ahaha töbe evlerden yavrımdan ırak olsun
ya benim ous taşdevrinden kalma..öyle modern isimleri kabul etmiyor
ahmetle ömere takmış durumda bende ucundan bi isim ekleyeyim diyorum ama bakalım
niekine benimksii çizgi film kahramanı. duymadınmı hiç abuzittin in macerealarını?
o şimdi mafya
yüzük arkadaşlığı
iz peşinde
60:
paşa, kıvanç, gülen, mutlu ben bunlardan biri diyordum ahmet in yanına en uygun kıvanç geldi
benim kız oğlan olsaydı ahmet yiğit olacaktı nerdeyse çocuk dogmadan kimliği çıkacaktı o biçim idi.yiğit diye diye bir hal olmuştum.sonunda erkek kardeşimin oğlu oldu da yiğit koydu kırmadı
gofretto KV nasıldı ya görümcen
pampaa sen nasılsın konuşamadık hiçç
keyifler yerindedir inşallah
bayramlarda ben bir garip olurum.bayram öncesi evimi bir güzel temizledim.ohh dedim ne kadar güzel evim var.kimseler gelmesin de şu ksacık tatilde temiz bir evin keyfini süreyim.sürdüm valla.bir anneme gittim.zaten çok akraba felan yok.onun dışında kapı komşuma bile gitmedim.kızla kocayla gezdik kahvaltıya bile dışarı gittik.bol bol kitap okudum dua ettim.zikir köşeme çekildim.bol bol ağladım deşarj oldum resmen.bayram böyleydi belki garip belki normalfena sayılmaz ablacım,karşılıklı birbirimizi idere ettik sayılı gün geldi geçtisen neler yaptın bayramda....
kızlar naber :)
bade,kağan koyarsan oğluşlarımız adaş olacak..ahmet ismine eşim de takmış durumda ama bu yüzden kavga bile ettik.ömer ismini bende seviyorum ama bazı sebeplerden ötürü olmaz maalesef.
yapma öyle bir hatabizde çağan ege istiyoruz erkek olursa,kız olursa tuana istiyo benim ous ama , benim x hep tuana isterdi kızı olursadiyemiyorum da x in hayaliydi diye , konusunu açmak istemiyorumartık değiştircem fikrini bi şekilde artık , yoksa sebatiye ablanın hikayeye döncez yok yere
bayramlarda ben bir garip olurum.bayram öncesi evimi bir güzel temizledim.ohh dedim ne kadar güzel evim var.kimseler gelmesin de şu ksacık tatilde temiz bir evin keyfini süreyim.sürdüm valla.bir anneme gittim.zaten çok akraba felan yok.onun dışında kapı komşuma bile gitmedim.kızla kocayla gezdik kahvaltıya bile dışarı gittik.bol bol kitap okudum dua ettim.zikir köşeme çekildim.bol bol ağladım deşarj oldum resmen.bayram böyleydi belki garip belki normal
bizde çağan ege istiyoruz erkek olursa,
kız olursa tuana istiyo benim ous ama , benim x hep tuana isterdi kızı olursa
diyemiyorum da x in hayaliydi diye , konusunu açmak istemiyorum
artık değiştircem fikrini bi şekilde artık , yoksa sebatiye ablanın hikayeye döncez yok yere
ya isim çok da ousun taraf telaffuzda problemli
şiveli konuşuyolar tuhaf tuhaf söylüyolar isimleri
o yüzden kolay isimleri düşünüyorum mecburen
iyilikkk haacı aynı bildiğin gibi sıradan geçen bayram ve iş başıı
sende iyisindir um arımm, iyisin iyisinn
abla hayırlı şeylerde yapmışsın Allahım kabul etsin dualarını,
Ama misafir geliş gidiş olaylarını pek sevmemene şaşırdım
berekettir yahu misafir.
bayramda bir araya gelmek için değilmi, hele komşularımız akrabalarımızdan daha önemli hep yüzyüze bakıyoruz.
kağan zor ama babam bile şive falan olmadığı halde hakan deyip duruyo mesela.hatta hakkan diyo.
ömer en güzeli,şiveye de gelir herşeyede.bebiş sağlıkla gelsin de İnşallah isim de bulursun.
yiğit var ousun tarafta yeğenlerden..
Ahmet kağan düşündüm bi ara halen düşünüyorum işte :)
kızlar naber :)
bade,kağan koyarsan oğluşlarımız adaş olacak..ahmet ismine eşim de takmış durumda ama bu yüzden kavga bile ettik.ömer ismini bende seviyorum ama bazı sebeplerden ötürü olmaz maalesef.
Yuh be, bebe doğdu doğacak daha isim bulamadın mı?
Emir veya Yağız koy.
Ahmet Emir de olur.
Koymazsan küserim , mektubumu keserim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?