09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ya daha önce dedim sovr ben yeniyim,izmirdenim,23 yaşındayım Kpss atanması için bu sene çalışacam,evlilik mi atamammı tereddütdeyim,işte bu size misafir gelene böyle mi davranıyonuz

ayyy muhemiirrr karıştırdım ben uyku sersemliği işte, kusuruma bakmaa

olur muu

kısın ben daha ıyı calısıyorum yazın tatıle gıdıcez dıye 2 hafta serıyoruz
taıtlden gelıyoruz sankı dayak y emıs gıbı bayram tatılı dedık oda gectı evde
sımdı su 30 agustos 3 gunluk tatılı beklıyoruz :)
sonra kurban
sonra 29 ekım
sonra yıl bası
sonra 23 nısan
yok ben subatta ızne ayrılcam bana hergun bayram

nemesis kuzum hamilesin demek ne güzel canım ya çok sevindim :) tebrik ederim allah kucağına aldığın günleri, anne dediği günleri de göstersin..

Yok yok ben ikidir rastlıyorum size
Daha sık uğrarsanız diğer arkadaşlar da alışır
Kpss ye çalışabiliyo musunuz yoksa evliliği mi öne aldınız ne oldu o iş
Kpss iyice hazırlanıyorum,beğefendi hemende evlilik diyor :26:ama bakalım nasıl olacak,şimdi telde girdiğimi için tatlı topiği bulana kadar canım çıkıyor

30 ağustos ve kurbanı planladım :))) bakalım sonrasına henüz karar vermedim ama bu sefer uzatınca tatili benimde o moddan çıkasım gelmedi hayatımda ilk kez ev hanımlığına özendim... :2:

Kpss iyice hazırlanıyorum,beğefendi hemende evlilik diyor :26:ama bakalım nasıl olacak,şimdi telde girdiğimi için tatlı topiği bulana kadar canım çıkıyor

Abone olursan veya burdan birini arkadaş olarak eklersen kolay bulursun
Telefon olsa girmem ben gerçi bilgisayar rahat diye giriyorum

Sen beyefendiye bakma evliliğin acelesi yok işini gücünü oturt yine evlenirsiniz bence

hahahahahahahahh senındemi erkek dr takıntın var :)))))

bende hiç gitmedim daha 36 yıllık kadınlık hayatımda irkek dr :))))

hep kadına gidiyorum ama ameliyat olursam mecbur erkek dr gidicem :)) kaçış yok..

sen iyi bir kadın dr araştır ona git
özele git hem mümkünse :)

evde olsaydım ben kapı cam acık yatarken yatakta
cocukta uyanmasın dıye 2 olcek calpol verırdım :)

aslında takıntım yok yani hayatımda hiç kadın hast ile ilgili doktora gitmediğim için bilmiyorum varmı tkıntım

hatta arkadaşlarım erkek doktorların daha ilgili ve yumuşak davrandıklarını söylüyor

bebiş netleşsin özele gidicem araştırıyorum şim dilik, sıradan bi kontrol olduğu için devlete gitmiştim

bakayım bi tutsun da sonra kesinleştiririm,

Erkek doktor bayanlara göre daha iyi cidden,daha anlayışlı oluyorlar bana göre

ya benimmm ya benimmm

sen burda degılsın dıye yazmadım canım bız nemı ıle donem olduk sızde sov ıle donem olun gercı nısanda dogurursunuz
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah aratmadan versın Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…