Medipol de olur
Üniversite hastanesi
Batıbahat bilmem ne ben bunları yeni duyuyorum onlardansa Çapa, Cerrahpaşa, Medipol derim kesinlikle hatta Haseki de olur araştırma hastanesi sonuçta
VAY ANGARALIM VAY
BİLİR MİSİN BEN ANKARA AŞIĞIYIM.
canım tatildeydim sonra döndüm ,sonra bayrama yine gittim yazlığa..iş güç sıkıntı stres koşturup duruyorum işte...selam canım hoşgeldin nerelerdesın sen tatılde falanmıydın kendı adıma ıyım sen nasılsın
As. hoş geldin Quarta
İyi şükür seni sormalı
Pek bişey kaçırmadın çünkü sen yoktun ama elmayra da 1 aydır banlıydı yeni geldi
Eee sonra
Hee valllaa angaralıyammm
ısyan suanda hamıle degıl benden 2 gun sonra evlendı konyalı konyada oturuyor calısıyor
3. ay denemesı buay
ısyan suanda hamıle degıl benden 2 gun sonra evlendı konyalı konyada oturuyor calısıyor
3. ay denemesı buay
beyaz yada kırmızı istiyorum canm. çok şükür kuzen tanımıyo. nikahı absmadan tanıştırmam zatirenklısını al
kafanada kask al
dıkkatlı ol mumkunse ousun telını ele gecır kımlerle konusmus ogren
bırde kuzzenıne soyle bu ous benım de
napıyo o salıhlen
sonrasına bakarız artık zamn ne gösterir. ama pek olmaz gbi geliyo bana. çok kız arkadaşı var bunun her yaptığını bissürü kız beğeniyo sinir oluyorumEee sonra
çççeeeekkkkk kuzucum öslemişim sizi çokkk..aaa elmiş ne yazdı ki o kadar uzun ban aldı?
yok canım dogal denıyor daha 1 senelık evlıyız bız ısyanla
benım ılk cocugum tuping bunda fakırız kendımız yaptık
yaptık ama ne oldu ınsallah kanlı canlı bebektır
benım ılk cocugum tuping bunda fakırız kendımız yaptık
yaptık ama ne oldu ınsallah kanlı canlı bebektır
beyaz yada kırmızı istiyorum canm. çok şükür kuzen tanımıyo. nikahı absmadan tanıştırmam zati
SALİHLENlan buna gülmekten koptum iğneli yerimden kan fışkırdı
sonrasına bakarız artık zamn ne gösterir. ama pek olmaz gbi geliyo bana. çok kız arkadaşı var bunun her yaptığını bissürü kız beğeniyo sinir oluyorum
Allaha sukur bacımKudurdu durduyazdığı sözden dolayı değil 1 hafta ban yedi uslanmadı 2 hafta oldu uslanmadı yine BDV de dümdüz gidiyodu
En son bir ay yedi
Yeni geldi bakalım kaç gün kırmızı kalabilecek
Ondan sonracıma Nemesis hamile ve banlı
Sovr çocuk çalışmalarına başladı
Piyonist'in next Ous'u var ama küpeli
Cute'nin hızına Ous bile yetişemiyomuş tek rakibi THY miş
VAY ANGARALIM VAY
BİLİR MİSİN BEN ANKARA AŞIĞIYIM.
isyan senin ilk bebemi, kaç yıllık evlisin
nerde yaşıyodun
pek bi unutkanım son zamanlarda hani bahsettiysen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?