09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

uyy, işin zor, kolay gelisn, gene iyi yazıyon kız. pozisyon olarak rahatsın o zaman. benim arkadaş başını kaşıyamıyo

çok şükür canım. genel müdürlükteyim ben. bi bakmışsın baya yoğunum (en fazla 2 gün ) bi bakmışsın sürekli buradayım. belli olmuyor. ama genelde çok şükür sakin bizim burası.

ben benımkıne bazen kuseyım dıyorum bır gelıyorum kendısı küsmüş
beni hiç yormuyor ya adam sagolsun

ay ben tavırda alamam
ki küllük fırlatmak bence daha iyi kıs hiç olmazsa insan deşarj olur sende ona bişi fırlatırsın karşılıklı duygu alışvberişi olur kötüde olsa
ama bazıları bi küsüyo neye küstünü bile bilmiyorsun sadece senle konuşmuyo işte onlara tam uyuz oluyorum

ben benımkıne bazen kuseyım dıyorum bır gelıyorum kendısı küsmüş
beni hiç yormuyor ya adam sagolsun

hoşgeldin cutemom
sen bi yerden yazmıştın biliyorum seninkinin küsme huyunu azının üstüne terlikle çarp arada

bu arada ben yemek yemeye gidiyorum gelince görüşürüz inş.

çok şükür canım. genel müdürlükteyim ben. bi bakmışsın baya yoğunum (en fazla 2 gün ) bi bakmışsın sürekli buradayım. belli olmuyor. ama genelde çok şükür sakin bizim burası.

iyimiş

ben küsmeye eriniyom ya, denedim, bişey değişmedi, gene alttan alan ben oldum.bari laftan geri kalmayayım demi

kimmiş o küllük firlatan
inşallah içinde izmarit yoktu yaptıgım temızlıge acırıdm
zaten bır yere carpıp kırılma hasar işide var
yastık olsa olabilirde küllük kim atmış neyse elini öpcem

Ben tavır alırım
Zaten yüzüm düşer
Evet, tamam, sen bilirsin gibi tek tük cevaplar veriririm
Gülmem

Ama ağlayıp yerlere yatmam, kendi evimi dağıtmam deli gibi

hoşgeldin cutemom
sen bi yerden yazmıştın biliyorum seninkinin küsme huyunu azının üstüne terlikle çarp arada

bu arada ben yemek yemeye gidiyorum gelince görüşürüz inş.

benimki cok nazlı
balık burcu
cıt kırıldım
ben gene
mubarek sey hııııc kızmam alınmam darılmamm
altan almaktan gocunmamm uc gunluk dunyada sevısmek varken küsemem

ha buarada oda küstüğünü kabul etmıyor
sessiz kalıyormus

Cutemom hoş geldin

Küllük fırlatan maalesef benle kan bağı olan biri kuzenim
Yok süs küllüklerden orta sehpa da

Son düzenleme:

Ben tavır alırım
Zaten yüzüm düşer
Evet, tamam, sen bilirsin gibi tek tük cevaplar veriririm
Gülmem

Ama ağlayıp yerlere yatmam, kendi evimi dağıtmam deli gibi

bende kısa cevaplar verırım tavır alamıyorum bence ama bılemıyorum belkıde bana oyle gelıyor

ama aglayamam bır tartısma ugruna aglıyorsamda gercekten uzulmusumdur vay o adamın halıne o zaman 3 gun yemeden ıcmeden kesılıp aglayabılırım oylede bır potansıyelım var benım

benimkide balık burcu, çok hayalci yaa. hep hayal kursa hiç icraat olmasa. aynı kemal sunalın mesela yani gibi. anlatır anlatır heveslenirm. sonra mesela yani

Son düzenleme:
Çevremde ne değişik insanlar varmış
Yazıkça gülüyorum

ben bu sohbete giremiyorum ki, bekliyorum öyle aşağıda

kalma oralarda gel bize katıl bizee. küsmeden başla işteee
iyimiş
ben küsmeye eriniyom ya, denedim, bişey değişmedi, gene alttan alan ben oldum.bari laftan geri kalmayayım demi

kalma tabi laftan geri kalınırmı. o sana 1 söylesin sen 5 yıldırma politikası uygulaa

benımde etrafımdakı bır bayan cıddı tartısmalarda aıle ıcı fılan genıs caplı tutun kadroyu
kendıde suclu cıkacaksa
panık atak gıbı bır nobet gecırıyordu
bızde ınanmıyorduk ama kocası ınanıyordu
takı bır gun bızım yanımızdada atak gecırene kadar
dememkkı dogruymus bende hep kocama sana x gıbı bı karı dusseydı gorurdun gunu o zaman kavga dovusu dayak yerdın bın pısman olurdum dıyordum kı
kızın hastalıgı varmıs harbıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…