09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

pıyon valal nerden buluyon boyle kadın sektorunde calısan herıflerı ya onlar kadın gore gore doymustur nazınada trıbınede herseyıne anla
bu olmazsa bır dahakı sefere otomobıl tamırcı sektor muduru fılan olsun bak esnaf yapamadım degısık olsun bu sefer

buıarada bısey kacmadı ya harbıden ben bebegemı hamıleyım keseyemı
valla gunler gecıyor ben emın olamıyorum ege pıt pıt atardı kasıklarıma
ınandıramasamda hıssederdım benım karnım coook dar :S doktorda soyler
bunda pıtlama mıtlama yok
varsa yoksa kabızım

o zaman bu eğlenmelikk,

havalı bi tipe benziyo anlattıklarınn, eğer ileriki zamanlarda seni kascakta hiç bulaşma piyocan

huzurlu bi ilişkinin çıkmasını bekle derim

Aynen

Ama Piyo bunu motor öğrenen kadar kullancak galiba sonra kendi abayı yakmasa iyi

kötüyü düşünme hemen olur elbet herkesin dediği gibi stres yapmayalım hayırlısı

kabızlıktan dolmuştur her yerin...bebek yer bulamamıştır duruyordur öle pırtlıcak zırtlıcak yer olmayıncaa

eski kaynanam duysaydı bunu derdıkı kadın ısteklı olunca yumurtalıklar kaynayınca bebek hemen yapışır
sımdı dusunuyorumda oda kesın bunyesı saglamdı anla

kotu dusunursen kotu olur canım ya guzel guzel sozler yaz as duvarlara ben egedeyken gozum gordugum yerı post ıt yapmıstım

elmişime laf yok da ,bi d eşu bdv ye takılmasa.bence kazen onun iyeliğini bdv ye kapatsın,iyi olur
neme banlı mı? e beğeni yapıyo nası oluyo ki??
nemesis cim hayırlı olsun çok sevindim bebek haberine,hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah..
sovr hadi bakalım hayırlısı,aman çok çalışın aksatmayın çalışmayı
piyoooo; wooowwww next ous hadi bakalım..küpeli müpeli;;adam olsun da ...
cute hayırlı olsun bebek canım,senin 2. mi?

oLUR OLUR BALLLLL GİBİ OLURRRRR ALLAHIN İZNİ İLEMMMM

BÜTÜN ANKARALI TOPRAKLARIMA SEVGİLERRR

Konu bebekse benide aliverin araniza

gel kuzuum gelll...
sen kaç aydır denion bebiş..yenimi başladın çalışmalara hadi anlat bekemmm

kötüyü düşünme hemen olur elbet herkesin dediği gibi stres yapmayalım hayırlısı

o stres yapmayın diyenler hemen hamile kalanlar yada şu anda hamile olanlar..demesi kolay valla..

Yok hala uslanmadı yine BDV ye girmeye devam edecek
Banlıyken beğeni yapabiliyo zaten sadece yoksa cevaplardı..

gel kuzuum gelll...

o stres yapmayın diyenler hemen hamile kalanlar yada şu anda hamile olanlar..demesi kolay valla..

Hosbulduk kardes, ne ayi 3 sene olacak

gel kuzuum gelll...

canım sen daha çok yenı evlisin ben evliliğim 8 yılında kavuştum yavruma üzülecek umutsuz olacak bı durumun yok 18.yıldada olabılır allaha şükürler olsun er geç verdiya boşuna üzme kendıne hayatını yaşamana bak tedavıyse tedavı ol normal yolsa yumurtlama dönemlerini kolla gerisi allaha kalmış

oLUR OLUR BALLLLL GİBİ OLURRRRR ALLAHIN İZNİ İLEMMMM

BÜTÜN ANKARALI TOPRAKLARIMA SEVGİLERRR

inşş şeker inşşşşş bizdende ankaralılar sevgilerrr

canım valla çok iyiydim ama bat günü yaklaştıkça yine stres olmaya başladım..elde değil yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…