09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çanta ve elibse hoş olmuş ama ayakkabı sönük kalmış

Bu benim giydiğim en abartı ayakkabılardan biri diyebilirim
Çünkü hem Ous benle aynı boyda hem de o yokkende zaten fazla topukluyla rahat edemiyorum diye böyle bişey kullanıyorum genelde , o da düğünden düğüne yani yoksa babet ve converse tarzı dümdüz

Aynı ben. Hayatta topuklu giyemem. Hep babet ve conversedir ayakkabı tercihim. Hatta spor babetlerden giyiyorum ayaklarım şişiyor çünkü o yüzden her ayakkabıyı giyemiyorum.

Aynı ben. Hayatta topuklu giyemem. Hep babet ve conversedir ayakkabı tercihim. Hatta spor babetlerden giyiyorum ayaklarım şişiyor çünkü o yüzden her ayakkabıyı giyemiyorum.

Aynen
Gelinliğim uzundu diye altına dümdüz giydim
Ama kısa giyinirsem mecburen topuklu giyiyorum o da en fazla bu kadar boyutu işte

çek benim çıkmam lazım, yarın kızlara da sor ben pek böyle giyinmediğim için (kapalıyım bilirsin belki) o yüzden anlamıyorum :) ama ayakkabı gözüme battı söyleyeyim

Sen topuklu neden giyemiyorsun benim gibi şişiyor musun sen de

Ne şişmesi anlamadım
Oğlan çocuğu gibi büyüdüm ben alışık değilim
Yürüyemiyorum ayaklarım birbirine dolanıyomuş gibi hissediyorum alışık olmadığımdan
Bunlara da yeni yeni alıştım

Cekirge, Tesadüf gördüm resmini hersey cok guzel ama ayakkabiyi farkli bir renk tercih etsen daha hos olurmus sanki ha böylede kötü degil tabi sorulmadi bana ama yazmak istedim

Cekirge, Tesadüf gördüm resmini hersey cok guzel ama ayakkabiyi farkli bir renk tercih etsen daha hos olurmus sanki ha böylede kötü degil tabi sorulmadi bana ama yazmak istedim

Ne demek efenim gören herkes fikir belirtebilir, memnun olurum
Ous ta boyunu beğenmedi elbisenin

Zıt renk mi diyosun
Zıt renk sevmiyorum ben ya elbiseyle ya elbisenin aksesuarıyla uyumlu tercih ediyorum
Ama topuğunu kast ediyosan giyebildiğim en fazla topuk bu Topuklu özürlüsüyüm ben

Tessekur ederim :)
Banada o boylar yasak ben begendim elbiseyi,
sanada cok yakismis bence :)

Zit renk olabilir,
yada aksesuarlarin altin sarisimiydi tam dikkat edemedim resim gitti o zamana kadar :)
Yok topuk iyi bence bende zaten senin gibiyim,normalde duz ayakkabilari tercih ederim,
özel günlerde filan topuklu..

madem konu gelmis bende sorayim o zaman,
kisa kollu tul bir bluzun altina,
yarim botta sayilmaz butun ayagi kaplayan kapali ayakkabilar varya ?
onlardan giyilse olur mu

Ben yasak dinlemem pek

Zıt renk sevmiyorum ben
Evet golddu çanta ve elbisenin taşları
Düğün olsa başka bişey düşünürdüm uzun abiye belki ama nikah diye sade bişey olsun istedim

Olur bence
İkisi de siyahsa daha hoş olur
Pantolon nasıl ? Beyaz olabilir veya siyah deri

Son düzenleme:

Anladim :) Hmmm.. sade nikahsa o zaman sk bir kombin haklisin abartiya gerek yok :)
Evet ikiside siyah olacak pantolonda kot tarzi dusunuyorum.. :26:

Anladim :) Hmmm.. sade nikahsa o zaman sk bir kombin haklisin abartiya gerek yok :)
Evet ikiside siyah olacak pantolonda kot tarzi dusunuyorum.. :26:

Aslında foto koysan daha iyi olur
Ben arada foto paylaşıyorum görünce daha iyi yorum yapıyo kızlar :)

Bir ara cekip ekliyeyim daha zamanim var
Tessekur ederim fikirlerin icin

Tamam bekleriz
Bu nikah için kına içinde paylaşmıştım ama benimki nerde bulamıyorum dur netten bulayım elbiseyi

n-value Bakır Payetli Siyah Elbise | ENMODA

Şu işte kına için aldım, at kuyruğu düşünüyorum saç modeli olarak
Nasıl sence ?

Ne demek rica ederim
Sen nerde giyeceksin onları peki ?

Bu nikah kimin nikahi senin mi ?

ELbiseye bakiyorum hemen.. kina icin biraz sade geldi sanki nikah elbisen daha sk

bende bir yakinin dugununde giyecem Ben abartiyi pek sevmem aslinda sadelikten yanayim..

Bu nikah kimin nikahi senin mi ?

ELbiseye bakiyorum hemen.. kina icin biraz sade geldi sanki nikah elbisen daha sk

bende bir yakinin dugununde giyecem Ben abartiyi pek sevmem aslinda sadelikten yanayim..

Benim nikahım değil ben evliyim zaten

Görümcemin nikahı
Kına da küçük bi yerde, bunun yaka detayını sevdim

kızlar günaydın. elmayraya baktm gene yok, nemesis de gitmiş
elmi özledim nemişe de üzüld. ben raporluyum bugün ellerim kötü alerji oldu dün pek yazamıyorum ama ara ara katılırım size. iyi haftalar herkese..

Günaydın piyo, geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Ben de yoğun bir güne adım attım, pek buralarda olamayacağım.

Herkese keyifli günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…