09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende o ıkı koltugu ayırt edememıstım bılıyormusun

Kendinide kaptırma ama bu çocuğa sanki biraz çapkın gibi geldi bana yani öyle düşüğnüyorum

ya hani evrene iyi mesajlar gönderecektik ya üfffffffffffff. içimi baydınız heeeee gidip yavru kurtumla kavga edecem şimdi

hangisinden değilsin

piyocan kızmıyosun dimi, içimizden geçeni söylüyoruz şu salih dangozu içinden de pek hoş şeyler geçmemişti içimizden

amaan kızım senden antin kuntin tipleri buluyonnn heeeee şakaaa yanılıyoruzdur tyanımıyoz etmiyoz efendi diyosun sen daha iyi bilirsin

Kendinide kaptırma ama bu çocuğa sanki biraz çapkın gibi geldi bana yani öyle düşüğnüyorum

abla tecrübesi işte sözlenip ayrılmış bi kere.

konuşuyoruk.
o: sözlenip ayıldım. yaptık bi hata dedi.
ben: o da bişey mi dedim güldümm
o: nası yani dedi anlamadım
ben: yani dedim insanlar evlenip boşanıyo nolacak
o: hı orası öyle tabi bende evlenip boşandım diyeceksin sandım
dedi

Vermiş mesajı sana şimdiden eğer şimdi bile söylersen bu durumu anında geri dönüş yapar

alemsin kuzum yaa :)))

Sen özel hayatından bahsetmedinmi bu gence ?

yok be hayatım ne kızması olurmu öyle şey. hem bozulsam açık açık söylerimki ben. aksine çok mutlu oluyorum sizden fikir alarak, beni önemseyip iyi yada kötü yorumlarınzıı paylaştığınız için. hiçbişey söylemeseniz bozulurum asıl

bu tipler çekiyor beni elimde değil
kırmızı yaptığın kısma katılmıyorum. benm bi poh bildiğim yok

deliiiii bilmiyosanda salla akışına bırakk olursa olur olmazsa çay demlersin kuzu

:26: bu ne yahu ne cabuk konu buraya geldı

Seni üzmek gibi niyetimizin olmadığını bil yeterki,iyi kötü fikir vermeye çalışıyoruz kızlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…