09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kadesa bana soru sordu gıttı :)
ben daha doktora gıtmedım 24 agustos gıtmısken kalp atıslarını keseyı goreyım dedım erken gıdersem gorunmucek fılan canım sıkılacaktı

ya daha önce dedim sovr ben yeniyim,izmirdenim,23 yaşındayım Kpss atanması için bu sene çalışacam,evlilik mi atamammı tereddütdeyim,işte bu size misafir gelene böyle mi davranıyonuz

Hayır Sovr sizi başkasıyla karıştırdı
Dün m... ile başlayan başka bi üye vardı bu ikinci nickim dedi de
O yüzden soruyo

Topik coştu
Gelenler hoş gelmiş
Hamile olanlar hayırlıs olsun, darısı isteyenlerin başına
Bekarlara mutlu evlilikler nasip olsun vs

bdvye biz yorum yapınca insanların kocaları sevgilileri dünyanın en iyi insanı oluyor bir anda. Sorun olmasa zaten konu açmazsın soruna yorum yapınca hayır eşim mükemmel sen kötüsüne direk geçmek nasıl bir mantık ki .

içimi dökmek istedim

doktor gittinmi bebeişimmmm baktımı rahime sorun varmı smear yaptırdınmı ?

sorma fallen , cuma günü randevu aldım sabaha , normalde kadın erkek takıntım olcağını sanmıyorum ama

ilk defa yaptırcağam için kendimi kasmıyım diye bayandan randevu aldım adı bilgenn

tabi ben öyle sanıyomuşum , saat geldi bi girdim kelli felli yaşlı bi amcaa

abuk subuk bişiler söyledim , bebek istiyorum faaln dedim kan testi falan yaptı bi sorun yok dedii

smear yine yaptıramadım yanii, öyle yani saçmaladım çıktım doktorun yanından

İnşallh cutee

Kuzular tatil bitti iş başladı bana da bi rehavet çöktü anlatamam, çıkmam lazım şu moddan fazla gezdim sanırım şimdi de çalışasım gelmiyor bir de dün öyle bir yoğun başladım ki güne bir kaç güne geçecek sanırım ama alışana kadar da ben bunalıcam. Gelir gelmez birde çocukların kreşi değişecek haberi aldım, canım sıkılmıştı alışmıştı kuzular şimdi sıkıntı oldu bakalım yeni anlaşılan yer nasıl olacak.

bızım sayfadakı butun kızlar bebeklerını hıssetmıs bırı olarak dıyorumkı
nemının bebegı erkek
benımkıde erkek o yuzden besık kertıgı yapamıyoruz :26:

Çekirge canım sen olmasan ben bu ellerden yabancı olacam,iyiki varsın çekirge

Yok yok ben ikidir rastlıyorum size
Daha sık uğrarsanız diğer arkadaşlar da alışır
Kpss ye çalışabiliyo musunuz yoksa evliliği mi öne aldınız ne oldu o iş

Nemesis canım çok sevindim,

seni şimdi çömez olarak görüyorum Gebeliğin en keyifsiz günlerindesin, inşallah seninki zor geçmez. Eğerki kötü hissedersen kendini, bilki bir süre çekeceksin sonra şiddeti azalıyor. Allah yardımcın olsun

Maşallah burda taptaze Anneler var,Allah bebişinizi sağlıklı bir şekilde elinize versin İnşaAlllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…