09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o zaman bu eğlenmelikk,
havalı bi tipe benziyo anlattıklarınn, eğer ileriki zamanlarda seni kascakta hiç bulaşma piyocan
huzurlu bi ilişkinin çıkmasını bekle derim
canım havalı çocuk ama aynı zamanda konuşunca çok efendi. gerçi ben salihede böyle diyodum. yok yok ben adamdan anlamıyorum belli.

ok canım öyle yapam oto tamircisi neyim bakam sektör olarak, boya badanacı, haşere ilaçlayıcısı, su deposu temizleyicisi !!!!!

daha once yazdıgım oncekı uyelıgımle bır konum vardı gundeme getırmıyeyımde
sık sık evımde asılı olan notlar

Ben infertil değilim, sadece dengem bozulmuş. Vücudum doğurgan olmayı yeniden hatırlayacak. Bunu başaracağım ve herkese göstereceğim.

Vucudum ve beynım harıka calısıyor , sadece tek bir tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacım var. Sadece bir tane. O da tek bir adet sağlıklı spermle buluşacak. Ondan işim bitti. Harka bir çocuğum olacak ve bir daha bunu yapmam gerekmeyecek. Eğer mucizeye ihtiyacım varsa, bu direk olarak Allah'tan gelecek.

3 sene gıbı bır suremı ınsanlardan gercek manada koparak , calısmayacak duruma gelerek depresyonlara travmalara dogru gıde gele bebek ıcın ugrasarak gecırdım ben onun son 1 senesı sadece farklı seylerle ılgılendım ve cok cok dua ettım
oglum o sekılde oldu
bununla ılgılı kendını ıyı hıssettırecek hersyeı yapabılırsın
ben cocugumun olmamasını saklamamıstım ne kadar saklarsam o kadar sıkıntı ve yuktu benım ıcın
herkezlerın dua etmesı benım ıcın pozıtıf eletrıktı
tabı sızın suan boyle bır durumunuz yok pkolu olup hemen cocugu olanlarda var
suan olanalr kaderın degıl
tamamen beynınle neyı ısıtyorsan onu yasayacaksın
cok korkunc dımı ınsanlar dusuncelerını yontemez cunku hamıle kalırsam cumlesı bıle olumsuz ıcerıklı

Bat mat kese mese ne diyosunuz be hamile muhabbetinden çakmıyorum
Niyetim de yok diye açmıyo beni galiba

Tweety hoş geldin

Hosbulduk kardes, ne ayi 3 sene olacak

bir rahatsızlığın falan varmı kuzummm:44::44::44:

canım neden olmadı 8 yıl..
bende pko var ondan korkuyorumm...

erkeklerle ıc ıce olsunkı kadın gordumu delırsın

Bat mat kese mese ne diyosunuz be hamile muhabbetinden çakmıyorum
Niyetim de yok diye açmıyo beni galiba

Tweety hoş geldin

hosbulduk bidi bidi bidi bidi cekirge

bir rahatsızlığın falan varmı kuzummm:44::44::44:

canım neden olmadı 8 yıl..
bende pko var ondan korkuyorumm...

Var prolaktin var...
Belkide baska seylerde var,
doktoru yarim biraktigimiz icin neyimiz var emin degilim :)
ama tekrar gidecegim INSALLAH bi kac aya..

İsyan
Konyalıları nasıl bilirsin
Konya'ya gitmeyecek ama Konyalılara gelin veriyoruz da

canımmm ya ne güzel yazmışın...sağol desteğin için birtanem..
ne kadar zor zamanlar geçirmisin ama bak Rabbim yüzüne güldü.. benimde gülecek inş bistanemm..
seni çooookk seviom deli kızz

İsyan
Konyalıları nasıl bilirsin
Konya'ya gitmeyecek ama Konyalılara gelin veriyoruz da

canımmm valla konyalo monyalı demem..her ilin iyisi var kötüsü var..
ama genelde iyi insanlardır..bende bir konyalıyım...cuteye sor beni...az buçuk ailem hakkında da bşlgisi var onun..
hosbulduk bidi bidi bidi bidi cekirge

Var prolaktin var...
Belkide baska seylerde var,
doktoru yarim biraktigimiz icin neyimiz var emin degilim :)
ama tekrar gidecegim INSALLAH bi kac aya..

prolaktin ne oluki..
bende de pko var..ama doktor tedavi falan vermedi..git hamile kal öle gel dedi..

bendede pko var ama korkma kımısı hiç mudahalesızde hamıle kalabılıyor

senınki daha başlangıçsa hamıle kalman kolay olur

tatlım pko var ama adetlerim düzenli...doktor öle olunca git hamile kal öle dedi..kafam karışık başka bir doktora dahamı gitcem acaba diye düşünüyorumm

Muhahah konuyu değiştirmek için yaptım
Yoksa memleketle ne ilgisi var
Bi de bana ne yani

cute sendemi pkolusun

ben pkolu degılım benım eskı esım bılmem ne genetıgı + azosperm inmemiş testis hastası ıdı
doktor umut veremıyorum 100 hastadan kacı anne baba olabılır hamılelıkler ılerler spermler tetsısten amelıyatla alındıgı ıcın kalıtesı bellı degıl demıstı
tüp bebek tedavılerıne ragmen bende hamıle kalamadım son sene son denemede akupunktur ve noral terapi gordum
tüp bebek sırasında ve oncesıdne
sonra hamıleydım ıkızdı
bırı kayboldu oglum dogdu
Allah onu benım ıcın verdı ben cok uzuluyorum dıye

Doktorun tedavi vermedi mi :26: o nasil is hamile kalabilsen zaten gidersin :44:
prolaktinde gebeligi zorlastiran bir hormon normalden fazla sagilaninca gebeligi engelliyormus,
genelde yeni idogum yapmis kisilerin yuksek olur bebek emziriyor ya dogal korunma gibi,
ilaclarla duzenlenebiliyorda ustunde durursan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…