09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sovr dün yazdım iletilmedi, bebiş düşünmene çok sevindim inşallah yakında aramıza katılırsın

Bu topiği geyikten gebeliğe taşıttırcam zaten

İnşallah bu ay tutar nick, insan bekleyince hemen olsun istiyor

sende gebişsinn , dua et benim içinde olurmu hamişlerin duası kabul olurmuşş

hanı gecenlerde maddı durumdan bahsetmıstım ya
esım bır ıs teklıfı aldı cok buyuk bır ıcecek fırmasının ceosunun yanında
yanı ıs olarak pek ıyı degıl yanı gelıstıremez herhalde kendını yada bellıde olmaz ama maası guzel bu kotu gunler gecene kadar claısacak sonra memnun olmazsa otel'e gerı donecek
ınsallah olur bakalım olursa cok rahatlıcaz

yaaa cute illa bi kapı açılıyoo gördünmü, belki de çok memnun olucak hep böyle gidicekkk

kızlar günaydın :)

ay nemiş hamile mi? nemişşşş demiştim sana amanın bi bebiş daha geliyo demek sağlıkla İnşallah..

cute sen doktora gittin mi bebişi gördün mü?

Son düzenleme:
inşallah bu ay tutar nick, insan bekleyince hemen olsun istiyor

inşallah canım dualardasın

bak nasibiyle geldi

benim eşim otelde güvenlik şefi
kapıda fılan durmuyor yanı
ama sımdı bu ıste bır evın guvenlıgı olacakmıs ıcecek fırması ıste bılırsınız ramazanda bol bol reklamları yapılır
evde hızmetcı yaslı kadınla adam varmıs yanı ınsallah oyledır esım cok onceden orada calısmıs ancak kendı ıstemedıgı ıcın cıkmıs otele gecmıs
arkadası olmkucak yanı sabahtan aksama tek basına bır klubune gıbı bısey avrmıs pc tv vs herseyı var
suanda aldıgı maastan 900 tl daha fazla alacak
aslında uzuluyorum
ama ne yapabılırız bende dah aonceden cok buyuk kurumsal bır fırmada calısıyordum suanda guzel ısım maasımda ıyı ama dısarıdan bızım ıs yerını gorende bı sey olur
oyle ıste
ben ısrar etmedım sonra pısman olur dıye o sadece yanlız kalıcam canım sıkılırmı korelebılırım dıyordu
ıs yerındekı mudurne soylemıs ınsan kaynakları bence gecmelısın oraya demıs adam

nemiş hayırlı olsun kuzum hamileleiğin ya. olacak işmiydi şu günlerde banlanman. tutamadın çeneni 1 hafta daha ne haberlerini alırdık şimdi üffffffffffffffff

kızlar günaydın :)

ay nemiş hamile mi? nemişşşş demiştim sana amanın bi bebiş daha geliyo demek sağlıkla İnşallah..

cute sen doktora gittin mi bebişi gördün mü?

bende hissetmiştim vallaaa allahım kalbine göre versin çok sevin dimmm

anam gebe doldu bura bende yapacam haaa bu gazla

İnşallah bu ay tutar nick, insan bekleyince hemen olsun istiyor

Allahımmmmmmm sağlıklaaaa sıhhatle nasip etsin sovr um canımmmm

muhenur madem eski nickini söylemiyosun kendini baştan tanıt barii az buçuk bişiler
ya daha önce dedim sovr ben yeniyim,izmirdenim,23 yaşındayım Kpss atanması için bu sene çalışacam,evlilik mi atamammı tereddütdeyim,işte bu size misafir gelene böyle mi davranıyonuz

evet nemi hamile
2 adet ıdrar testıyle cıft cızgıyı gormus adetten 1 gun once
26 agustosta dr gıdecekmıs
cezası eylulun 7 bıtıyormus
yanı benım evlılık yıldonumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…