badecim bende öyle sanıyorduma am değilmiş. mototr yan yattımı bi kere fiyatı 3/1 kafadana zalıyo. ki ben ne çarpıcam şimdi onu sen ekşınları bekle bendenbirde vitesli var birde scooter var ben direk vitesliye dikmiştim gözümü ama öğlen gittiğim motosikletçi kesinlikle vitesli alma scooter dan başla dedi
ben benimkini veririm sana tur at
zibidim geçmiş olsun kuzum sana. umarım bi daha olmaz bişeyciğinde kalmaz.
piskolata senle arkadaş olmak istiyorum ben
öle yapıcam pemppeee alayım bide parıl parıl barlayayımmahaha açılın vırınn vırınnnn o zaman motorcu abiyi dinle sen
japon kızçelerininki gibi scooter al :)
yalnız psikolatayla arkadaşlık işinde uyarayım seni
hayatının hatasını yaparsın
öle yapıcam pemppeee alayım bide parıl parıl barlayayımm
piskolata için çok geçki
bende göbekliyim garibim bizim kaldırmazkiayy benide at arkana göbeğimden sarılamam gerçide
motorda çöker ahahaha olsun sevaba girersin efil efil ist. turu yaparız
kendin kaşındın dostum benden günah gitti
ay piyon harika bunlar ben bile özendiiim
zaten normalde ne kadardırki?? su ada neyim alaydın yaa. orası 75 zaten etmez bence bilinmedik edilmedik bişi. bebek balıkçısı neyim olsa tmm da
çerkezköye gidecek kapasitesi varsa çorluyada gelirim yavrum ne kadr var sanki arada
çek gelmez. rüzgardan peçesi açılır namus elden gider diyebundan al çek de burda zaten toplaşır sultan çiftliğine pikniğe gideriz ahahaha
Eki Görüntüle 779937
kuzum pahalı değil normal fiyatı bnce. indirimli falan değil zannımca. zaten orayıda hiç duymadım ben. pek bilindik değil sanırımbu pahalı mı iptal mi edeyim ?
normalde daha pahalıdır :26:
dana gibiyim daha nereme yiyecem bilinmez. sabah börek yedim öğlen pizza. akşam bakalım ne yicem.lütfeeen geeeel yemecik ısmarliyim sana kız kızaa ohhh
işte 20 tl fazla ver hemde suada grmüş ol kuzum manzara süper orada. hemde tekneyle gidiceksin falan harka bence. çok havalı
suadanın yemekleri çok lezzetli değil kuzum mekan güzel o ayrı tabii
bu arada çok geçmiş olsun,,,
bende göz dr gittim çalışırken gözlük takacağım artık gözüm yorulup ağrımaya başladı.
çok lezzetli değil ama lezzetli. hem aç gidersen bişi olmaz. bence standart yani damak tadi olarak. ama hizmet özenli. ne veriyim abime değil ne arzu edersiniz diyolarsuadanın yemekleri çok lezzetli değil kuzum mekan güzel o ayrı tabii
bu arada çok geçmiş olsun,,,
bende göz dr gittim çalışırken gözlük takacağım artık gözüm yorulup ağrımaya başladı.
ay kuzum vespa pahalı ya. zaten benim tarzım değil. o kadar param olsa kesinlikle honda alırdım.vespa alsana kuzum bebekte 3 - 5 tur atarsın
pembeli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?