09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahaha töbe evlerden yavrımdan ırak olsun

ya benim ous taşdevrinden kalma..öyle modern isimleri kabul etmiyor
ahmetle ömere takmış durumda bende ucundan bi isim ekleyeyim diyorum ama bakalım

benim kız oğlan olsaydı ahmet yiğit olacaktı nerdeyse çocuk dogmadan kimliği çıkacaktı o biçim idi.yiğit diye diye bir hal olmuştum.sonunda erkek kardeşimin oğlu oldu da yiğit koydu kırmadı

paşa, kıvanç, gülen, mutlu ben bunlardan biri diyordum ahmet in yanına en uygun kıvanç geldi

benim kız oğlan olsaydı ahmet yiğit olacaktı nerdeyse çocuk dogmadan kimliği çıkacaktı o biçim idi.yiğit diye diye bir hal olmuştum.sonunda erkek kardeşimin oğlu oldu da yiğit koydu kırmadı

yiğit var ousun tarafta yeğenlerden..
Ahmet kağan düşündüm bi ara halen düşünüyorum işte :)

bizde istiyoruz erkek olursa,

kız olursa istiyo benim ous ama , benim x hep isterdi kızı olursa

diyemiyorum da x in hayaliydi diye , konusunu açmak istemiyorum

artık değiştircem fikrini bi şekilde artık , yoksa sebatiye ablanın hikayeye döncez yok yere

Son düzenleme:
kızlar naber :)

bade,kağan koyarsan oğluşlarımız adaş olacak..ahmet ismine eşim de takmış durumda ama bu yüzden kavga bile ettik.ömer ismini bende seviyorum ama bazı sebeplerden ötürü olmaz maalesef.

fena sayılmaz ablacım,karşılıklı birbirimizi idere ettik sayılı gün geldi geçtisen neler yaptın bayramda....
bayramlarda ben bir garip olurum.bayram öncesi evimi bir güzel temizledim.ohh dedim ne kadar güzel evim var.kimseler gelmesin de şu ksacık tatilde temiz bir evin keyfini süreyim.sürdüm valla.bir anneme gittim.zaten çok akraba felan yok.onun dışında kapı komşuma bile gitmedim.kızla kocayla gezdik kahvaltıya bile dışarı gittik.bol bol kitap okudum dua ettim.zikir köşeme çekildim.bol bol ağladım deşarj oldum resmen.bayram böyleydi belki garip belki normal

bade,kağan koyarsan oğluşlarımız adaş olacak..ahmet ismine eşim de takmış durumda ama bu yüzden kavga bile ettik.ömer ismini bende seviyorum ama bazı sebeplerden ötürü olmaz maalesef.

ya isim çok da ousun taraf telaffuzda problemli
şiveli konuşuyolar tuhaf tuhaf söylüyolar isimleri
o yüzden kolay isimleri düşünüyorum mecburen

yapma öyle bir hata

abla hayırlı şeylerde yapmışsın Allahım kabul etsin dualarını,
Ama misafir geliş gidiş olaylarını pek sevmemene şaşırdım
berekettir yahu misafir.
bayramda bir araya gelmek için değilmi, hele komşularımız akrabalarımızdan daha önemli hep yüzyüze bakıyoruz.

benim ki iyi ki kız olmadı
ous elife takmış durumdaydı..
polat eski yavuklusunun ismini koymuşya buda öylemi acep diye düşünür dururdum ahahaha
oğlum aile faciasını önledi ahahah

ya isim çok da ousun taraf telaffuzda problemli
şiveli konuşuyolar tuhaf tuhaf söylüyolar isimleri
o yüzden kolay isimleri düşünüyorum mecburen

kağan zor ama babam bile şive falan olmadığı halde hakan deyip duruyo mesela.hatta hakkan diyo.

ömer en güzeli,şiveye de gelir herşeyede.bebiş sağlıkla gelsin de İnşallah isim de bulursun.

iyilikkk haacı aynı bildiğin gibi sıradan geçen bayram ve iş başıı

sende iyisindir um arımm, iyisin iyisinn

çok şükür diyelim hacııı
yorucu geçti ama neticede gelinsin gelen giden olunca servis v.s.
neyse bitti çok şükür 1 hafta daha katlanamazdım :)

istemedim özellikle kaçtım kız kardeşimi bile bir şekilde ektim.yorgunum kafa dolu angarya geliyor

Ömer adını bende çok seviyorum Kadesacım, diğer oğluşların ismine uyar aslında.
ikizler tek isimlimiydi ?

Yuh be, bebe doğdu doğacak daha isim bulamadın mı?

Emir veya Yağız koy.
Ahmet Emir de olur.

Koymazsan küserim , mektubumu keserim.

bulamadım napiim ous fi tarihinden kalmış geçen Alper tunga koy dedi adam
oldu olacak kutad kubilig koyalım dedim..
ayrıcenek kendin doğurda kendin koy Ahmet emiri
ama güzel isim bak hakkını yemiim şindi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…