09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hiç detaya girmeyi sevmem bu konularda ama
Beni yoranı bende yorarım
Bu yüzden biraz çeki düzen veriyor kendisine
Yoksa senin ki gibi biraz uyuz, bu düzelmiş hali sayılır

Erkenden kastım bu aslında biz 2 yıl sevgililik dönemi yaşadık bununda 15 ayı askerdi yanı
Görme fırsatım olmadı belki de diye düşünüyorum
Erkenden kastım yaşım değil
Ama nasip işte oldu bitti, yaşayıp göreceğiz iyi mi oldu kötü mü
Henüz erken..

tabi cnm yıllarla belirlemek yanlış yaşanmışlıklar ve hissedilenler önemlii

olsun belki kaza maza olurrr

tabi cnm yıllarla belirlemek yanlış yaşanmışlıklar ve hissedilenler önemlii

olsun belki kaza maza olurrr

Ous ta bi kaza bekliyo
Ama sanmıyorum millet kaç ay deniyo nasıl uğraşıyoda Allah nasip ederse oluyo, ille de olmuyo yani
Neyse büyük konuşmayayım da seneye yaza diyorum ben herşey planladığımız gibi giderse
Ocak zammı bi gelsin de

Ben biliyorum dini kitaplar yazıyo dimi
Elmalılı Hamdi Yazarın kitabı Sabahla XX kupona diye reklam çıkıyodu önceden

Ben biliyorum dini kitaplar yazıyo dimi
Elmalılı Hamdi Yazarın kitabı Sabahla XX kupona diye reklam çıkıyodu önceden

evet o Kuran-ı kerim meallei falan oluyo o

amann ççekk sende sanki zamn 1-2 bin tl falan olcakta , 100-200 tl ile neyi kurtarcann

tabisi sizin bilceğiniz işte hani zamı bahane ettin ya ondan diyesim geldiii

evet o Kuran-ı kerim meallei falan oluyo o

amann ççekk sende sanki zamn 1-2 bin tl falan olcakta , 100-200 tl ile neyi kurtarcann

tabisi sizin bilceğiniz işte hani zamı bahane ettin ya ondan diyesim geldiii

Yok öyle değil
Aslında bizim olay karışık
Ous'un da pozisyon değişme gibi bi durum var
Öyle olursa daha iyi bi artış olacak
Olursa ben çalışmasam bile geçiniriz ama ben kararsızım

Ben çalışmayı seviyorum, evde durmaya da alışık değilim
Yine çalışayım desem de annelerimiz uzak
Araba alırsak bi umut çocuğu bırak-al yaparız
Duruma göre bakacağız yani biraz da ya ev değişme ( annemlere yakın bir yere ) ya araba alma şeklinde

İstanbul'un trafiği sizin oralar gibi değil maalesfe sovr
Biz bile zor gelip gidiyoken işe + bi de çocuk olursa onu taaa annemlere bırkamak almak başlı başına bi iş olur
Ya ev taşıyacaz o tarafa ( ki bu düşük bi ihtimal ) ya da araba alacağız, çocuğu anneme bırakıp ordan işe gideceğiz

Hesaplara göre Ocak ta uygun bi araba parası birikiyodu da
Evdeki hesap çarşıya uymadı
Ocak ta olmuyo yaza belki, bu yüzden erteliyorum
Zam olursa biraz daha rahtlarız tabi
Çünkü ev zaten kredi, bi de araba için kredi ödemek istemiyorum ne olur ne olmaz

doğru söylüyosun çocuğua bakacak kişi durumu en önemli olayy,

o olayı düzene sokmadan kalkışmak çocuğa da zarar, ben en azından yakınım

ki birde biz ev alma olayını 2-3 sonraya ertelediğimiz için , zoraki borca sokacak bi dururmumuz yok,

e kiramızda bi ev kredisi kadar değil tabi düşükk

neysee olur elbettt

çek sen doğur ben aylık 1000 telaya bakarım çocüüne..
benimkine arkadaş olur hem geçinir gideriz

Sen ilk yıllar kendin bakmak istiyosun
Bende öyle düşünmüştüm de bizimkilerle semt farkımız var sonra da çocuk büyüyecek okul çağı gelecek
Asıl o zaman evde olmam lazım neden dersen bizim semtte bi okula gidecek, onu okula bırakıp alma servise versek bile evde kimse olmayacak ? Ne anneannesi ne babaannesi yakın..

Ya taşınacağız yakına ya da ilk 5 yıl anneannesi bakacak , arabayla götürüp getireceğiz
Sonra okula başlayınca ben muhtemelen işyeri saatlerini ayarlayamazsam evde olmak zorunda kalacağım
Ben burda yeni olmasam şimdi bile ayarlardı bence, o zaman kadar kalırsam bi sorun olmazsa ayarlarla gibime geliyo 4-5 gibi çıkmak kaydıyla tabi daha erkeni mümkün olmaz

Olmayan çocuğu okula yazdırdım bu gidişle evlendiririm de ben böyleyim işte bazı şeyler netleşmezse rahat edemiyorum

haklısın taşınmak ayrı dert ki kendi evinizz büyük ihtimal öyle bişi yapmazsınız ,

öyle bi durumu işyeri bile kabul etmeyebilir yada en kötü işyeri değişikliği evine yakın bi yerr

amaaan dediğin gibi nerelere daldıkk o zamanlar gelsin düşünülür elbet ama ev kredisinin bitmesine çok var dimi çek

Satıp ordan ev almak lazım ama çok zor tabi ev fiyatları fırladı bizimki ikinci el oldu artık
Bi de annemlerin semtinde daha pahalı evler, yoksa şimdiden halletmek isterdim bu ev durumunu

Güzel bi firma burdan ayrılmak istemem, ayrılırsam da galiba çocuk için olur o evde dururum bi süre
Küçükken annemlerden başkasına teslim edemem de
Okul çağına gelince mecburi evde bakılmalı ya, o zamana kadar maaşımda iyileşme olur bakıcı tutarım belki
Çocuk kendini ifade edebildikten sonra bakıcıya bırakabilirim yani ama bebekken olmaz
Eğer allah birgün bana da evlat nasip ederse tabi

Evet 6 yıl var daha krediye

Yani çocuk okul çağına gelince bizim kredi bitmiş oluyo
O zaman duruma göre tabi ya çalışırım ya çalışmam
Ya ben çalışma taraftarıyım nedense babamdan bile para almazdım Ous'tan hiç alamam gibi geliyo
Alışkanlık olmuş bende bu:26:

vay hayın ben senin çocüüne baktımda sen mi vermiyon
benim bakımımla büyüyen çocükler owfor kembiiriçte okuyolar büyüynce beee

Onu da kendin gibi cadı ferhunde yaparsın hiç lafımız geçmez akşamdan akşama görecez zaten çocuğu
dili senin gibi burdan köye yol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…