09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynen şortta giyerim etekte elbisede ama hepsinde bi düneim vardır çevreme uygunluğuna tabiki dikkat ederim

geliyoz 30 a artık o kadarını da kendimiz bilelimm ,gereksiz muhabbetler işte

Benim büyük ablam annemden daha sıkıcıdır
Sanki o bizim annemiz, onla daha çok kuşak farkı var gibi
Bi kızı var ablamın anneanne ya sen böyle değilsin bu annem kime çekmiş diyo garibim

işte adamların ağzına laf veriyorlarr

kv yapsa aynı şeyi içimden etmediğim küfür kalmaz dışımdan da baya stem ederimm

kendi annem olunca tabii bıdı bıdı söylenip susuyorum

Benim büyük ablam annemden daha sıkıcıdır
Sanki o bizim annemiz, onla daha çok kuşak farkı var gibi
Bi kızı var ablamın anneanne ya sen böyle değilsin bu annem kime çekmiş diyo garibim

yazık yaaa

neyseki teyzesi bol, anne gibi olmasa da sanki herkesin kafa yapısı birmi annesiyle teyzeleriyle sırdaş olur artık

kendime doğru düzgün bi doktor bulmam lazım benimdee,

izmirdeki medical park benim eve yakın ama fiyatları nasıldır acaba birde önerilen bi doktor bulabilcemmi ki

bi sorayım araştırayım bari

mecical parklarda ssk gecmıyor sanırım :S dogumalarda

aynen şortta giyerim etekte elbisede ama hepsinde bi düneim vardır çevreme uygunluğuna tabiki dikkat ederim

geliyoz 30 a artık o kadarını da kendimiz bilelimm ,gereksiz muhabbetler işte

Hayır bi de bende bi huy var
Ous ta çok iyi bilir
Biri bana yapma etme derse ben inadına yaparım
Rica etse belki ortayı bulmaya çalışırım ama karar bana ait olmalı
İlk zamanlar havaya girmişti de sonra söndürdüm

Aynen kaç yaşında insanlarız hangi ortamda ne giyeceğimizi kendimiz biliriz ki sanki sürpriz olmuş gibi davranmalarını anlamıyorum onlar beni istemeye geldiğinde bile bu tarz bi elbise vardı üstümde, öncesinde de vardır da yani aile arasında bile giydim desem ki ailesi laf eder diye yapıyo..

Aman bana ne , birgün kapanırsam da o kendi isteğimle olur mini de giymem misal

yazık yaaa

neyseki teyzesi bol, anne gibi olmasa da sanki herkesin kafa yapısı birmi annesiyle teyzeleriyle sırdaş olur artık

Ben ve diğer 2 teyzesi ablama kızıyoruz zaten
Hele ben en küçüğüm ya daha çok çektim ablamdan bana çok bakmış hakkı da çok ama tutucu işte
Bişey olunca bize söylüyo zaten yeğenim
Hemen ablama 3 tane ayrı ayrı tel geliyo bizde :102: çocuk geziye gidecekmiş niye izin vermiyosun, bu kadar sıkma, öğretmeni var bişey olmaz

( ablam çok evhamlı biri, bi de panik atağı var, koruma hissiyle yapıyo bunları ama ergen çocuğa ters tepiyo asi kız oluyo çocuk )

mecical parklarda ssk gecmıyor sanırım :S dogumalarda

gidip görüşmedim ki hiç bilmiyorum cute niye yaa ne saçma

birde benim eşimin işyerinin anlaşması var personeli %40 indirim alıyo

tabi şartlamadım kendimi güzel bi hastane birde doktoru bulabilirsem orda devam ederim , arabayla 4-5 dk falan çünkü

bakalım bi gelsin de sıpa

Günaydın hoş geldin naber

iyiydir canım ne olsun
bugün asyamın doğum günü
iş çıkışı kutlamayı düşünüyoruz
annemlere söledim gelemeyeceklermiş
ousa dedim sizinkilere söylemeyelim onlarında işi vardır kendi aramızda kutlayalım dedim oda hemn tavır aldı sizinkilerin olabiler bizimkiler işi olmaya bilir dedi
bende geri adım attım aileme sitem ettimde ondan öle söledim çağır dedim ama bilesin böle de çok içime sinmeyecek dedim

eeee sizlerde ne var ne yok

medical park bahcelıevlerde ssk gecmıyor dogumalrda msela hatat muaynelerı bıle cok pahalı 110 tl
ama cemkırıp bu kadar para alamazsnız dıye ortalıgı alayag kaldırırsanız benım ıs arkadaslarım gıbı 25 tl muayne olursun
ama testler ve dogumlar pahalşı
3 gun acıl bolumunde yatmıstım erken dogum sancılarından oturu 6 ayllıkken
1800 tl fatura cıkmıstı

Eşin haklı aslında
Ya iki aileye de söylemeyeceksiniz ya ikisine de söyleyeceksiniz. Çifte standart denir yoksa buna
Keşke çaktırmadan sorsaydın bi önce sizinkiler müsait mi diye, ona göre Ous'un ailesini de arardınız
Neyse artık hayırlısı

Doğum günü kutlu ve mutlu olsun nice yıllara sizlerle birlikte inşallah

Bi soru daha o elbisenin üstüne saç nasıl olmalı
Hafif dağınık bi topuz düşünüyorum

Kınada da at kuyruğu

oha cidden yaa o zaman başka hastane düşüneyim ben , bide ıvır zıbır birsürü test var dimi

110 tl de çok pahalıymış, araştırmak lazım bakalım hiç kadın doğum a doktora gitmedim pek cahilimm

soruşturayım biraz bakalım

Günaydın herkese, tatil bitti ve bugün iş başı :) Nasıl herkes iyi mi?
gel buray gel
Bi soru daha o elbisenin üstüne saç nasıl olmalı
Hafif dağınık bi topuz düşünüyorum

Kınada da at kuyruğu

bence dagınık onlerı de dagnık topuz hos olur at kuyrugu ben sevmıyorum ya sac ortadan kayboluyor bakınca
ne bılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…