- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
ya daha önce dedim sovr ben yeniyim,izmirdenim,23 yaşındayım Kpss atanması için bu sene çalışacam,evlilik mi atamammı tereddütdeyim,işte busize misafir gelene böyle mi davranıyonuz
Cümleten günaydınlar fıstıklarr
Kuzular tatil bitti iş başladı bana da bi rehavet çöktü anlatamam, çıkmam lazım şu moddan fazla gezdim sanırım şimdi de çalışasım gelmiyor bir de dün öyle bir yoğun başladım ki günebir kaç güne geçecek sanırım ama alışana kadar da ben bunalıcam. Gelir gelmez birde çocukların kreşi değişecek haberi aldım, canım sıkılmıştı alışmıştı kuzular şimdi sıkıntı oldu bakalım yeni anlaşılan yer nasıl olacak.
Kpss iyice hazırlanıyorum,beğefendi hemende evlilik diyor :26:ama bakalım nasıl olacak,şimdi telde girdiğimi için tatlı topiği bulana kadar canım çıkıyorYok yok ben ikidir rastlıyorum size
Daha sık uğrarsanız diğer arkadaşlar da alışır
Kpss ye çalışabiliyo musunuz yoksa evliliği mi öne aldınız ne oldu o iş
hoşgeldin abla günaydın.Cümleten günaydınlar fıstıklarr
kısın ben daha ıyı calısıyorum yazın tatıle gıdıcez dıye 2 hafta serıyoruz
taıtlden gelıyoruz sankı dayak y emıs gıbı bayram tatılı dedık oda gectı evde
sımdı su 30 agustos 3 gunluk tatılı beklıyoruz :)
sonra kurban
sonra 29 ekım
sonra yıl bası
sonra 23 nısan
yok ben subatta ızne ayrılcam bana hergun bayram
Kpss iyice hazırlanıyorum,beğefendi hemende evlilik diyor :26:ama bakalım nasıl olacak,şimdi telde girdiğimi için tatlı topiği bulana kadar canım çıkıyor
sorma fallen , cuma günü randevu aldım sabaha , normalde kadın erkek takıntım olcağını sanmıyorum ama
ilk defa yaptırcağam için kendimi kasmıyım diye bayandan randevu aldım adı bilgenn
tabi ben öyle sanıyomuşum , saat geldi bi girdim kelli felli yaşlı bi amcaa
abuk subuk bişiler söyledim , bebek istiyorum faaln dedim kan testi falan yaptı bi sorun yok dedii
smear yine yaptıramadım yanii, öyle yani saçmaladım çıktım doktorun yanından
İnşallh cutee
Günaydın abla hoş geldin
hoşgeldin abla günaydın.
lydx sana da günaydın.
hala sabırsızlıkla elm i bekliyorum 2 kelam edemedikk
hahahahahahahahh senındemi erkek dr takıntın var :)))))
bende hiç gitmedim daha 36 yıllık kadınlık hayatımda irkek dr :))))
hep kadına gidiyorum ama ameliyat olursam mecbur erkek dr gidicem :)) kaçış yok..
sen iyi bir kadın dr araştır ona git
özele git hem mümkünse :)
elm gelmedi mi hala?
aslında takıntım yok yani hayatımda hiç kadın hast ile ilgili doktora gitmediğim için bilmiyorum varmı tkıntım
hatta arkadaşlarım erkek doktorların daha ilgili ve yumuşak davrandıklarını söylüyor
bebiş netleşsin özele gidicem araştırıyorum şim dilik, sıradan bi kontrol olduğu için devlete gitmiştim
bakayım bi tutsun da sonra kesinleştiririm,
ya benimmm ya benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?