09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hayat sana güzel boş ver
Gençsin, güzelsin, özgürsün
Her akşam parti yaparsın

burda çekirgenin partiden kastı cips ve kola partisi yanlış olmasın
öyle anladımki zaten ben. birde çekirdek
pazar günü çıkmaya üşendim deli gibi çekirdek yedim dilim yara oldu öyle bıraktım artık. film izleyip çekirdek çitlemeyide özlemişim he
dün de bakkala gittim direk çekirdekler çarptı gözüme. büyük savaş verdim nefsim ile. ama kazandım. dondurma alırım kendime şok tan dedim. sonra orayada gitmeye üşendim evdeki çikolatalardan yedim. ama bu akşam şoktan mis dondurma alıcam tadı çok hoş. algida dan snra beğendiğim tek dondurma

Kelli felli otoparktaki amcaya noldu acaba

aslında amcada yazmıştım ilk içine. sonra malum elmayranın bana karşımı anlamadım ama alıngan bir yapısı var o sebeple sildim onu dr yaptım. bilmiyom. bence oda bilmiyodur murattan sonra

iyi bende nolsun aynı terane ,

ben olsam bamya falan derdim sen yine iyisin hani daha ilk zamanlar mercimek sonra fasülye sonra bamya olurdur

kötünün iyisi

bamya demiyoruzda ous dana diyo
çocuk 18ine kadar doğmayacak
rüştünü ispat edince doğup kendi ismini bulacak bu gidişle :))

aslında amcada yazmıştım ilk içine. sonra malum elmayranın bana karşımı anlamadım ama alıngan bir yapısı var o sebeple sildim onu dr yaptım. bilmiyom. bence oda bilmiyodur murattan sonra

Bence de bilmesin
Mırat daha iyi eli yüzü düzgün iyi aile çocuğu, en azından öyle duruyomuş şimdilik

benim oğlum olursa ahmet kıvanç koyacağım

kızım olursa asya meryem olacak o da kesin

biz de böyle çocuktan 5 yıl önce isim bulunur

ne eziyonuz çocuğuu beee, doğuştan ergen psikolojili doğcak çocuk

oynamayın psikolojişsiyel, asabını bozmayın , gülüm balım diyin biri dana der biri gaffurrr

ne sevimli çiftsiniiz

2 yıl daha beklesin de direk askere gider artık

bende sizdenim. kız olursa birce koyacağım. erkek olursa babası koysun
ama birce eximi hatırlatacağından burcu olarak değiştirebilriim o zaman netleşecek. sıkıştırmayın yahuu

erkek çocuğa gülüm denirmi sovr töbe yumuşacık bi çocuk olur
aslanım kaplanım dinozorum diyeyim bari ahahaahah
he yaa masrafsız büyümüş olur işte hemen evlenirde başımdan savmış olurum ohhh

yumuşak dedin de aklıma rüzgar ismi geldi o da güzel de ben koymazdım aklıma rüzgar erkoçlar gelir sonradan döndü ya hani

bide uras demiştimm saadet mutluluk demek anlamı da

bende güyya bulmuştumda ereni çağıranlar o e yii öyle bi açık söylüyolar ki tüksindim resmen
Ahmet ismini bende seviyorum kıvanç ı ous manidar bulabilir behlülken pek bi sulanmıştım kıvanca

yumuşak dedin de aklıma rüzgar ismi geldi o da güzel de ben koymazdım aklıma rüzgar erkoçlar gelir sonradan döndü ya hani

bide uras demiştimm saadet mutluluk demek anlamı da

ahaha töbe evlerden yavrımdan ırak olsun

ya benim ous taşdevrinden kalma..öyle modern isimleri kabul etmiyor
ahmetle ömere takmış durumda bende ucundan bi isim ekleyeyim diyorum ama bakalım

bende güyya bulmuştumda ereni çağıranlar o e yii öyle bi açık söylüyolar ki tüksindim resmenAhmet ismini bende seviyorum kıvanç ı ous manidar bulabilir behlülken pek bi sulanmıştım kıvanca
paşa, kıvanç, gülen, mutlu ben bunlardan biri diyordum ahmet in yanına en uygun kıvanç geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…