09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Vermiş mesajı sana şimdiden eğer şimdi bile söylersen bu durumu anında geri dönüş yapar
kendisi bilir ama cddi anlamda kurallarım var. yani evlenip boşandım diye gecelere akacak saçmalayacak yada her haltı yiyecek biri değilim. Allahta yolumdan çevirmesin inşallah. gezerim tozarım içer eğlenirim ama evli arkadaşlarımla adabında üslubunda. onuda olduğu yerde bırakır ben yoluma devam ederim
bu arada bu yavru kurt sigara bile içmiyorrr
alemsin kuzum yaa :)))

Sen özel hayatından bahsetmedinmi bu gence ?

gofretim her tanıştığımıza evlenip boşandığımızı söylesek istanbulda bilmeyen kalmaz dermişimmmm
yok canım bizim tanışma amacımız motor alma konusundaki fikri yardımları öğretmesi bana falan. yoksa sevgili olamk için görüşseydik tabiiki paylaşırdım. ama eğer olursakta ve güzel gidersede söylerim sonuçta saklanacak bişey değil.

Hayat senin canım sen nasıl yaşamak istiyorsan ona göre yaşarsın elbette,saygı duyarız bizde buna.
Diyorum ya hayırlısı ise olsun yinede çok yeni daha arkadaşlığınız zaman ne gösterir bilinmez tabiki
Wayy sigara içmiyor haa bu iyiymiş

meryem üzerl,i 4 aylık hamileymiş
ve bekar anne olucakmış

Evet Meryem hamile - Hrriyet GNDEM

ya sabah gordum soke oldum
denız akkaya gıbı
mesela tuba unsalda tabıle 4.5 aylık ama hemen evlendı sevgılısıylemeryemınkının yenı sevgılısı bıle var adam ne rahat karı dogursun etsın
meryemın gobegı nerde bebek nerde yok bebek yazının devamı gelmsmı ben sabah gordum hıc bısey yoktu

:26: bu ne yahu ne cabuk konu buraya geldı
canım bunu ilk gün kalabalık buluştuğumuzda konuşmuştuk konu konuyu açtı. yoksa ikimiz bu tarz bi sohbete girmedik.
Seni üzmek gibi niyetimizin olmadığını bil yeterki,iyi kötü fikir vermeye çalışıyoruz kızlarla
yok abla bilmezmiyim. zaten kulağıma küpe yaparım. kötü düşünmek aklıma gelmez.

haklısın piyocum :)))
Zaman gösterir zaten ona göre şekil alırsın

Bu sabah durakda otobüs beklerken Deniz akkaya önümden geçti cipiyle :)
Bende belediye otobüsene bindim mal mal

Artık avrupadan eksiğimiz yok fazlamız var cutecim,, çok normal oldu bu tarz şeyler.
Ama rabbim kaldıramayacağımız şeyler vermesin başımıza
Ahlakımız şaşırmasın ne diyeyim.

bizim izmirdeki travestiler bi harika , çoğunun sesini duymadan anlamazsın bile troo olduğunuu

benim bi, falcım vardı trooo, sevgilisinden çok dertliydi dertleşirdik, naparsın derdim erkek milleti işte salla gitsin

çok hüzünlüydü

AHAAAAA o canmı ne karın ağrısı istemem cocuk diomuş meryem çatır çatır douracak

aman çözemiyom ben bnları yuaaa

günaydın kızlar

zibidi evini koymuş göremedim

piyo tuhaf tiplerlemi takılıyon anlayamadım :26::26:

acaba dha uyanamadımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…