ozamn odaya kitleyip kaççan
ben eşimle sevgiliyken ona da diyodum olurda bir gün ayrılırsak bir daha karşıma çıkan adama ilk burcunu sorcam başak derse koşarak uzaklaşcam diye
o ne yaaaa düşman başına
bizim kocaları buluşturup ara sıra kafa dinlemek lazım sabahlara kadar konuşsunlar susmasınlar
Allah vermesin be canım. o dertis günleri bizde görürüz inşallah
burçlardan ideal koca olan hangisi ki:44:
bizd eçağırsak olur muçekirge seni ararım artık ara sıra çekirge bugün işte yoruldum benim adamı çekemicem senin adamı gönderde oyalansınlar bende gidip biraz uyuyum diyeçocuk avutur gibi
hepinizin kocasından bir huy almış benimki
Benim ki çok konuşmuyo
Zaten incecik bi sesi var
Ama çok pimpirikli, muhalefet, bilmediği yok, çok titiz
Kaynanadan betersin diyorum bazen
Benim ki çok konuşmuyo
Zaten incecik bi sesi var
Ama çok pimpirikli, muhalefet, bilmediği yok, çok titiz
Kaynanadan betersin diyorum bazen
bizd eçağırsak olur mu
hepinizin kocasından bir huy almış benimkine ararsan var
babam olduğundan mıdır nedir koç burcu erkeğini severim ben , çok ılımlı şevkatli oluyorlar yanında huzur buluyosun gibime geliyo sadece babam için değil bi kaç arkadaşımda var koç burcu aynı özellikteler
çekirge seni ararım artık ara sıra çekirge bugün işte yoruldum benim adamı çekemicem senin adamı gönderde oyalansınlar bende gidip biraz uyuyum diyeçocuk avutur gibi
olur olur hepsi toplaşsınlar ama içmeye gitmesinler daha çok açılıyo çeneler bizde kafa dinleriz azcık
valla benimki çok konuşuyo, geçen bi düğüne gittik yanında ki adamı tanımıyo bi başladı muhabbete adam ölcek diye korktum
evde bazen benide tutuyo çenesiyle ölü taklidi yapıyorum artık kızıyo ama napim çok ayrıntıcı olunca muhabbet te uzuo tabi başını unutuyom konunun pek zeki değilim sanırsam
ne iş yapıyorsun canım? istnabuldanmısın yaş kaç?
ben seni tanımıyorumda
İkiz gibi her şeye birlikte yorum yaparlar kesin
Burda bu var, bu şöyle olsa daha iyi olur, bu çok temiz değil gibi
seni bilmem ama ben kocamdan soğuyabilirim o muhabbetleri duyarsam
bizimki içmez zaten
valla benimki çok konuşuyo, geçen bi düğüne gittik yanında ki adamı tanımıyo bi başladı muhabbete adam ölcek diye korktum
evde bazen benide tutuyo çenesiyle ölü taklidi yapıyorum artık kızıyo ama napim çok ayrıntıcı olunca muhabbet te uzuo tabi başını unutuyom konunun pek zeki değilim sanırsam
ölü taklidimi yapıyon
sizn burçlar ne , ben oğlakım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?