09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende nişan abiyemi denedim de nikah için uygun olmaz gibi, abartı geldi bana giyen giyer de ben pek sevmem öyle
Böyle sade bişey daha iyi

bakalım görcez İNşallah hemen oluurr

çek ayakkabı da baya topukluymuşşş sen bu kadar giymezdin sankim

Aslında evet bu kadarla rahat edemiyorum ama nikah dediğin takı sırası dahil 1 saat sürüyo idare ederim
Bi de daha azını bulamadım bu rengin çok ta gezesim yoktu, zaten hep öyleyimdir fazla dolanmayı sevmem
Ayrıca bunun önü de hafif kalın ya böyle olunca sorun olmuyo, önü dümdüz arkası ince ve dimdik topukla ayak ucunda yürüyo gibi oluyorum o zaman işte fena oluyo

Sovr benim Ous ta seninki gibi benle aynı boyda ya
Ayakkabıyı denerken ufaklık gel buraya bakim dedim

bakalım hayırlısı,

seninki daha mercimek kii neresi benzesin kıız, 6 haftalık olmuş bile

bi bu kadar daha olunca cinsiyetini görceksiniz dimi

evet ınsallah hayırlısıyla 12 hafta streslı ya bır suru test var o hafta ıkılı zeka testlerı fılan falan
5+5 gun bugun

evet ınsallah hayırlısıyla 12 hafta streslı ya bır suru test var o hafta ıkılı zeka testlerı fılan falan
5+5 gun bugun

kendime doğru düzgün bi doktor bulmam lazım benimdee,

izmirdeki medical park benim eve yakın ama fiyatları nasıldır acaba birde önerilen bi doktor bulabilcemmi ki

bi sorayım araştırayım bari

adama takıntı yaptırcannn kıızz

valla ben sallamıyorum artık istediğim gibi topukluyu giyip salınıyorum, o takıntı yapsın ben niye yapıyım

Bakim dedim ayna da ne kadar açılıyo aramız

Ben Ous yüzünden değil zaten o yokken de giymiyodum yürümesini beceremiyodum çok kına düğün dernek derken alışmaya başladım işte yavaş yavaş

valla kız çok güzel olmuşsun...elbiseyi çok beğendimm tabi senideee

ben ous öncesi severdim dolgu topuk olsun diğer daha inceleri olsun ama son 4 yıldır ous hayatımda olduğundan zorlanıyorum şimdi,

alışmışım düz ayakkabıya, orta boy işimi görüyo ama

bide insan rahata alışınca topukluyu pek aramıyo dediğin gibi düğün nişan falan olucak ta o zaman

gerçi o zamanalr daha riskli dans falan edileceği zaman yan yana komik durmakta var işin ucunda

en güzeli bayramlar diyim o zaman

valla kız çok güzel olmuşsun...elbiseyi çok beğendimm tabi senideee

Çok teşekkür ederim
Ama benim başım bağlı

Nikah ta dans olmuyo ya daha rahat davrandım
Yoksa gelin damat bizken dümdüz giymiştim bi d egelinlik uzun tabi ne giysen görünmüyo

Ous topuğun boyuna değil de elbisenin boyuna bozulur genelde ama ben müsade etmem, sonradan görmedi ya beni ve giyimimi..

bizde eşimle aynı boydayız..düğünde dahi babet giymiş insanım benn düğünlerde falan giymem topuklu..kınlarda eşim yokken öttürürüm amaa

evet bende kendiminkilerde dümdüzdü ayakkabılarım pembe sandaletim vardı kalpli gelinliğin altında

benim ousta diz üstünü çok geçince biraz bozulurr

hatta bayramda anneme gıcık oldum , bayramlaşmaya gittik kv lerle birlikte

elbisemde dizüstümden biraz daha kısa, annem demez mi elbisen kısa diye

kv de dedi, hayır kısa değil gayet hoş olmuş, neyse konu kapandı sonra herkes evlere dağıldık

ous un aklına geldi bak işte annnen bile dedi diye

içimden ne saydırdım anneme ertesi günde dedim bak senin yüzünden kavvga ettik

bişi diceksende ikimizken de,

bizde eşimle aynı boydayız..düğünde dahi babet giymiş insanım benn düğünlerde falan giymem topuklu..kınlarda eşim yokken öttürürüm amaa

Uzun abiye de veya gelinlikte sorun değil, biz evlenirken bende babet tarzı düz bişeyler giydim de
Şimdi başkasının düğününde uzun abiye vs. abartı geliyo bana hele de nikahsa kısa giyiniyorum o yüzden onun altına da babet kabak gibi görünür diye topuklu giyiniyorum

Ous düşünsün boy konusunu

Evet benim de büyük ablam biraz dikkat eder öyle şeylere
O diyince Ous'un işine gelir ama ablam genelde bana der diye Ous'un haberi yok
İlk zamanlar saf gibi kendim anlatıyodum baktım kendine yandaş topluyo daha demedim
Beğeniyosam giyiniyorum ki ben dikkatli olduğumu düşünüyorum bu konuda yeterince.

ayy aynenn dün bizde arkadaşın düğününe gittik..elbise giydim diz üstü...valla altına toğuklu giydim banane yaniii

amann anneler işte..bizde geçen yemeğe gittikk annemlere..bende askılı tunik altınada tayt giydim..annem demesini eşimin yanında böle dışarı çıkma evli kadınsın diye..
ulenn ben öle gidiyorrdum alışverişe, pikniğe falan...eşimin gözüne soktu yanii..şimdi giyme diyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…