09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Puhahah
Yazık olmuş pastaya da ağlayacaksa atmasaydı attı madem ne pudingli pasta yapıyo

kuzum cute işine gelen tarafı anlatıyor..benim kv sorunlu biraz oğlunu kıskanıo..düğünden 1 hafta önce ayrılmamızı falan istedi..
gelelim bu konuya..benşm kocanım aralıkta doğum günü vardı..öğle arasında gitim eve pasta yaptım yemek yaptım...sonra gittim zippo çakmak aldım..sahici sahte falan değil..
nese öğleden sonra kv aradı ben...akşam napıoz dedi..bende dedim özel yemek hazırladım yemekta yalnız olalım çaa buyrum gelin diye..nese akşam eşim geldi özel giyindim ettik kutladık doğum gününü..ertesi gün anasu aramış ben onu istememişim kabul etmemişim..oğlunu nasıl uzak tuaatarmışım falan...akşam gelmiş eşim bana bağırıyor..ilk kötü kavgamızı ettik canım..kv ye inandı benim bir sözüme inanmadı..ertesi günde anasını getirdi eve kardeşine pasta aldımış kutladık...
sonra sevgililer günü oldu..nese ben diorum ilk evliliğimi,zde segililer günü..giyindim kuşandım...bir baktım bu eve akadaşı ile geldi..nese arkadaşı 1-2 saat evde durdu gitti..bende eşime saydırdım...sevgililer gününde olcak şeymi falan diye..o da gitmiş mutfaktan pasta getirmiş..özel 2 tane küçük kalpli pasta yapmtırmış..ben daha onu görmeden kutuyu yere attım istemem anlamı kalmadı dedim...3-4 gün küs kaldık..bende üzüldüm sonra pasta yaptım barıştık..olan bu...

quartaaaa canımıniçiiiii özledin mi beniii

Çenemi tutamadım diye ağzıma mühür vurdular bir ay Neyse ki izindeyim diye koymadı :)

Çeeeek yarın sana bi resim göstericem kaplumkurabagadan sonra soka giricen

Canım sıkkın, moralim bozuk aslında, sanırım babamla durumlar reddi mirasa kadar gidecek. O beni evlatlıktan ben onu babalıktan reddedicem ya da baba katili olucam az kaldı.

Topiğim de gebelik topiği gibi olmuş elimi sallasam gebeye carpıyo napıcaz

Sonunda beni de sipirmin bankasına göndereceksiniz :)

Yavrum bunların yanında yemek konuşulmaz :) Canları çeker, duygusxal seyler de konusulmaz ağlarlar fln hepsini bi odaya kapatıp üstlerinden mi kilitlesem acaba

Pıtırcık neden öldü derlerse gülme krizine soktum dersin

Bişey dicem birkaç spermi karıştırıp süper sperm yaratmayı unutma

şöyle kavruk tenli gür saçlı olan sipirmenlerden seçiver

Melez mi olsun diyosun esmer ten mavi gözlü bi oğlum olsa keşke

Ayyyy sekreterimi arayayım da ilk ucaktan bana yer ayırtsın kıprısa gidiyorummm

Melez mi olsun diyosun esmer ten mavi gözlü bi oğlum olsa keşke

Ayyyy sekreterimi arayayım da ilk ucaktan bana yer ayırtsın kıprısa gidiyorummm

olmuşken tam olsun işte bizim kel fodul meymur kılıklı türklerden olmasın
ben çok uzmanlaştım tüp bebe işinde merdiven altı transferini yaparım
sıcak su havlu bul yeter nihahaha

saçmalayıp durma elmiii baban o senınnn...

sorun çok özel değilse ne olaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…