09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam kızlarr

KK ya ne oldu böyle yazılar ortada çıkıyor, konuların başlıkları görünmüyor

evet yaaaa ne kadar tenha bugün herkes pazartesi sendromunda mı

gofreeettt ben bebek yapmaya başladımmm

valla elbisen tam nikahlık çekk ben çok beğendimm uyj mda güzel olmuşşş

bitek saç olarak düşündüğünün tersini yapabilirsin

valla elbisen tam nikahlık çekk ben çok beğendimm uyj mda güzel olmuşşş

bitek saç olarak düşündüğünün tersini yapabilirsin

Biliyo musun sadece dün çıktım baktım Ousla anında elbise ayakkabı aldık döndük iyi de oldu ben çok sevmiyorum dolanmayı
Çabucak bulduğuma sevindim

Saç konusunda kararsızım yoksa bi gün salık mı yapsam bari

Nikahta uzun abiye tarzı şeyler sevmiyorum ben
Kokteyl filanda değil
Böyle iyi işte
Yengeyim diye afilli çanta aldım elime yoksa çok yakın biri olmasa onu da sade seçerdim

Nikahta uzun abiye tarzı şeyler sevmiyorum ben
Kokteyl filanda değil
Böyle iyi işte
Yengeyim diye afilli çanta aldım elime yoksa çok yakın biri olmasa onu da sade seçerdim

evet hani düğüm olsa giyilir de nikahta gerek yok bencede , saçınla makyajınla tamamlarsın zaten

bende sevmem pek şaşaalı giyinmeyi de , evlenince daha bi özen gösteriyorum mecburen

mecbur gibi hissettiriyorlar bide insanı

beraberrr yapalımmmmm benim 3.denememm ama yine tutmadı galibaaa

benim daha ilk ay bakalım adet tarihim ayın 4 ü eylülün 4 ünde belli olucak

İnşiallh tutar bakalım , insan umutlanınca çok aceleci oluyor hemen olsun diye

Umarım seninki de tutar

folik aside bile daha 3 gün önce başladım aniden heves yaptık karar verdik

bide psikolojik sanırım insan kendini daha çok dinliyor halbuki 3-5 günde bişi belli olmaz , belirtilerimizi yazarız burdan o zaman

bekle bakalım belki de tutmuştur

Aynen önceden o kadar sallamazdım ben yeni gelinsin diye diye beklenti içine girdiklerini belli ettiriyorlar
Eskimedim mi daha ben

Nişan düğün gibi oldu
Kalabalıktı herkesi çağırdılar çünkü, düğün salonunda yapıldı onda krem bi abiye giydim uzun mesela

benimde haftaya pazartesi adet tarihim yada salı olsun..1 gün gecikme olabiliyor çünkü..
çok stres yapma..yoksa olmuyor...
bende folik asite başladım ama içmiyorum doğru düzgün yaa..hep unutuyorummm

benimde haftaya pazartesi adet tarihim yada salı olsun..1 gün gecikme olabiliyor çünkü..
çok stres yapma..yoksa olmuyor...
bende folik asite başladım ama içmiyorum doğru düzgün yaa..hep unutuyorummm

bakalım hayırlısı, bende ilk doktora gittim fokil asit verdi reçeteye yazmadı bi broşür verdi folik asit markası

eczaneye bi gittim 38 tl dedi yuhh dedimm folbiol yokmu kaç lira dedim var 1,5 lira dedi

bu doktorla ilaç firması anlaşmalı mı neden bunu almamı istiyor dedim bilemem dedi, doktoruı kötülemek istemedi

aldım folbiolu çıktım , şimdi ilk heves düzenli kullanıyorum bakalım, İnşallah bekletmez ,

çocuk yap sonra eskirsinn ben yapıyom ya herkes yapsın istiyom

ben lk evlendiğimde de tüm bekarlaı evlendirmek için psikolojik baskı uygulamıştım

herkesin başı yansın düşüncesi sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…