09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

herkes bişicikler yazmış çek tek banlanan sen olmazdın da ,

erkencisin bu aralar

Ben genelde geç geliyorum 9 da gelmem gerekirken buçuğu buluyo
Çünkü Ousların işyeri binasını Ous açıyo erken geliyo ben uyuyodum öyle uykuda kalıyodum arasa bile
Bu hafta sekreter de yok ya garanti olsun diyorum gecikmemek için Ousla geliyorum

Elmayracım hoşgeldin.

Bu sefer gerçekten özlettin. Bir daha uslu dur yoksa yönetim seni yıllık izne çıkaracakmış

Tatilde olmana sevindim, bir güzel dinlenmişsindir. Neler yaptın yokluğumuzda?

Alttan sinsi sinsi bakıyordun ama sesin çıkmıyordu

Neyse, tekrardan geçmiş olsun. Bak sana bir hoşgeldin diyen bile olmamış. Kapattır bu topiği sen en iyisi, nankör bunların hepsi

bız kendısıne hosgeldın dıcez 1 aydır tepkısız yazmalara doyduk :)

elmoş cezalı bizi bırakıp gittiği için gönlümüzü alacka yok öyle hoş geldin felan....

bu arada akşam giydinmi pazenini ıslattınmı

jeep alıcakmı kocan :)

elmoş cezalı bizi bırakıp gittiği için gönlümüzü alacka yok öyle hoş geldin felan....

bu arada akşam giydinmi pazenini ıslattınmı

jeep alıcakmı kocan :)

Çok uykum vardı giyemedim, belki hafta sonu Ayrıca jeepten vazgeçtim, el arabası aldırcam ben jeep kullanamam ehliyetim yok

günaydınn hanımlarr

elmayra geçmiş olsun..Allah br daha düşürmesi mapus damlarınaa

günaydın kızlar hepinizeee. elm hoşgeldinya laa. gözümüz yollarda kaldı. hele şu 16 sından sonra zaman geçmek bilmedi hergüns eni sayıklar olduk valla. hoş geldin sefalar getirdinn

günaydın kızlar hepinizeee. elm hoşgeldinya laa. gözümüz yollarda kaldı. hele şu 16 sından sonra zaman geçmek bilmedi hergüns eni sayıklar olduk valla. hoş geldin sefalar getirdinn

Günaydın piyo sen de hoş geldin
Biz burda saati doldu mu acaba niye gelmedi diye beklerken hatun tatil yapıyormuş

Günaydıın Hanımlar,Günaydın Çekirge,Günaydın piyonist,Günaydın bana hoş geldin diyenlere

aaaa nnemmmmssss gebiş mi hcg si yüksek bir hatun daha katıldı aramıza

nemsss bana da dua ett pampaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…