nıkah tarıhını aldınızmı zıbıdı
hosgeldın
sumuklubocegın hıkayesı dıye bır konu var
Denız Geldı
nıck
o konuyu okumayan varsa bastan bır 15 sayfaya okusunlar göz yaslarını tutamayacagınız bır hıkaye
sumuklubocegın hıkayesı dıye bır konu var
Denız Geldı
nıck
o konuyu okumayan varsa bastan bır 15 sayfaya okusunlar göz yaslarını tutamayacagınız bır hıkaye
kızlar günaydın. dün benm motorcuyla buluştukk. şimdide günaydın mesajı atmış banaa. ay çok heyecanlıııııııııı
akşamda 8 gbi buluştuk 10 a kadar bi kahvecideydik. sonra motor bakmaya gittik bana. dönüşte bizim evin önündeki çardakta oturduk 11.30 gibi ayrıldık. 1e kadar whatsapp tan yazıştık
kuzum cute işine gelen tarafı anlatıyor..benim kv sorunlu biraz oğlunu kıskanıo..düğünden 1 hafta önce ayrılmamızı falan istedi..
gelelim bu konuya..benşm kocanım aralıkta doğum günü vardı..öğle arasında gitim eve pasta yaptım yemek yaptım...sonra gittim zippo çakmak aldım..sahici sahte falan değil..
nese öğleden sonra kv aradı ben...akşam napıoz dedi..bende dedim özel yemek hazırladım yemekta yalnız olalım çaa buyrum gelin diye..nese akşam eşim geldi özel giyindim ettik kutladık doğum gününü..ertesi gün anasu aramış ben onu istememişim kabul etmemişim..oğlunu nasıl uzak tuaatarmışım falan...akşam gelmiş eşim bana bağırıyor..ilk kötü kavgamızı ettik canım..kv ye inandı benim bir sözüme inanmadı..ertesi günde anasını getirdi eve kardeşine pasta aldımış kutladık...
sonra sevgililer günü oldu..nese ben diorum ilk evliliğimi,zde segililer günü..giyindim kuşandım...bir baktım bu eve akadaşı ile geldi..nese arkadaşı 1-2 saat evde durdu gitti..bende eşime saydırdım...sevgililer gününde olcak şeymi falan diye..o da gitmiş mutfaktan pasta getirmiş..özel 2 tane küçük kalpli pasta yapmtırmış..ben daha onu görmeden kutuyu yere attım istemem anlamı kalmadı dedim...3-4 gün küs kaldık..bende üzüldüm sonra pasta yaptım barıştık..olan bu...
Çeeeek yarın sana bi resim göstericem kaplumkurabagadan sonra soka giricen
ziboş kızgınmısın yavrum sen?
cuma günü kan tahlilleri çıkıcak cnm o zaman alınıcak cnm
ZİBİDİM selammmmm
herkese günaydın kızlarrrr
kızlar günaydın. dün benm motorcuyla buluştukk. şimdide günaydın mesajı atmış banaa. ay çok heyecanlıııııııııı
akşamda 8 gbi buluştuk 10 a kadar bi kahvecideydik. sonra motor bakmaya gittik bana. dönüşte bizim evin önündeki çardakta oturduk 11.30 gibi ayrıldık. 1e kadar whatsapp tan yazıştık
Zibidi biraz daha iyisindir umarım ? Geçmiş olsun tekrar
Piyonist yeni diye heyecan normal, her şey gizemli geliyor çünkü
ZİBİDİM selammmmm
ZİBİDİM selammmmm
günaydın canım. evet ya çoook heyecanlıyım. fototlarını çaldım face ten size göstermek için ama tanıdık neyim çkarsınız diye korkuyorum
güngören de doğan adında tanıdğı olan varmı
canım tekstilde satınalmacı. lisanslı ürün yapıp satıyolar gbi bişi heralde. tam dinlemedimnasıl bir ne iş yapar sempatik mi ?
kelebeklerini yerim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?