hahahahahahahahahahahah ayyy anamm koptummmm sabah sabahhh
evin çok güzel olmuş canım...güle güle oturunnn
ya hani evrene iyi mesajlar gönderecektik ya üfffffffffffff. içimi baydınız heeeee gidip yavru kurtumla kavga edecem şimdikesınlıkle yanı kalıbımıda ustune basarım bende boyle dusunuyorum
hangisinden değilsin
hahahahahahahahahahahahahahahah allah cızırtını vermesinnnn emi yok la değilimmm
ben 2 sini aynı koltuk sandım şimdi saat ve kelebeklerden farkettim ayrıymış söylemesen anlamazdım
ben 2 li koltuk ve salon sandalyesş yaptırdın sandım garip gelmiştide. ok canım o zmn.
aman kib yapmayın kötü bişi demdim zuahahahaaaa (bkz: mor yatak odasıhayatta unutamam)
hayırlısı abla beklemekten başka bişi yok bakalım kader ne oyunlar hazırlamış bize..
napalım sonu gelmeyecek diye hiç başlamamaktan iyidir sovrum ya. en azından bi şekilde ekşın olur. ex i düşünmektense bununla gezeim napalım. onun kadar karıştırmaz kafamı.
Her şey çok güzel ve uyumlu Zibidi güle güle mutlu günlerde kullanın
ya hani evrene iyi mesajlar gönderecektik ya üfffffffffffff. içimi baydınız heeeee gidip yavru kurtumla kavga edecem şimdi
hangisinden değilsin
değişik ve güzel bir model bende beğendim burcum.
Kendinide kaptırma ama bu çocuğa sanki biraz çapkın gibi geldi bana yani öyle düşüğnüyorum
abla tecrübesi iştesözlenip ayrılmış bi kere.
konuşuyoruk.
o: sözlenip ayıldım. yaptık bi hata dedi.
ben: o da bişey mi dedim güldümm
o: nası yani dedi anlamadım
ben: yani dedim insanlar evlenip boşanıyo nolacak
o: hı orası öyle tabi bende evlenip boşandım diyeceksin sandım
dedi
konuşuyoruk.
dedi
piyocan kızmıyosun dimi, içimizden geçeni söylüyoruz şu salih dangozu içinden de pek hoş şeyler geçmemişti içimizden
amaan kızım senden antin kuntin tipleri buluyonnn heeeeeşakaaa yanılıyoruzdur tyanımıyoz etmiyoz efendi diyosun sen daha iyi bilirsin
çükü düşsün derler bizim burlardaa
yok be hayatım ne kızması olurmu öyle şey. hem bozulsam açık açık söylerimki ben. aksine çok mutlu oluyorum sizden fikir alarak, beni önemseyip iyi yada kötü yorumlarınzıı paylaştığınız için. hiçbişey söylemeseniz bozulurum asıl
bu tipler çekiyor beni elimde değil
kırmızı yaptığın kısma katılmıyorum. benm bi poh bildiğim yok
konuşuyoruk.
dedi
gagası düşesice diyoruz bunlara
yok be hayatım ne kızması olurmu öyle şey. hem bozulsam açık açık söylerimki ben. aksine çok mutlu oluyorum sizden fikir alarak, beni önemseyip iyi yada kötü yorumlarınzıı paylaştığınız için. hiçbişey söylemeseniz bozulurum asıl
bu tipler çekiyor beni elimde değil
kırmızı yaptığın kısma katılmıyorum. benm bi poh bildiğim yok
:26: bu ne yahu ne cabuk konu buraya geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?