09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kalma oralarda gel bize katıl bizee. küsmeden başla işteee

kalma tabi laftan geri kalınırmı. o sana 1 söylesin sen 5 yıldırma politikası uygulaa

bende hep sustugumu sanıyorum
kocamda bu senın susmus halınmı dıyor , gercekten konusup farkında olmayabılırım
neyse her hastalıgın baslangıcı sıkıntı
ıcınızde tutup uzulcenıze soyleyın o uzulsun dimi ama :)

balık burcu kocalarınızı öpüpte başınıza koyun ya başak burcu olsaydı ,

takıntılı,titiz,aşırı düzenli

herkesin derdi kendine büyük işte

kavga ederken bende yapıyorum valla kendimden korkuyorum. bilinç altımda ne yaşadıysam

çocukluğuna inmek lazım

bi kere herifle tartıştık işe geldim, müd yardımcısı ile bi kavga ediyom, müdür arkadan tutuyo beni, saldırmayım adama diye
ama hala hatrıldaıkça utanır bi daha o kadar dolmayayım diye herifle kapışır öyle gelrim işe

buarada benı en cok cocugum uzebılır
kocamda bı nebze uzebılır
gerı kalan ana baba dısında soylenen edılenlerı umursayamam ortamlara gırıp dert sahıbı olamam
o sebebten aglak bırı deıglım ben
ıs ortamındada koaly kolay aglamam ama bırı aglatmıstı benı :)
eskı fabrıka muduru kahvaltıda onca kısının ıcınde bana avazı cıktıgı kadar bagırınca neye ugradıgını sasırdım
sakin ve huzurlu ortamları severım
bende oturdum agladım

heralde canm ya. valla ben yapıyorum onu. onlar anlamayacak kadar arsızsa bende söyleyecek kadar yüzsüzüm. tutmayın beni dövcem birinii

Sen de fena değilmişsin
heralde yani alttamı kalalım
Ama bizim sıkıntımız yok ki :26::26:

Nispet yapar gibi olmak istemedim :26::26:
Allah vermesin be canım. o dertis günleri bizde görürüz inşallah

ay bizde öyle bişi direk işten atılma sebebi olur. sessiz sakin bizim bura. kimsenin çıtı çıkmaz

otorurp ağladım çocuklar gibi bu şarkı sana
müdürede

çok cadı hissettim kendimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…