bakalım hayırlısı, bende ilk doktora gittim fokil asit verdi reçeteye yazmadı bi broşür verdi folik asit markası
eczaneye bi gittim 38 tl dedi yuhh dedimm folbiol yokmu kaç lira dedim var 1,5 lira dedi
bu doktorla ilaç firması anlaşmalı mı neden bunu almamı istiyor dedim bilemem dedi, doktoruı kötülemek istemedi
aldım folbiolu çıktım , şimdi ilk heves düzenli kullanıyorum bakalım, İnşallah bekletmez ,
benimm folic pluss 17 tl...bende bir daha folibol alayım ucuzmuşşş
whuuu güzel olmuşsunuz nişandan çok düğün gibi olmuşşş
kıskanmıştır görümcennn , kıskananlar çatlasınnn
folic plus alırken aklıma gelmemişti, onda daha farklı vitaminler var sanırım , tabi bilene sormak lazım
ama benim etrafımdaki herkes folbiol kullanıyor
Ama ortam öyleydi
Ous ve halası beni ikna etti hatta ben masumum
Zaten girer girmez yeni elbisemi aldın bakim dediler poşetle gitmiştim orda giyinmek için işten çıkıp gittim çünkü
Yok dedim krem abiyemi çantaya koydum yolda kırışmasın diye
Abimin düğününden bu he, o çanta da bu elbisenin çantasıydı işte
Ama Ous giyinmişti kravatı aynı renk ya
Görümcemle kuzeniyle kaş göz yapıyodu ay aynı olmuşlar diye
hamile kalınca folic plus içerim...şimdi bende folibol alayoım o zaman..
17 tl nerde 1,5 tl nerde...
selam kızlar. çek süper olmuşsun nişanda.
sovr hayırlı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin. bebk topiği olursa gelmem la ben buraya oln var olmayan var
sovr hayırlı olsun canım. Allah gönlünüze göre versin. bebk topiği olursa gelmem la ben buraya oln var olmayan var
olabilir aslında , bende öyle yapim barii
ay biliyorum o karş gözlerini anlatmıştın
halbuki aynı olmak eşler arasındaki uyum için herkesin yaptığı bişi
kendi akıllarına gelmediğinden kaş göze girişiyolarr
çek evlenmesemde olurmuş mu diyosun, yoksa iyiki evlenmişmiyim diyosun<**
Aslında ben yine sade bişey bakıyodum
Erkene aldılar nişanı
Bende çalışıyodum
Bakmadım bişey zaten üşeniyorum biliyosunuz
Bi de halası dmeişti bizim taraf önem verir benim bekar kızım bile giyecek bakarlar sne yeni gelinsin giy elbiseni
Ous ta istiyodu giydim aman bi de elbise bakamadım
Öte yandan bu dediği bekar kız ve görümce ben ufak çaplı bi nişan yaptım sadece çok yakınları çağırıdm dernekte
İkisi de kuyruklu abiye giymiştibenim nişanlığım daha sadeydi
Hani ufacık yerde böyle giyiniyolar düğün slaonunda ne giymezler bende giyiyim bari madem bu kadar abartıya düşkünler dedim
Ne olduysa aynı zamanda görümcemin kankisi olan bu bekar kız sade siyah süper mini bi elbise giymişti bu sefer
evlendik insanların hava attıkları bi obje olduk resmen
ben kendimle bu kadar hava atmıyorum yeminleee
elaleme gösteriş için yapılan herşeye karşıyımmm
takıldım ben kuzum ayıpsın sende hemen meyilliymişsinsağol piyo hayırlısııı
yok yok burda konuşmayız bebek topiklerine dalarız ara sıra
ama burayıo bırakmayız bura benim ilk göz ağrım sayılıırrr her daimm bekçisiyim buranın
est isyanım ya deme öyle. kader kısmet bu işler. sıkıntı yaparsan geç olur asıl. sen çocuk iççin değil zevk alarak yap o da gelir zaten :) kızlar folbiol plus ile folbiol un farkı var. plusta farklı bi vitaminmi bişimi ne olması lazım. eczacıdan bile öğrenebilirsiniz farkı. 15 tl az vereceksinz diye Allah korusun bişeyinizi eksik etmeyin . folbiolda bi dolu var zaten ama plus ta kaç tne var bilmyorm.sanki kalabiliozda hamile...
baya beceriksiz çıktık biz..3 ayda olmadı yahuuu
mantıklı ama kuzum ya..parayı havadan bulmuoz yanii
takıldım ben kuzum ayıpsın sende hemen meyilliymişsinama oralar çok eğitici ve öğretici. tabi saçma şeylerde var ama duyduğunu araştırıp onayladıktan snra inanacaksın.
est isyanım ya deme öyle. kader kısmet bu işler. sıkıntı yaparsan geç olur asıl. sen çocuk iççin değil zevk alarak yap o da gelir zaten :) kızlar folbiol plus ile folbiol un farkı var. plusta farklı bi vitaminmi bişimi ne olması lazım. eczacıdan bile öğrenebilirsiniz farkı. 15 tl az vereceksinz diye Allah korusun bişeyinizi eksik etmeyin . folbiolda bi dolu var zaten ama plus ta kaç tne var bilmyorm.
cumartesi günü apt. düştüm ve sağ ayak baş parmağımı çatlattım kızlar
evdeyim çatıyorum
parmağım yarı alçılı
aksilik mi nazar mı bilmiyorum
çarşamba günü gözümde kirpik çıkmıştı içte biliyorsunuz
cumartesi günü apt. düştüm ve sağ ayak baş parmağımı çatlattım kızlar
evdeyim çatıyorum
parmağım yarı alçılı
aksilik mi nazar mı bilmiyorum
çarşamba günü gözümde kirpik çıkmıştı içte biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?