır o, mevsimler bile etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?