nemı acaba hamılemı ya
banlanmıs nereden ogrenıcez sımdı??
senin anlattığın gibi durumda olan bir arkadaşım var o da şikayetçi bu tarz durumlardan
ama eşinin tarzı buysa değişmez çek, benim o arkadaşımda 8 yıl flört etti sonra evlendi,3 yıldır evliler
şimdi de şikayet ediyor dedim 8 yıldır aklın nerdeydi, birde alışkanlıkta oluyor bu durum erkekte
ama yapısı öyleyse değişmez
Hiç detaya girmeyi sevmem bu konularda ama
Beni yoranı bende yorarım
Bu yüzden biraz çeki düzen veriyor kendisine
Yoksa senin ki gibi biraz uyuz, bu düzelmiş hali sayılır
Erkenden kastım bu aslında biz 2 yıl sevgililik dönemi yaşadık bununda 15 ayı askerdi yanı
Görme fırsatım olmadı belki de diye düşünüyorum
Erkenden kastım yaşım değil
Ama nasip işte oldu bitti, yaşayıp göreceğiz iyi mi oldu kötü mü
Henüz erken..
İnşallh true hayırlısı
cute elmalı diyince aklıma Elmalılı Hamdi yazar geldii bilirmisiniz bilmem
tabi cnm yıllarla belirlemek yanlış yaşanmışlıklar ve hissedilenler önemlii
olsun belki kaza maza olurrr
Ous ta bi kaza bekliyo
Ama sanmıyorum millet kaç ay deniyo nasıl uğraşıyoda Allah nasip ederse oluyo, ille de olmuyo yani
Neyse büyük konuşmayayım da seneye yaza diyorum ben herşey planladığımız gibi giderse
Ocak zammı bi gelsin de
Ben biliyorum dini kitaplar yazıyo dimi
Elmalılı Hamdi Yazarın kitabı Sabahla XX kupona diye reklam çıkıyodu önceden
evet o Kuran-ı kerim meallei falan oluyo o
amann ççekk sende sanki zamn 1-2 bin tl falan olcakta , 100-200 tl ile neyi kurtarcann
tabisi sizin bilceğiniz işte hani zamı bahane ettin ya ondan diyesim geldiii
doğru söylüyosun çocuğua bakacak kişi durumu en önemli olayy,
o olayı düzene sokmadan kalkışmak çocuğa da zarar, ben en azından yakınım
ki birde biz ev alma olayını 2-3 sonraya ertelediğimiz için , zoraki borca sokacak bi dururmumuz yok,
e kiramızda bi ev kredisi kadar değil tabi düşükk
neysee olur elbettt
çek sen doğur ben aylık 1000 telaya bakarım çocüüne..
benimkine arkadaş olur hem geçinir gideriz
Sen ilk yıllar kendin bakmak istiyosun
Bende öyle düşünmüştüm de bizimkilerle semt farkımız var sonra da çocuk büyüyecek okul çağı gelecek
Asıl o zaman evde olmam lazım neden dersen bizim semtte bi okula gidecek, onu okula bırakıp alma servise versek bile evde kimse olmayacak ? Ne anneannesi ne babaannesi yakın..
Ya taşınacağız yakına ya da ilk 5 yıl anneannesi bakacak , arabayla götürüp getireceğiz
Sonra okula başlayınca ben muhtemelen işyeri saatlerini ayarlayamazsam evde olmak zorunda kalacağım
Ben burda yeni olmasam şimdi bile ayarlardı bence, o zaman kadar kalırsam bi sorun olmazsa ayarlarla gibime geliyo 4-5 gibi çıkmak kaydıyla tabi daha erkeni mümkün olmaz
Olmayan çocuğu okula yazdırdım bu gidişle evlendiririm deben böyleyim işte bazı şeyler netleşmezse rahat edemiyorum
haklısın taşınmak ayrı dert ki kendi evinizz büyük ihtimal öyle bişi yapmazsınız ,
öyle bi durumu işyeri bile kabul etmeyebilir yada en kötü işyeri değişikliği evine yakın bi yerr
amaaan dediğin gibi nerelere daldıkk o zamanlar gelsin düşünülür elbet ama ev kredisinin bitmesine çok var dimi çek
Kurda kuzu mu teslim edyeim yani
Hemde üstüne para verip
E yok artık
Saflığımızın da bi sınırı var dimi
vay hayın ben senin çocüüne baktımda sen mi vermiyon
benim bakımımla büyüyen çocükler owfor kembiiriçte okuyolar büyüynce beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?