09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ne kusuru mesai bitince vınnn turizm tabi
Ben iyi akşamlar diyorum tek, sen kibar kızsın vesselam

Herkese iyi akşamlar

bir ders arası sizlere ve sevdiklerinize Günaydın,ilkay aşk olsun referansım olmazmısın,bu topikte beni çok sıkıştırdılar

günaydın kızlar.

sov'cum eşin le ailenle ve tüm sevdiklerinel güzel mutlu bir yaş diliyorum sana. doğumgünün kutlu olsun
:103::119:

tişkirederim kızlarr çook sağoolunnnn

( siz nrden biliyonuz ki yawww , kk da da face gibi bi yerdemi yazıyoo kii :) )

iyiki doğdum bennn

Günaydın cemaat

Referans vermedim bugün benimle ayni topiklere merhaba dedi "ne tesadüf"

Deme

Sovr doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara inşallah
Ben Piyonist ve Gofretto'dan gördüm yoksa bilmiyodum

günaydın sovrcum. ben gofrettonun yazdığını görmedim ama bikaç gün öncesinde yazmıştınız buraya. bende not almıştım bugünde kutlayıverdim

çek'im hoşgeldin.bu da sana;

sensiz muhabbet neymiş
konuşmadım bilemem ki
topiğin gülüsünnn
ne yapsak solduramayız kii

gofrettocum sende gelmişsin görmedim kusura bakmaaaa. sana da bişiler yapmak lazım. akrostiş baydı. bi şarkı söyle onuda sana yazayım

vayyyy piyyooo helal sannnaaa ne kadar incesin birde not almışsın

tekrar teşekkürederimmm

sovrcum doğumgününmüş bende bilmiyodum kutlu olsun mutlu olsun sevdiklerinle olsun Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
benimkide 5 Eylül ha unutmayın

vayyyy piyyooo helal sannnaaa ne kadar incesin birde not almışsın
tekrar teşekkürederimmm

rica ederim canım benim. işimiz bu executive asistant. her anınızı düşünür geleceğinizi planlar
benim bu başkan çok paylaşmaz böyle şeyleri ama eski müdürüm çok candandı. tüm özel gün planlamalarını, tatillerini ben ayarlardım aah ah. burada da ancak doğumgünü, yılbaşı, hediye falan ayarlıyorum. o anlamda braz vasat ama olsun işimi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…