canım havalı çocuk ama aynı zamanda konuşunca çok efendi. gerçi ben salihede böyle diyodum. yok yok ben adamdan anlamıyorum belli.o zaman bu eğlenmelikk,
havalı bi tipe benziyo anlattıklarınn, eğer ileriki zamanlarda seni kascakta hiç bulaşma piyocan
huzurlu bi ilişkinin çıkmasını bekle derim
ok canım öyle yapam oto tamircisi neyim bakam sektör olarak, boya badanacı, haşere ilaçlayıcısı, su deposu temizleyicisi !!!!!pıyon valal nerden buluyon boyle kadın sektorunde calısan herıflerı ya onlar kadın gore gore doymustur nazınada trıbınede herseyıne anla
bu olmazsa bır dahakı sefere otomobıl tamırcı sektor muduru fılan olsun bak esnaf yapamadım degısık olsun bu sefer
Hosbulduk kardes, ne ayi 3 sene olacak
canım sen daha çok yenı evlisin ben evliliğim 8 yılında kavuştum yavruma üzülecek umutsuz olacak bı durumun yok 18.yıldada olabılır allaha şükürler olsun er geç verdiya boşuna üzme kendıne hayatını yaşamana bak tedavıyse tedavı ol normal yolsa yumurtlama dönemlerini kolla gerisi allaha kalmış
Hemşerim benim toprağımmmmm :13: yurt dışında olduğunu biliyorumm
canım havalı çocuk ama aynı zamanda konuşunca çok efendi. gerçi ben salihede böyle diyodum. yok yok ben adamdan anlamıyorum belli.
ok canım öyle yapam oto tamircisi neyim bakam sektör olarak, boya badanacı, haşere ilaçlayıcısı, su deposu temizleyicisi !!!!!
Bat mat kese mese ne diyosunuz be hamile muhabbetinden çakmıyorum
Niyetim de yok diye açmıyo beni galiba
Tweety hoş geldin
bir rahatsızlığın falan varmı kuzummm:44::44::44:
canım neden olmadı 8 yıl..
bende pko var ondan korkuyorumm...
Bat mat kese mese ne diyosunuz be hamile muhabbetinden çakmıyorum
Niyetim de yok diye açmıyo beni galiba
bir rahatsızlığın falan varmı kuzummm:44::44::44:
canım neden olmadı 8 yıl..
bende pko var ondan korkuyorumm...
daha once yazdıgım oncekı uyelıgımle bır konum vardı gundeme getırmıyeyımde
sık sık evımde asılı olan notlar
Ben infertil değilim, sadece dengem bozulmuş. Vücudum doğurgan olmayı yeniden hatırlayacak. Bunu başaracağım ve herkese göstereceğim.
Vucudum ve beynım harıka calısıyor , sadece tek bir tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacım var. Sadece bir tane. O da tek bir adet sağlıklı spermle buluşacak. Ondan işim bitti. Harka bir çocuğum olacak ve bir daha bunu yapmam gerekmeyecek. Eğer mucizeye ihtiyacım varsa, bu direk olarak Allah'tan gelecek.
3 sene gıbı bır suremı ınsanlardan gercek manada koparak , calısmayacak duruma gelerek depresyonlara travmalara dogru gıde gele bebek ıcın ugrasarak gecırdım ben onun son 1 senesı sadece farklı seylerle ılgılendım ve cok cok dua ettım
oglum o sekılde oldu
bununla ılgılı kendını ıyı hıssettırecek hersyeı yapabılırsın
ben cocugumun olmamasını saklamamıstım ne kadar saklarsam o kadar sıkıntı ve yuktu benım ıcın
herkezlerın dua etmesı benım ıcın pozıtıf eletrıktı
tabı sızın suan boyle bır durumunuz yok pkolu olup hemen cocugu olanlarda var
suan olanalr kaderın degıl
tamamen beynınle neyı ısıtyorsan onu yasayacaksın
cok korkunc dımı ınsanlar dusuncelerını yontemez cunku hamıle kalırsam cumlesı bıle olumsuz ıcerıklı
İsyan
Konyalıları nasıl bilirsin
Konya'ya gitmeyecek ama Konyalılara gelin veriyoruz da
hosbuldukbidi bidi bidi bidi cekirge
Var prolaktin var...
Belkide baska seylerde var,
doktoru yarim biraktigimiz icin neyimiz var emin degilim :)
ama tekrar gidecegim INSALLAH bi kac aya..
bendede pko var ama korkma kımısı hiç mudahalesızde hamıle kalabılıyor
senınki daha başlangıçsa hamıle kalman kolay olur
İsyan
Konyalıları nasıl bilirsin
Konya'ya gitmeyecek ama Konyalılara gelin veriyoruz da
Neresine veriyorsunuz benim aslimda konya
İçineBozkır dediler galiba ama oraya gitmeyecekler oralılar
cute sendemi pkolusun
canımmm valla konyalo monyalı demem..her ilin iyisi var kötüsü var..
ama genelde iyi insanlardır..bende bir konyalıyım...cuteye sor beni...az buçuk ailem hakkında da bşlgisi var onun..
prolaktin ne oluki..
bende de pko var..ama doktor tedavi falan vermedi..git hamile kal öle gel dedi..
tatlım pko var ama adetlerim düzenli...doktor öle olunca git hamile kal öle dedi..kafam karışık başka bir doktora dahamı gitcem acaba diye düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?