09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

woooo
neymıs karpuzlu onlukler karpuzlu onlukmu olur muzlu olsa anlarım

ahh ahh anladımki bizim özel hayatımız çok renksiz
bende özel hayat bilem yok
Hayırdır ne iğnesi oldunn
abla alerjim var benim sebebini de bulamadılar. basıyolar kortizonu basıyolar kortizonu. dün yapan adam damardan dışarı kaçırmış şimdi çok daha kötüyüm kalçadan oldum fenalardayım.
isimde vereyim:
dün yapan vital hostipal dan yaptı damar bulamadı bulduğundan da kaçırmış ödem oluştu ellerimde buzlukla dolaşıyorum dünden beri ve sabah 4e kadar uyuyadım.
alerjimin sebebini bulamayan hastaneler:
medicana
doğan hastanesi
hizmet hastanesi
batı bahat
deri lepra
çapa
özel: sarkis barış
bağcılar devlet hast.

aklıma gelenler şimdi bunlar başka nerekere gitmiştim hatırlamıyorum..

canım geçmiş olsun ben pek anlayamadım sorun nedır

evet bu gonluk zaten bana benzıyor
gogusler fılan aynı :)
bak sımdı gene aklıma fıtne soktunuz

BENDEDE VAR ALERJİ AHHHHH AHHHHH

canım geçmiş olsun ben pek anlayamadım sorun nedır

bi alerjim var benim kabarıyorum ödem olmuş gibi sertleşiyo nerde çıkarsa yada arı sokmuş gibi sert ve kırmızı acıyo elim bacağım kulağım gözüm dudağım heryerimde olabiliyo. canım yanıyo. ve bazu yerlerde tehlike oluyo. kafamda çıkınca damaları tıakayabilir, kula, göz aynı şekilde bişeye baskı yapıp patlatabilir damarları. tehlikeli işey dolaşıyo vücudumda ama sebebini bulan yok. anca iğneyle geçici çözüm. oda bana acayip kilo aldırıyo ama..

woooo
neymıs karpuzlu onlukler karpuzlu onlukmu olur muzlu olsa anlarım

Cute seni genç halime benzetiyorum,şimdi duruldum biraz

Çok geçmiş olsun,tozamı yoksa yemekle mi ilgili alerjin acaba yada deterjanda olabilir.Nasıl bulamıyorlar ki hayret bişi koldan iğneyle çizip belli olmuyormu alerji durumu orada çıkıyor bildiğim kadarıyla.

siz bu önlükleri amsterdamda görcektiniz varyaaa uuu neler neler vardı. benim gibi ayıpsever bi hatun bile dünyaya yeni gelmiş gibi bakınıyodu

buda benım kocama 40. cıkana kadar bununlan ıdare etsin

genc halınemı kac yasındasın abla dıyoz ama ?
kocamda bana sen hamılesın utanmıyormusun durul bıraz dıyor
ay ne kocalı kafalı hıc nelere sahıp bılemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…