09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım güle güle oturu. Allah nazarlardan saklasın sizi.

ama bişi sorcam o koltuk küçük değilmi? yanındaki sandalyemi orada mı klıyo?
başka resm varda benmi göremedim :44:

ay hakketten burcu baska koltuk yokmu

ziboşşş çok güzel olmuşş, mutlu günleriniz olsun bol bol evinizde

veee cuteyle ayıplı saatler başladıı , sen bi radyo programına başlasan cutee olurmuu

piyoooo, dünde dediğim gibi havai bi tipe benziyoo, iyidir hoştur gezersin tozarsın seversin ama devamı gelmez gibi, tabi hayırlısı olsunnn

belkide ben aranıza kadın gibi giren bir erkeğim nerden biliyorsunuz heeeeeeeeeee bellimi olurrrr
ben konuştum ya la senle transeksüel değilsen değilsindir
yok bısey ıcın degıl ben sızın gıbı hello kıtylı pıjemalarla yatamam ben kıcı bası acık gecelıklerle yatıyorum
bizim kittylerin içinde delik olmadığını nerden biliyon
hoş benimkinde olsa nolucak

canım güle güle oturu. Allah nazarlardan saklasın sizi.

ama bişi sorcam o koltuk küçük değilmi? yanındaki sandalyemi orada mı klıyo?
başka resm varda benmi göremedim :44:

anlamadım cnm
o koltuğua 3 kişi rahatlıkla oturuyorsun
sandalyeleri orya mecburiyetten koydum
mutfak masasına 6 sandalye yaptırdık
4 ü mutfakta ama 2 sini yer bulamayınca oraya koydum cnm

Zamana bırak gidişatı yağız delikanlıymışş kaş göz filann
hayırlısı abla beklemekten başka bişi yok bakalım kader ne oyunlar hazırlamış bize..
piyoooo, dünde dediğim gibi havai bi tipe benziyoo, iyidir hoştur gezersin tozarsın seversin ama devamı gelmez gibi, tabi hayırlısı olsunnn
napalım sonu gelmeyecek diye hiç başlamamaktan iyidir sovrum ya. en azından bi şekilde ekşın olur. ex i düşünmektense bununla gezeim napalım. onun kadar karıştırmaz kafamı.

kesınlıkle yanı kalıbımıda ustune basarım bende boyle dusunuyorum

anlamadım cnm
o koltuğua 3 kişi rahatlıkla oturuyorsun
sandalyeleri orya mecburiyetten koydum
mutfak masasına 6 sandalye yaptırdık
4 ü mutfakta ama 2 sini yer bulamayınca oraya koydum cnm

ben 2 sini aynı koltuk sandım şimdi saat ve kelebeklerden farkettim ayrıymış söylemesen anlamazdım
ben 2 li koltuk ve salon sandalyesş yaptırdın sandım garip gelmiştide. ok canım o zmn.

aman kib yapmayın kötü bişi demdim zuahahahaaaa (bkz: mor yatak odası hayatta unutamam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…