09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çek soru aklıma geldi. bazen seni tam çözemiyorum evlenmesemde olurmuş tarzı konuşuyorsn ya merak ettim. ben boşanmama rağmen iyiki evlenmişim bu duyguyu hissetmişim diyorum. duygu derken aynı evi paylaşmak. gerçekten güvenmek ve gerçekten sevilmek. ben çok şüpheciyim çnkü erkeklere asla inanmıyorum nedense. ama ona inanmıştım. buda başka yerden olmadı orası ayrı.

elbisen çok güzel canım. ayakkabın ne renk ama onu anlamadım?

ziboş geçmiş olsun canım. nazar nazar. bi dua okut kurşun döktür sen.

Benim evlendiğimi duyan şok oluyo zaten
Ben yapı itibariyle pek evliliği hayal eden biri değildim özgürlüğüme çok düşkünüm
Çok büyük pişmanlıklarım yok belki ama arada tabi ki sorunlar olduğunda acaba erken mi evlendim diyorum
Aslına bakarsan herşey kısmet 2 sene sonra evlensem de yine ne yaşayacaksam yaşardım

Teşekkür ederim, elbise ile hemen hemen aynı çok az daha açık sanırım tonu

geçmiş olsun ziboşşş , nazar mı değiyoo kızz

sürekli bi tarafında bişiler çıkıyo bi okut

canım plusta 90 tane var...günde 3 tane..ama ben hep unutuom yaa..bugün iş yrine getirmemişim mesela..
kaç ay kullanacaksın bilmiyorum ama ya bi tane dha al işyernde dursun. yada evden yarısını getr hep kalsın. sabah evden çıkmadan unutursan işte içersin tamamlarsın. hem bebek gelişimi hemde anne için önemli atlamamnızı tavsiye ederim.

eşin konusunda da şanslısın bnce. evde senin sözn geçiyo gibi. çok mutlu ol
hepimiz olalımmm

valla çek ben evlilikle ilgili düzenimi kurdum ama hala yadırgıyorum

mesela eve girerken bu ev benim mi diye bocalıyorum tam anlamıyla adapte olamadım

bazen ousa bakınca ben bu adamla evlendimmi diye düşünüyorum

eve alıştım evlililiğe de ama

bu tarz düşünceler hergün bikaç kere geliyor aklıma

İnşallh true hayırlısı

cute elmalı diyince aklıma Elmalılı Hamdi yazar geldii bilirmisiniz bilmem

nemı acaba hamılemı ya
banlanmıs nereden ogrenıcez sımdı??

eşin konusunda da şanslısın bnce. evde senin sözn geçiyo gibi. çok mutlu ol
hepimiz olalımmm

Bakma baskın bi karakter olabilirim ama bu da yoruyor insanı
Bazı şeyler söylenmeden yapılırsa makbuldür
Amin inşallah, tek derdimiz bu kadar olur umarım

Benim ilk 6 ay gibi bi süre öyle durumlar oluyordu da şimdi yok
Ben daha çok 'ben bile evlendim vay be' ' bu bi rüya mı' 'uyanınca burası neresi' gibi durumlar içine girerdim..
Onlar geçti de aman iki kız kardeş bile çekişip dururken farklı ailelerden gelen 2 karakter mi çekişmeyecek
Arada bunları sorun ediyorum işte
Artık birbirimize alışmamız leb demeden leblebiyi anlamamız lazım diye düşünüyorum ama bakalım
Leb leblebi durumuna kadar da çocuk düşünmüyorum
Galiba bu gidişle anne olamıycim :18:

senin anlattığın gibi durumda olan bir arkadaşım var o da şikayetçi bu tarz durumlardan

ama eşinin tarzı buysa değişmez çek, benim o arkadaşımda 8 yıl flört etti sonra evlendi,3 yıldır evliler

şimdi de şikayet ediyor dedim 8 yıldır aklın nerdeydi, birde alışkanlıkta oluyor bu durum erkekte

ama yapısı öyleyse değişmez gerçi dediğim arkadaşımın eşinin durumu biraz abartıı çocuk gibi artık,

ama ark da o durumu gözünde o kadar bütyütmüşki çoğu erkekte olan iyi taraflarını görmüyor

Son düzenleme:

senin anlattığın gibi durumda olan bir arkadaşım var o da şikayetçi bu tarz durumlardan

ama eşinin tarzı buysa değişmez çek, benim o arkadaşımda 8 yıl flört etti sonra evlendi,3 yıldır evliler

şimdi de şikayet ediyor dedim 8 yıldır aklın nerdeydi, birde alışkanlıkta oluyor bu durum erkekte

ama yapısı öyleyse değişmez, gerçi dediğim arkadaşımın eşinin durumu biraz abartıı çocuk gibi artık,

ama ark da o durumu gözünde o kadar bütyütmüşki çoğu erkekte olan iyi taraflarını görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…