Yavrum bunların yanında yemek konuşulmaz :) Canları çeker, duygusxal seyler de konusulmaz ağlarlar flnhepsini bi odaya kapatıp üstlerinden mi kilitlesem acaba
Pıtırcık neden öldü derlerse gülme krizine soktum dersin
Bişey dicem birkaç spermi karıştırıp süper sperm yaratmayı unutma
dur ayol babadır atadır cart curt
ne istiyo senden
olmuşken tam olsun işte bizim kel fodul meymur kılıklı türklerden olmasın
ben çok uzmanlaştım tüp bebe işinde merdiven altı transferini yaparım
sıcak su havlu bul yeter nihahaha
saçmalayıp durma elmiii baban o senınnn...
sorun çok özel değilse ne olaki
Ah be badem anlatılmaz yasanır. Sacmaladı iyice sizofrene bağladı. Huzur vermiyo. Ben dahil hic kimseye. Daha da cok genc haa 61li, yaslı maslı da değil ki görmezden geleyim.
O zaman ben bi kova sipirmin bulayım sen transfer et lataaa kıprısa gönderme beni kıışırız ucak parasını
tecrit edin bizi bol nutella cips yığın bi odaya bide wc olsun kaçırıp duruyoz sonra
oturur sizi okuruz ayy nemiş duramaz hepimizi yolar orda ahahaha
Taaa ergenliğimden beri kötüyüz. Sanki ben babayım o cocuk. Sofrada 4 ekmek varsa ikisini önüne cekecek kadar bencil, her zaman kendini düşünecek kadar da duyarsız bir babadır. Maddi manevi tek bir desteği olmadığı gibi zamanında evliliğimi nişanlılığımı da burnumdan getirmiştir. Sadece bana da değil herkes hayatı zindan eder. Her zaman cebinde parası olsun ister, cebine bin lira koy harcamaz ama cebinde dursun ister.
Sacma sapan nedenler. Utanmasa aldatılmamın benim sucum olduğunu iddia edecek kadar da cüretkar. Nereye gittin, nerden geldin, sen dulsun, kocana da mı bunları yaptın vs vs.
Hee oldu biz hapse düştüğümüzde nutellamız mı vardı bir kuru ekmeği katık yapıp yedikSigaramız yoktu tütün ciğnedik ahahahah
baban içinbişey diyemiyorum bu erkeklerin devreler arada tutuşuyokaç yaşında olursa olsunlar ev işi olsa rahat edersin belki
sipirminlere gelince paintbol silahına doldurup ateşlerim hepsini..artık kaçı tutar kaçı ölür bahtına
Allah allah gece gece çattık yaD
Sevgilisini savunmaya geçti kız birden
iyiymiş....
üst modeli bende var
benım baba 1932 li.....
yaşattığı şeylerin bin katını babanın....babamda bana yaşatıyor...
susuyorum...
bakalımmmm nereye kadar.. olsun kırma...
özelden yazarım ben sana sakın ol...
al evini çık yıpratma benım gibi kendini sakın...
E o silahla göndereceksek boyayalım lamavi gözlülelere mavi sey sıkalım
Hangi konudasın balımdestege geleyim
tutaydın dilini kaç kere dedik..
dişlerinin sarılığı tütünden demek gülünce güneş doğuyo topiğe
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...z-diyor-nasil-ikna-ederim-2.html#post31600450
Don değiştirirkende izin alcaklar ksevgilsini savunmaya geçti birden annamadım
ayyyy acaba kızın mı olcak isyann , adını inci koyarsın artık
kuzumm hoşgeldinn..günaydın
işimin başımındamıyım geldim bugün
ayağım hala aterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?