kuzum pahalı değil normal fiyatı bnce. indirimli falan değil zannımca. zaten orayıda hiç duymadım ben. pek bilindik değil sanırım
dana gibiyim daha nereme yiyecem bilinmez. sabah börek yedim öğlen pizza. akşam bakalım ne yicem.
işte 20 tl fazla ver hemde suada grmüş ol kuzum manzara süper orada. hemde tekneyle gidiceksin falan harka bence. çok havalı
çek gelmez. rüzgardan peçesi açılır namus elden gider diye
:
çok lezzetli değil ama lezzetli. hem aç gidersen bişi olmaz. bence standart yani damak tadi olarak. ama hizmet özenli. ne veriyim abime değil ne arzu edersiniz diyolarhem manzara süper orda. bide akşamalrı konserler
ay kuzum vespa pahalı ya. zaten benim tarzım değil. o kadar param olsa kesinlikle honda alırdım.
bundan al çek de burda zaten toplaşır sultan çiftliğine pikniğe gideriz ahahaha
Eki Görüntüle 779937
çek gelmez. rüzgardan peçesi açılır namus elden gider diye
ohh misssssss. bende mis in dondormasını aldım çoktan. inanılmaz harika. çerkezköyde çilek-kakao-vanilya yemiştim. dün bulamadım bizim şokota öeyve rüyasımı sepetimi ne. ekşili karadutlu vişneliii harika tavsiye ederimmmkaradutlu magnumum elimde benden mutlusu yok şuan :)
ahaha haklısın öyle bi fark var ama insan o hızmete daha çok lezzet bekliyor :)))
vespa tam benim tarzım ve hayalim bebişim
ohh misssssss. bende mis in dondormasını aldım çoktan. inanılmaz harika. çerkezköyde çilek-kakao-vanilya yemiştim. dün bulamadım bizim şokota öeyve rüyasımı sepetimi ne. ekşili karadutlu vişneliii harika tavsiye ederimmm
Allah gani gani vespalar porsche lar versin gülüm size
çekk yakışırr
amin kuzum
miss dondurma yeni mi çıktı hiç yemedim
sokun dondurması
elmayra elmadilimi olarak gerımı dondu?
evet canım yenii.amin kuzum
miss dondurma yeni mi çıktı hiç yemedim
Öhöm öhöm
Deneme bir ki
Kimse var mı ? Bişey göstercem
Yoksa yarını beklerim
Göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?