ben cantanın gold oldugunu fark ettım canıma ma ben sarı dıye hıtap ettıgın ıcın oyle dedım :)
canta guzel bence elbıssenın rengıde guzel canım benımde kuzenıme evlencek kasımda ınsallah guzel bır elbıse bulurum nısan elbısemı gıycektım dfugunde ama ıcıne gıremem sımdı cok dar ıdı kısa bır elbıse alıcam abıyeden hallıce
Wuhuuu hayırlı olsun
Bilmem, nasip kısmet
Sen test et bize de söyle
sov hayırlı olsun bakalım hemen olucakmı gorucez
benım bebek bebege daha benzemıyro ayol
bakalım görcez İNşallah hemen oluurr
çek ayakkabı da baya topukluymuşşş sen bu kadar giymezdin sankim
bakalım hayırlısı,
seninki daha mercimek kii neresi benzesin kıız, 6 haftalık olmuş bile
bi bu kadar daha olunca cinsiyetini görceksiniz dimi
Sovr benim Ous ta seninki gibi benle aynı boyda ya
Ayakkabıyı denerken ufaklık gel buraya bakim dedim
evet ınsallah hayırlısıyla 12 hafta streslı ya bır suru test var o hafta ıkılı zeka testlerı fılan falan
5+5 gun bugun
adama takıntı yaptırcannn kıızz
valla ben sallamıyorum artık istediğim gibi topukluyu giyip salınıyorum, o takıntı yapsın ben niye yapıyım
Bakim dedim ayna da ne kadar açılıyo aramız
Ben Ous yüzünden değil zaten o yokken de giymiyodum yürümesini beceremiyodum çokkına düğün dernek derken alışmaya başladım işte yavaş yavaş
valla kız çok güzel olmuşsun...elbiseyi çok beğendimm tabi senideee
ben ous öncesi severdim dolgu topuk olsun diğer daha inceleri olsun ama son 4 yıldır ous hayatımda olduğundan zorlanıyorum şimdi,
alışmışım düz ayakkabıya, orta boy işimi görüyo ama
bide insan rahata alışınca topukluyu pek aramıyo dediğin gibi düğün nişan falan olucak ta o zaman
gerçi o zamanalr daha riskli dans falan edileceği zaman yan yana komik durmakta var işin ucunda
en güzeli bayramlar diyim o zaman
ben ous öncesi severdim dolgu topuk olsun diğer daha inceleri olsun ama son 4 yıldır ous hayatımda olduğundan zorlanıyorum şimdi,
alışmışım düz ayakkabıya, orta boy işimi görüyo ama
bide insan rahata alışınca topukluyu pek aramıyo dediğin gibi düğün nişan falan olucak ta o zaman
gerçi o zamanalr daha riskli dans falan edileceği zaman yan yana komik durmakta var işin ucunda
en güzeli bayramlar diyim o zaman
Çok teşekkür ederim
Ama benim başım bağlı
Nikah ta dans olmuyo ya daha rahat davrandım
Yoksa gelin damat bizken dümdüz giymiştim bi d egelinlik uzun tabi ne giysen görünmüyo
Ous topuğun boyuna değil de elbisenin boyuna bozulur genelde ama ben müsade etmem, sonradan görmedi ya beni ve giyimimi..
bizde eşimle aynı boydayız..düğünde dahi babet giymiş insanım benndüğünlerde falan giymem topuklu..kınlarda eşim yokken öttürürüm amaa
evet bende kendiminkilerde dümdüzdü ayakkabılarımpembe sandaletim vardı kalpli gelinliğin altında
benim ousta diz üstünü çok geçince biraz bozulurr
hatta bayramda anneme gıcık oldum , bayramlaşmaya gittik kv lerle birlikte
elbisemde dizüstümden biraz daha kısa, annem demez mi elbisen kısa diye
kv de dedi, hayır kısa değil gayet hoş olmuş, neyse konu kapandı sonra herkes evlere dağıldık
ous un aklına geldi bak işte annnen bile dedi diye
içimden ne saydırdım anneme ertesi günde dedim bak senin yüzünden kavvga ettik
bişi diceksende ikimizken de,
Uzun abiye de veya gelinlikte sorun değil, biz evlenirken bende babet tarzı düz bişeyler giydim de
Şimdi başkasının düğününde uzun abiye vs. abartı geliyo bana hele de nikahsa kısa giyiniyorum o yüzden onun altına da babet kabak gibi görünür diye topuklu giyiniyorum
Ous düşünsün boy konusunu
evet bende kendiminkilerde dümdüzdü ayakkabılarımpembe sandaletim vardı kalpli gelinliğin altında
benim ousta diz üstünü çok geçince biraz bozulurr
hatta bayramda anneme gıcık oldum , bayramlaşmaya gittik kv lerle birlikte
elbisemde dizüstümden biraz daha kısa, annem demez mi elbisen kısa diye
kv de dedi, hayır kısa değil gayet hoş olmuş, neyse konu kapandı sonra herkes evlere dağıldık
ous un aklına geldi bak işte annnen bile dedi diye
içimden ne saydırdım anneme ertesi günde dedim bak senin yüzünden kavvga ettik
bişi diceksende ikimizken de,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?