Evet benim de büyük ablam biraz dikkat eder öyle şeylere
O diyince Ous'un işine gelir ama ablam genelde bana der diye Ous'un haberi yok
İlk zamanlar saf gibi kendim anlatıyodumbaktım kendine yandaş topluyo daha demedim
Beğeniyosam giyiniyorum ki ben dikkatli olduğumu düşünüyorum bu konuda yeterince.
ayy aynenn dün bizde arkadaşın düğününe gittik..elbise giydim diz üstü...valla altına toğuklu giydim banane yaniii
amann anneler işte..bizde geçen yemeğe gittikk annemlere..bende askılı tunik altınada tayt giydim..annem demesini eşimin yanında böle dışarı çıkma evli kadınsın diye..
ulenn ben öle gidiyorrdum alışverişe, pikniğe falan...eşimin gözüne soktu yanii..şimdi giyme diyorrr
Benim büyük ablam annemden daha sıkıcıdır
Sanki o bizim annemiz, onla daha çok kuşak farkı var gibi
Bi kızı var ablamın anneanne ya sen böyle değilsin bu annem kime çekmiş diyo garibim
kendime doğru düzgün bi doktor bulmam lazım benimdee,
izmirdeki medical park benim eve yakın ama fiyatları nasıldır acaba birde önerilen bi doktor bulabilcemmi ki
bi sorayım araştırayım bari
aynen şortta giyerim etekte elbisede ama hepsinde bi düneim vardır çevreme uygunluğuna tabiki dikkat ederim
geliyoz 30 a artık o kadarını da kendimiz bilelimm ,gereksiz muhabbetler işte
yazık yaaa
neyseki teyzesi bol, anne gibi olmasa da sanki herkesin kafa yapısı birmi annesiyle teyzeleriyle sırdaş olur artık
günyadın hanımlar ne olmuş kk ya ortada toplanmışız
mecical parklarda ssk gecmıyor sanırım :S dogumalarda
Günaydın hoş geldin naber
iyiydir canım ne olsun
bugün asyamın doğum günü
iş çıkışı kutlamayı düşünüyoruz
annemlere söledim gelemeyeceklermiş
ousa dedim sizinkilere söylemeyelim onlarında işi vardır kendi aramızda kutlayalım dedim oda hemn tavır aldı sizinkilerin olabiler bizimkiler işi olmaya bilir dedi
bende geri adım attım aileme sitem ettimde ondan öle söledim çağır dedim ama bilesin böle de çok içime sinmeyecek dedim
eeee sizlerde ne var ne yok
Günaydın herkese, tatil bitti ve bugün iş başı :) Nasıl herkes iyi mi?
medical park bahcelıevlerde ssk gecmıyor dogumalrda msela hatat muaynelerı bıle cok pahalı 110 tl
ama cemkırıp bu kadar para alamazsnız dıye ortalıgı alayag kaldırırsanız benım ıs arkadaslarım gıbı 25 tl muayne olursun
ama testler ve dogumlar pahalşı
3 gun acıl bolumunde yatmıstım erken dogum sancılarından oturu 6 ayllıkken
1800 tl fatura cıkmıstı
Bi soru daha o elbisenin üstüne saç nasıl olmalı
Hafif dağınık bi topuz düşünüyorum
Kınada da at kuyruğu
kesinlikke dümdüz toplanmış atb kuyruğu güzel olur o elbisenin üstüne...
gel buray gelGünaydın herkese, tatil bitti ve bugün iş başı :) Nasıl herkes iyi mi?
Bi soru daha o elbisenin üstüne saç nasıl olmalı
Hafif dağınık bi topuz düşünüyorum
Kınada da at kuyruğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?