09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hatasını anladığını sanmıyorum çünkü daha o akşam
X te evde tekmiş diyo, X eşimin kuzeni onu da söylicektim de kızarsın diye demedim Ous'a diyo bunu

Ama alışık annesi sağ olsun herkese rahatsızlık verdiğinden, istenmiyo pek
Bazen kendi bile gelip annemden kaçtım bi kafa dinliyim oh be diyo demiştim size

çek o apartmana gitmemekle en doğru kararı vermişsin..aile apartmanları kabus gibi oluyor.ben düşünemiyorum bile,kesin katil olurdum

Bende aile binasında oturanları görmesem he tamam derdim belki saf gibi
Baktım ama curcuna oluyo hep aynı binadakilerde
Yok dedim ben böyle büyümedim, yapamam

Bende aile binasında oturanları görmesem he tamam derdim belki saf gibi
Baktım ama curcuna oluyo hep aynı binadakilerde
Yok dedim ben böyle büyümedim, yapamam

ya uzak olmak en güzeli,işin cılkını çıkarmamak lazım..

açardık sana da bir facebook sayfası

orda döktürdün

yok hiç uğraşmazdım öyle şeylerle,zaten 2 sene gidip gelmedim eğer hatalarını anlamasalardı ömür boyunca görüşmezdim.

amin amin de valla bazen benimkinin yüzüne karşı da söylüyorum..çok doluyum ben yaa offff offfff

herkesin ayrı bi sıkıntısı var işte, napçan true dolusunda sürekli konuyu açıp eşine patlasan evinde huzurun kaççak

yani hepimiz için geçerli bu durum,

doğrusun canım..keşke ailesi olmayan biriyle evlenseydim offff..gebermeyesiceyi de seviyorum işte offff offfffff..benim kv buzdolabı güldüğünü henüz görmedim,ee o öyle olunca bende derin dondurucuya bağlıyorum kendimi.

kızlar bişi sorcam

normalde adetim 6 gün ve yoğun şekilde gelir, bu ay 3 gün sürdü ve yoğunda değildi , azdı yani

neden olabilir, doktora gitmeme gerek var mı hani kist gibi bişi mi acaba , hiç böyle olmamıştım

üste görme olmasın yani hamile olabilir misin

tek derdin bu olsun

bir tarafları kızanlar hasetinden kuduranlar var yalanlarıyla boğanlar var var da var

üste görme olmasın yani hamile olabilir misin

yani kendimde kısa adet harici hiçbir beirti görmüyorum ama yine de test yaptım negatif çıktı,
öyle bişi olsa başka belirti de olurdu dimi
idrar yolu iltihabı için ilaç kullanmıştım ama antibiyotik değil ondan olabilirmi acaba diye düşündüm ama 25 mg lıkmı ne hafifi bişiydi
ben daha önce daha ağır bi antibiyotik kullanmıştım onda bile böyle olmamıştı
bakalım önümüzdeki ayda aynı şekilde olursa giderim artık doktora

üstüne görme denen şey yerleşme kanaması işte, oda öyle koyu kırmızı kan gibi olmaz

ben üstünme gördüğümü düşünmüyorun nems, neden dersen saçma olcak belki ama hissetmiyorum, duyanda sanki 10 kere hamile kaldım sanır

birde hiçbi gebelik belirtim yok hemde test yaptım negatif çıktı

yani şöyle 6 yerine 3 gün sürdü normalde baya yoğun ve kıpkırmızı olur daha az ve daha pembemsi geldi ama öyle çok az da değil yani

birde 3 gün sürdü 4. günde kahverengi lekelenme gibi bişi oldu, idrar yolu iltihabı ilacından belki de

e zaten korunmayıda bırakmadınız daha

e zaten korunmayıda bırakmadınız daha

aynen öyle, bakalım önümüzdeki ayda böyle olursa gideyim doktora

en azından bi sorun varsa da bebek düşünmeden halledeyim

yine saçma bişi söylücem ama içimde kalmasın hani erken menopoz olanlar falan varya öyle bişi değildir İnşallahh

kız yok sende Allah iyiliğini versin, ilaçtandır o, mevsimler bile etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…