09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

burçlardan ideal koca olan hangisi ki:44:

Son düzenleme:
çekirge seni ararım artık ara sıra çekirge bugün işte yoruldum benim adamı çekemicem senin adamı gönderde oyalansınlar bende gidip biraz uyuyum diye çocuk avutur gibi

bizim kocaları buluşturup ara sıra kafa dinlemek lazım sabahlara kadar konuşsunlar susmasınlar

Benim ki çok konuşmuyo
Zaten incecik bi sesi var

Ama çok pimpirikli, muhalefet, bilmediği yok, çok titiz
Kaynanadan betersin diyorum bazen

burçlardan ideal koca olan hangisi ki:44:

babam olduğundan mıdır nedir koç burcu erkeğini severim ben , çok ılımlı şevkatli oluyorlar yanında huzur buluyosun gibime geliyo sadece babam için değil bi kaç arkadaşımda var koç burcu aynı özellikteler

çekirge seni ararım artık ara sıra çekirge bugün işte yoruldum benim adamı çekemicem senin adamı gönderde oyalansınlar bende gidip biraz uyuyum diye çocuk avutur gibi
bizd eçağırsak olur mu

Benim ki çok konuşmuyo

hepinizin kocasından bir huy almış benimkine ararsan var

Benim ki çok konuşmuyo

valla benimki çok konuşuyo, geçen bi düğüne gittik yanında ki adamı tanımıyo bi başladı muhabbete adam ölcek diye korktum

evde bazen benide tutuyo çenesiyle ölü taklidi yapıyorum artık kızıyo ama napim çok ayrıntıcı olunca muhabbet te uzuo tabi başını unutuyom konunun pek zeki değilim sanırsam

hım, peygamber efendimizde koç burcuydu galiba
olabilir, etraımda koç erkek yok maalesef o yüzden bilemeyecem

İkiz gibi her şeye birlikte yorum yaparlar kesin
Burda bu var, bu şöyle olsa daha iyi olur, bu çok temiz değil gibi

ölü taklidimi yapıyon

ne iş yapıyorsun canım? istnabuldanmısın yaş kaç?

ben seni tanımıyorumda

o zaman şöyle bi kendimi tanıtayım cnmm

adımm cüloooo bursada yaşıyorumm
muhasebeciyimmm , yapı marketimiz var orayı işletiyorumm
25 yaşındayımmm kazık kadar oldummm sevdiceğimmm deee varrr :132:
teker yuvar gdioz işteeeeee benden çok bahsettik senden ne haber

İkiz gibi her şeye birlikte yorum yaparlar kesin
Burda bu var, bu şöyle olsa daha iyi olur, bu çok temiz değil gibi

seni bilmem ama ben kocamdan soğuyabilirim o muhabbetleri duyarsam

bizimki içmez zaten

tamam o zaman toplaşsınlar konuşsunlar bol bol, enerjilerini tüketsinler de bizle uğraşmasınlar

bazen temizlik yapıyorum mesela eve geliyo temizlik mi yaptın diyo nerden anladın diyorum hani eski hali aman aman pis olmuyoki anlasın baabında

koltuk 2 cm sehpada 4-5 cm kaymış diyo kendine göre bi düzeni var anlayamıyorum bildiğin manyak

Bu da benim kadar soğuk nevale değil Herkesle muhabbet edebilir ama çok uzun değil
Samimiyse uzar tabi
İşime geliyo bazen
Bana diyolar gelin pek konuşmuyo, biz size gelince napcan ( Ömrümde 2 kere görmüştüm o zaman , yeni dünürler )
Dedim X konuşur eşimin ailesi koptu, cidden öyle
Ben herkesle muhabbet kuramam, bayrağı zaten gönüllü olan eşim devralır
Daha iyi aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…